reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja też po nerwicy i po depresji. Mówię po bo radzę sobie bez leków ale zaburzenia lękowe mam cały czas. Leki brałam jak już miałam mnóstwo objawów fizycznych i ataki paniki. Próbowałam kilku leków aż psychiatra powiedziała ze da mi lęk który nie wie dlaczego ale super działa na osoby dość młode i faktycznie wyszłam z objawów fizycznych całkowicie i juz gdzie z 6lat nic nie biorę.

Ja myślę, że wybaczy :) Wyszedł taki spontan i taka była chęć, że musi coś z tego być :):):)

A mi się przyplatala chyba jakaś infekcja. Nic nie swędzi i nie piecze ale rano poszłam siusiu a tam taki kleks wyleciał. Myślicie, że lactovaginal mogę wziąć? Mam w domu akurat.
Bulbasku u mnie tak samo ... o kurka dziwne to. A i mnie pokuwa lewy jajnik aż czuje to klucie promieniujace w macicy ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Witam porannie. [emoji5] właśnie wróciłam z monitoringu i pije kawkę. Owulacja dokonana. Za godzinę do pracy... [emoji58]

Zakładam ze jajo pękło wczoraj to ile czasu jest na starania jeszcze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Różne wersje. Podobno komórka jajowa żyje tylko 6 h...inni mówią że 12 ale ogólnie jeszcze plemniki muszą tam dotrzeć...najlepiej calować przed a nie po...no ale weź tu tak wyceluj...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6] u nas choroby c.d.. i wiecie co.. jestem przerażona!! Teraz czytałam, że plemniki wybite przez gorączkę na odbudowę potrzebują 70 dni !! Czy to znaczy, że mamy 2 cykle w plecy? [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No chyba wszystkich nie wybiła[emoji6]dziewczyny jak te wszystkie patologie zachodzą w ciążę? Piją ćpają palą a faceci zapładniaja a laski rodzą...ja wiem że te dzieci na ogół z fas itp. Ale kurna jakoś zapłodnic się im udaje...a tu człowiek witaminki do lekarza,cuda wianki i dupa...

Może Wam się przyda ... jak badać szyjkę ... ovia mi pokazała [emoji4]
Zobacz załącznik 792522Zobacz załącznik 792523
Openness: closed (nie zmiescilo się na screenie)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Nawet nie próbuje bo nie ogarne[emoji6]ja wiem kiedy mam dni płodne. Owu mniej więcej też -po śluzie,kłuciu i akurat potem się zgadza termin @. Choć po ostatnim cyklu...różnie może być. Chyba wchodzę w okres przed menopauzą i mogą być już jaja z tymi cyklami[emoji20]

reklama
Ja myślę, że wybaczy :) Wyszedł taki spontan i taka była chęć, że musi coś z tego być :):):)

A mi się przyplatala chyba jakaś infekcja. Nic nie swędzi i nie piecze ale rano poszłam siusiu a tam taki kleks wyleciał. Myślicie, że lactovaginal mogę wziąć? Mam w domu akurat.
Lactovaginal zakwasza. Dla plemników nie wskazany...ale na infekcje początkowe fajnie działa. Ja zawsze teraz jeden dzień po @ na odbudowę flory biorę

Do góry