reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja też po nerwicy i po depresji. Mówię po bo radzę sobie bez leków ale zaburzenia lękowe mam cały czas. Leki brałam jak już miałam mnóstwo objawów fizycznych i ataki paniki. Próbowałam kilku leków aż psychiatra powiedziała ze da mi lęk który nie wie dlaczego ale super działa na osoby dość młode i faktycznie wyszłam z objawów fizycznych całkowicie i juz gdzie z 6lat nic nie biorę.

Ja myślę, że wybaczy :) Wyszedł taki spontan i taka była chęć, że musi coś z tego być :):):)

A mi się przyplatala chyba jakaś infekcja. Nic nie swędzi i nie piecze ale rano poszłam siusiu a tam taki kleks wyleciał. Myślicie, że lactovaginal mogę wziąć? Mam w domu akurat.
Bulbasku u mnie tak samo ... o kurka dziwne to. A i mnie pokuwa lewy jajnik aż czuje to klucie promieniujace w macicy ...

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Witam porannie. [emoji5] właśnie wróciłam z monitoringu i pije kawkę. Owulacja dokonana. Za godzinę do pracy... [emoji58]

Zakładam ze jajo pękło wczoraj to ile czasu jest na starania jeszcze?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Różne wersje. Podobno komórka jajowa żyje tylko 6 h...inni mówią że 12 ale ogólnie jeszcze plemniki muszą tam dotrzeć...najlepiej calować przed a nie po...no ale weź tu tak wyceluj...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny [emoji6] u nas choroby c.d.. i wiecie co.. jestem przerażona!! Teraz czytałam, że plemniki wybite przez gorączkę na odbudowę potrzebują 70 dni !! Czy to znaczy, że mamy 2 cykle w plecy? [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No chyba wszystkich nie wybiła[emoji6]dziewczyny jak te wszystkie patologie zachodzą w ciążę? Piją ćpają palą a faceci zapładniaja a laski rodzą...ja wiem że te dzieci na ogół z fas itp. Ale kurna jakoś zapłodnic się im udaje...a tu człowiek witaminki do lekarza,cuda wianki i dupa...

Może Wam się przyda ... jak badać szyjkę ... ovia mi pokazała [emoji4]
Zobacz załącznik 792522Zobacz załącznik 792523
Openness: closed (nie zmiescilo się na screenie)

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Nawet nie próbuje bo nie ogarne[emoji6]ja wiem kiedy mam dni płodne. Owu mniej więcej też -po śluzie,kłuciu i akurat potem się zgadza termin @. Choć po ostatnim cyklu...różnie może być. Chyba wchodzę w okres przed menopauzą i mogą być już jaja z tymi cyklami[emoji20]

reklama
Ja myślę, że wybaczy :) Wyszedł taki spontan i taka była chęć, że musi coś z tego być :):):)

A mi się przyplatala chyba jakaś infekcja. Nic nie swędzi i nie piecze ale rano poszłam siusiu a tam taki kleks wyleciał. Myślicie, że lactovaginal mogę wziąć? Mam w domu akurat.
Lactovaginal zakwasza. Dla plemników nie wskazany...ale na infekcje początkowe fajnie działa. Ja zawsze teraz jeden dzień po @ na odbudowę flory biorę

Do góry