reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Magoo to jest okropne dziadostwo ... a próbowałas kiedy terapii ? Może warto zanim dolegliwości somatyczne się rozkręcą.

A ja mam dość tej zarazy [emoji35] do tego doszedł kaszel ... I czym się tu leczyć [emoji30] [emoji30] [emoji30] jak nie można nic wziąć to objawy mnie dobijają ... a tu w góry trzeba jechać, bo dziecia szkoda, tyle czekał ... [emoji30]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Ja Ciebie też :D namówiłaś mnie do tego :p Ciekawe co powie pani doktor w środę, że nie mamy świeżych wyników.... hahaha :)
Ja myślę, że wybaczy :) Wyszedł taki spontan i taka była chęć, że musi coś z tego być :):):)

A mi się przyplatala chyba jakaś infekcja. Nic nie swędzi i nie piecze ale rano poszłam siusiu a tam taki kleks wyleciał. Myślicie, że lactovaginal mogę wziąć? Mam w domu akurat.

Witam porannie. Od wczoraj mam niczym nie zasłużonego doła, który spowodował, że nawet na przytulanki nie miałam ochoty, choć mąż zaczepiał... podejrzewam, że to skutek clo... a może tak sobie tylko wmawiam? jeśli w tym cyklu się nie uda a w następnym dół się powtórzy to będę miała problem...

Fajnie, że jednak się staracie. badanie można zrobić zawsze, a starać się tylko przez kilka dni w miesiącu...
No tak tak :) tylko w środę wizyta u androloga :(

Magoo to jest okropne dziadostwo ... a próbowałas kiedy terapii ? Może warto zanim dolegliwości somatyczne się rozkręcą.

A ja mam dość tej zarazy [emoji35] do tego doszedł kaszel ... I czym się tu leczyć [emoji30] [emoji30] [emoji30] jak nie można nic wziąć to objawy mnie dobijają ... a tu w góry trzeba jechać, bo dziecia szkoda, tyle czekał ... [emoji30]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
próbowałam... mam nawet dobrego kumpla psychiatrę, ale on sam stwierdził, że ja po prostu "nie idę" na terapię... bo jestem obserwatorką - ja widzę wszystkie objawy, oceniam, przewiduję, a terapia idzie sobie z boku... i nic nie jestem w stanie z tym zrobić. biochemia się zaburza w takim tempie, że tylko farmakologia byłaby w stanie to powstrzymać, a niestety na antydepresanty reaguję bardzo źle po próbie samobójczej z ich użyciem... w wieku 12 lat - nie oceniajcie przedwcześnie - ja też jestem bardzo krytyczna względem samobójców, ale dzieci po próbach samobójczych to trochę inna historia

Bertha, ty pewnie bedziesz znała odpowiedź. Faktycznie po gorączce plemniki regenerują się 70 dni? I nie ma szans na zapłodnienie?

Bulbasek, a może zagnieżdżenie? Miałaś na papierze inny kolor?

Proszę o zmianę w tabelce.. 7 cs następna @ 19.02..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha, ty pewnie bedziesz znała odpowiedź. Faktycznie po gorączce plemniki regenerują się 70 dni? I nie ma szans na zapłodnienie?

Bulbasek, a może zagnieżdżenie? Miałaś na papierze inny kolor?

Proszę o zmianę w tabelce.. 7 cs następna @ 19.02..

Dzisiaj 5 dpo, ale moim zdaniem to nie od zagniezdzenia. właśnie nie wiem czy coś mogę użyć.

Przyszedł malpiszon? :(

Dzisiaj 5 dpo, ale moim zdaniem to nie od zagniezdzenia. właśnie nie wiem czy coś mogę użyć.

Przyszedł malpiszon? :(

Tak [emoji30] czytam o tym przegrzewaniu itd i się zaczynam zastanawiać bo odkąd moj M biega i się przygotowuje do maratonu to cały czas się w wannie wygrzewa, jeździ na solankę, korzysta z sauny a do tego w ciągu 4 miesięcy dwa razy już brał antybiotyk i miał gorączkę.. może on te plemniory cały czas wybija [emoji35]

20170122_101837.jpg kochane czy to już jest pozytywny test owulacyjny?? Mi się wydaje że tak. Wczoraj jeszcze była słaba kreska a dzisiaj taka. Mam jeszcze jeden test powtórzę wieczorem.

Załączniki

• 20170122_101837.jpg
    20170122_101837.jpg
    547 KB · Wyświetleń: 195
reklama
Do góry