reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Kochane. @mfifi04 gratuluję dwóch kreseczek :)

@Izabela90 działaj trzymam kciuki żeby wszystko się udało :*

@Luxuorius rozbawilas mnie z ta antykoncepcja i drugim Natanielkiem hehehe :D Jak się czujecie? mały daje popalić? :)

@StorAnia powodzenia w staraniach :)

Za wszystkie pozostałe rowniez trzymam kciuki żebyście niedługo zobaczyly 2 kreseczki

reklama
No tak tak :) tylko w środę wizyta u androloga :(
Kurde a wiecie że ja czytałam że tak naprawdę nie ma lekarzy andrologów? Że jest specjalizacja ale generalnie jakoś nie ma tylko urolog się tym zajmuje...u siebie w mieście szukałam ale jakoś nie znalazłam. Tylko urologów i właśnie natknęłam się na ten artykuł gdzie pisali że jest jakaś niejasnosc w tej kwestii...[emoji53]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak [emoji30] czytam o tym przegrzewaniu itd i się zaczynam zastanawiać bo odkąd moj M biega i się przygotowuje do maratonu to cały czas się w wannie wygrzewa, jeździ na solankę, korzysta z sauny a do tego w ciągu 4 miesięcy dwa razy już brał antybiotyk i miał gorączkę.. może on te plemniory cały czas wybija [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No przegrzewanie na pewno im nie służy...chociaż ja już myślę że co ma być to będzie. Myślicie że taki Mick Jagger z Roling Stones dba o siebie? Pije,ćpa,pali i tatuś w wieku 64 chyba lat...fakt że mamusia młoda. No ale zapłodnil jakoś...ehh co za złośliwość losu...człowiek dba,chuha a tu dupa...

Trymam kciuki za staraczki [emoji1307][emoji1307]

@magoo może zapytaj lekarza o substytut CLO ? Skoro tak reagujesz na niego.. kurczę sama nie wiem.. ja miałam taki jeden dzień tylko..

15 minut przed praca mówię do M ze staraczki mi powiedziały ze od owu mamy 12 godzin jeszcze na szanse poczęcia. już stałam w butach gotowa do wyjścia. M stwierdził ze staraczki nie mogą się mylić i ze okazji nie można marnować i zabrał się do rzeczy.. i tym sposobem spóźniłam się do pracy [emoji23]

Ale szansa wykorzystana :) dziewczyny jesteście siła napędowa [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Mój by nie był taki spontaniczny[emoji20]

Kurcze chciałabym Ci umieć w jakiś sposób pomóc, ale najzwyczajniej w świecie nie potrafię... Chodziłam przez pewien czas na terapię Gestalt, musiałam uporać się z "moim demonami" i bardzo dobrze mi to zrobiło. Może jednak spróbujesz? Może behawioralna?

Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żebyś szybko poczuła się lepiej!

Poprawione :)

I tutaj screen jak to teraz wygląda:
Zobacz załącznik 792534
U mnie jest zła data @. Proszę o poprawę na dziś czyli 22.01. dzięki:D

Dzień dobry dziewczyny w tą leniwa niedzielę.ja jutro już wyjeżdżam w Bieszczady do mojej mamusi:)na kilka dni bo to już drugi tydzień ferii leci.tam sniegu dużo więc chłopaki się wyszaleja:D
Mój też często jest spontaniczny ale twój to faktycznie istne szalenstwo:laugh2:
Ps.Mój termin @ na 03.02 A nie 05.02 także coś tam się przestawiło :)

reklama
Do góry