reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć Kochane. @mfifi04 gratuluję dwóch kreseczek :)

@Izabela90 działaj trzymam kciuki żeby wszystko się udało :*

@Luxuorius rozbawilas mnie z ta antykoncepcja i drugim Natanielkiem hehehe :D Jak się czujecie? mały daje popalić? :)

@StorAnia powodzenia w staraniach :)

Za wszystkie pozostałe rowniez trzymam kciuki żebyście niedługo zobaczyly 2 kreseczki

reklama
No tak tak :) tylko w środę wizyta u androloga :(
Kurde a wiecie że ja czytałam że tak naprawdę nie ma lekarzy andrologów? Że jest specjalizacja ale generalnie jakoś nie ma tylko urolog się tym zajmuje...u siebie w mieście szukałam ale jakoś nie znalazłam. Tylko urologów i właśnie natknęłam się na ten artykuł gdzie pisali że jest jakaś niejasnosc w tej kwestii...[emoji53]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak [emoji30] czytam o tym przegrzewaniu itd i się zaczynam zastanawiać bo odkąd moj M biega i się przygotowuje do maratonu to cały czas się w wannie wygrzewa, jeździ na solankę, korzysta z sauny a do tego w ciągu 4 miesięcy dwa razy już brał antybiotyk i miał gorączkę.. może on te plemniory cały czas wybija [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No przegrzewanie na pewno im nie służy...chociaż ja już myślę że co ma być to będzie. Myślicie że taki Mick Jagger z Roling Stones dba o siebie? Pije,ćpa,pali i tatuś w wieku 64 chyba lat...fakt że mamusia młoda. No ale zapłodnil jakoś...ehh co za złośliwość losu...człowiek dba,chuha a tu dupa...

Trymam kciuki za staraczki [emoji1307][emoji1307]

@magoo może zapytaj lekarza o substytut CLO ? Skoro tak reagujesz na niego.. kurczę sama nie wiem.. ja miałam taki jeden dzień tylko..

15 minut przed praca mówię do M ze staraczki mi powiedziały ze od owu mamy 12 godzin jeszcze na szanse poczęcia. już stałam w butach gotowa do wyjścia. M stwierdził ze staraczki nie mogą się mylić i ze okazji nie można marnować i zabrał się do rzeczy.. i tym sposobem spóźniłam się do pracy [emoji23]

Ale szansa wykorzystana :) dziewczyny jesteście siła napędowa [emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super. Mój by nie był taki spontaniczny[emoji20]

Kurcze chciałabym Ci umieć w jakiś sposób pomóc, ale najzwyczajniej w świecie nie potrafię... Chodziłam przez pewien czas na terapię Gestalt, musiałam uporać się z "moim demonami" i bardzo dobrze mi to zrobiło. Może jednak spróbujesz? Może behawioralna?

Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żebyś szybko poczuła się lepiej!

Poprawione :)

I tutaj screen jak to teraz wygląda:
Zobacz załącznik 792534
U mnie jest zła data @. Proszę o poprawę na dziś czyli 22.01. dzięki:D

Dzień dobry dziewczyny w tą leniwa niedzielę.ja jutro już wyjeżdżam w Bieszczady do mojej mamusi:)na kilka dni bo to już drugi tydzień ferii leci.tam sniegu dużo więc chłopaki się wyszaleja:D
Mój też często jest spontaniczny ale twój to faktycznie istne szalenstwo:laugh2:
Ps.Mój termin @ na 03.02 A nie 05.02 także coś tam się przestawiło :)

reklama
Do góry