reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Tak [emoji30] czytam o tym przegrzewaniu itd i się zaczynam zastanawiać bo odkąd moj M biega i się przygotowuje do maratonu to cały czas się w wannie wygrzewa, jeździ na solankę, korzysta z sauny a do tego w ciągu 4 miesięcy dwa razy już brał antybiotyk i miał gorączkę.. może on te plemniory cały czas wybija [emoji35]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo prawdopodobne. Organizm osłabiony. Sauna i gorące kąpiele też nie sprzyjają. A kiedy ma ten maraton?

reklama
Trymam kciuki za staraczki [emoji1307][emoji1307]

@magoo może zapytaj lekarza o substytut CLO ? Skoro tak reagujesz na niego.. kurczę sama nie wiem.. ja miałam taki jeden dzień tylko..

15 minut przed praca mówię do M ze staraczki mi powiedziały ze od owu mamy 12 godzin jeszcze na szanse poczęcia. już stałam w butach gotowa do wyjścia. M stwierdził ze staraczki nie mogą się mylić i ze okazji nie można marnować i zabrał się do rzeczy.. i tym sposobem spóźniłam się do pracy [emoji23]

Ale szansa wykorzystana :) dziewczyny jesteście siła napędowa [emoji5]

Trymam kciuki za staraczki [emoji1307][emoji1307]

@magoo może zapytaj lekarza o substytut CLO ? Skoro tak reagujesz na niego.. kurczę sama nie wiem.. ja miałam taki jeden dzień tylko..

15 minut przed praca mówię do M ze staraczki mi powiedziały ze od owu mamy 12 godzin jeszcze na szanse poczęcia. już stałam w butach gotowa do wyjścia. M stwierdził ze staraczki nie mogą się mylić i ze okazji nie można marnować i zabrał się do rzeczy.. i tym sposobem spóźniłam się do pracy [emoji23]

Ale szansa wykorzystana :) dziewczyny jesteście siła napędowa [emoji5]

o proszę taki spontan [emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

próbowałam... mam nawet dobrego kumpla psychiatrę, ale on sam stwierdził, że ja po prostu "nie idę" na terapię... bo jestem obserwatorką - ja widzę wszystkie objawy, oceniam, przewiduję, a terapia idzie sobie z boku... i nic nie jestem w stanie z tym zrobić. biochemia się zaburza w takim tempie, że tylko farmakologia byłaby w stanie to powstrzymać, a niestety na antydepresanty reaguję bardzo źle po próbie samobójczej z ich użyciem... w wieku 12 lat - nie oceniajcie przedwcześnie - ja też jestem bardzo krytyczna względem samobójców, ale dzieci po próbach samobójczych to trochę inna historia

Kurcze chciałabym Ci umieć w jakiś sposób pomóc, ale najzwyczajniej w świecie nie potrafię... Chodziłam przez pewien czas na terapię Gestalt, musiałam uporać się z "moim demonami" i bardzo dobrze mi to zrobiło. Może jednak spróbujesz? Może behawioralna?

Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żebyś szybko poczuła się lepiej!

Proszę o zmianę w tabelce.. 7 cs następna @ 19.02..

Poprawione :)

I tutaj screen jak to teraz wygląda:
Screen Shot 2017-01-22 at 11.05.37.png

Załączniki

• Screen Shot 2017-01-22 at 11.05.37.png
    Screen Shot 2017-01-22 at 11.05.37.png
    135,6 KB · Wyświetleń: 394
próbowałam... mam nawet dobrego kumpla psychiatrę, ale on sam stwierdził, że ja po prostu "nie idę" na terapię... bo jestem obserwatorką - ja widzę wszystkie objawy, oceniam, przewiduję, a terapia idzie sobie z boku... i nic nie jestem w stanie z tym zrobić. biochemia się zaburza w takim tempie, że tylko farmakologia byłaby w stanie to powstrzymać, a niestety na antydepresanty reaguję bardzo źle po próbie samobójczej z ich użyciem... w wieku 12 lat - nie oceniajcie przedwcześnie - ja też jestem bardzo krytyczna względem samobójców, ale dzieci po próbach samobójczych to trochę inna historia
Kurcze magoo to faktycznie patowa sytuacja. Ja wiem co to znaczy więc walcz kochana ze wszystkich sił!!! Wiem, że to bardzo trudne, duże trudniejsze niż dolegliwości fizyczne ale trzeba walczyć. Trzymam kciuki za Ciebie!

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

reklama
Kurcze chciałabym Ci umieć w jakiś sposób pomóc, ale najzwyczajniej w świecie nie potrafię... Chodziłam przez pewien czas na terapię Gestalt, musiałam uporać się z "moim demonami" i bardzo dobrze mi to zrobiło. Może jednak spróbujesz? Może behawioralna?

Trzymam za Ciebie mocno kciuki, żebyś szybko poczuła się lepiej!

Poprawione :)

I tutaj screen jak to teraz wygląda:
Zobacz załącznik 792534
Ja mam termin na 31.01 nie na 3.02. :) a Sylwaq na 30.01. ale mowilyscie, że coś się przedstawia w tabeli :D

Do góry