S
StorAnia
Gość
Oby tylko te wolniejsze się pośpieszyły, a szybsze zgubiły drogę D marzy o córci ja chyba teżHaha. Do dzieła zolnierzyku 
Zobacz załącznik 792511
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tylko te wolniejsze się pośpieszyły, a szybsze zgubiły drogę D marzy o córci ja chyba teżHaha. Do dzieła zolnierzyku 
Zobacz załącznik 792511
Fajnie, że jednak się staracie. badanie można zrobić zawsze, a starać się tylko przez kilka dni w miesiącu...Oby tylko te wolniejsze się pośpieszyły, a szybsze zgubiły drogę D marzy o córci ja chyba też
12h kochanaWitam porannie. [emoji5] właśnie wróciłam z monitoringu i pije kawkę. Owulacja dokonana. Za godzinę do pracy... [emoji58]
Zakładam ze jajo pękło wczoraj to ile czasu jest na starania jeszcze?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Codziennie cały czas do momentu pozytywnego testu. Wtedy odstawiamy.A te czopki trzeba brać codziennie przez miesiąc?
Rozumiem. No ja polecam je.Ja miałam laparotomię (usuwali mi mięśniaka, szrama na brzuchu i macicy jak po cesarce)
A wcześniej przez 3miesiące brałam Esmyę. Lek nierefundowany i miesięcznie kosztował 650 zł plus do tego dwie wizyty w miesiącu kontrole każda po 150 zł, więc ceny już mnie nie straszą, byle by tylko pomogło i żebym nie musiała być znowu w jakikolwiek sposób cięta...
Teraz już do staranek podchodzę na luzie. Na pewno zaraz Krwawa Marry do mnie zawita. Ale obiecałam sobie, że w tym cyklu żadnych wspomagaczy i nic na siłę. I zmieniam lekarza. Znalazłam już tutaj w Niemcowni endo-ginekolog. Zobaczę co mi tu zalecą. Ale coraz częściej z moim mężem myślimy o inseminacji i oczywiście in vitro. Daję sobie ostatni miesiąc i biorę się porządnie do roboty w najbliższej przyszłości.
Bertha specialnie dla ciebie. Naprawdę mam nadzieję że z tego coś będzie
Jakie dobre wieści z ranawitajcie dziewczyny jaka tu cisza [emoji18] wrzucam Wam test z wczoraj
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie to niestety nie jeden dzień - to już któryś dzień... mam przewlekłą depresję, obecnie w stanie kontrolowanym, ale jeśli "ruszy" to będzie masakra... a wstęp już jest niezły - dół od tygodnia, brak apetytu, zaburzenia snu - najpierw spałam 14-16 godzin na dobę, a od 2 dni nie mogę w ogóle spać... miałam kiedyś epizody bezsenności trwające po 5-6 miesięcy... po prostu boję sie nawrotu. jeśli to rzeczywiście clo tak działa to jest źle. miałam nadzieję, że przejdzie jak przestanę go brać, ale skończyłam 5 dni temu a dół nadal ma się dobrze...@magoo ja tez miałam jeden dzień takiego dola, pisałam już wcześniej. Martwiłam się o wszystko a zupełnie niepotrzebnie. Myśle ze CLO ma na to jakiś wplyw.
@Emsi* dzięki [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dobre wieści są już od piątku [emoji2]Jakie dobre wieści z rana