Powiem Ci że już przy tym biochemie miałam flashbacki, nadzieję miałam aż dobę bo wtedy przyszło krwawienie i uznałam że lepiej w tę stronę niż cp. No nic, co ma być to będzie, wpływ mam na to żaden a dziecko bardzo byśmy chcieliJa pamiętam co pisałaś .
Wiesz co na samą myśl ,że mogłabym znowu mieć CP to też mam dreszcze itp.. kużwa nie chce być już z tego powodu intubowana itd ... Najgorszy koszmar w moim życiu ...
Ja się z myślami bije bo mam jeden jajowód , chcemy dziecko ale co jak znowu to samo?
reklama
Tak, ja czuję że już jestem za stara a nawet 35 nie mam ale to takie chu j o we myśli które przychodzą, nie dają żyć i potem ulatująWczoraj złapał mnie jakiś dołek i dużo myśli że nigdy nie poradzę sobie jako mama… że może lepiej mieć dziecko później niż wcześniej i teraz na pewno nie damy rady. Wiem że to są przelotne myśli. Też tak czasami czujecie?
LadyStrejser
Fanka BB :)
Uważam ,że za późno zaczęłam ze Strejserem starania... i ,że słuchałam mojego ówczesnego gin i nie robiliśmy badań te 5 lat temu...
Przez prawie cały 24r. Się martwiłam ,żeby nie trafić czasem z ciążą na cykl z lewego jajnika bo jakby się cp powtórzyła to by się skończyło gorzej niż ostatnio bo jajowod był tylko nacięty...
Zawsze,gdy zbliżał się dzień testowania to sprawdzałam w kalendarzu czy to z lewej czy z prawej (tak ,wiem ,że tego bez monitoringu się nie potwierdzi).
Wtedy kolejne zmartwienie - beta... Czy będzie rosła prawidłowo cały czas, jak pojadę na pobranie z młodą? (Musiałabym ją zabrać ze sobą i jechać pociągiem a to mały wariacik jest ew.zaangażować siostrę do pomocy).
Jak stary zareaguje? Czy się będzie cieszył ?
Czasami mam takie myśli,że dobrze ,że jest negatyw bo zmartwień sobie trochę odkryłam a za chwilę pukam się w głowę,że co ja za bzdety plotę bo chcemy mieć jeszcze jedno dziecko...
Kobiety tak mają ,że sto myśli na minutę
Przez prawie cały 24r. Się martwiłam ,żeby nie trafić czasem z ciążą na cykl z lewego jajnika bo jakby się cp powtórzyła to by się skończyło gorzej niż ostatnio bo jajowod był tylko nacięty...
Zawsze,gdy zbliżał się dzień testowania to sprawdzałam w kalendarzu czy to z lewej czy z prawej (tak ,wiem ,że tego bez monitoringu się nie potwierdzi).
Wtedy kolejne zmartwienie - beta... Czy będzie rosła prawidłowo cały czas, jak pojadę na pobranie z młodą? (Musiałabym ją zabrać ze sobą i jechać pociągiem a to mały wariacik jest ew.zaangażować siostrę do pomocy).
Jak stary zareaguje? Czy się będzie cieszył ?
Czasami mam takie myśli,że dobrze ,że jest negatyw bo zmartwień sobie trochę odkryłam a za chwilę pukam się w głowę,że co ja za bzdety plotę bo chcemy mieć jeszcze jedno dziecko...
Kobiety tak mają ,że sto myśli na minutę
niezapominajka876
Ja mam 26 lat i już się wyszalałam, tylko łapią mnie takie myśli że ja tego nie ogarnę… jak pogodzę dziecko z terapią? Jak to wszystko ogarnę… chociaż wiem że sobie poradzę bo mam lata doświadczenia w pracy z dziećmi i ogromna wiedzę, ale jakieś natrętne myśli o tym, że wszystko się skończy nie dają spokoju. Takie bezpodstawne lęki.Wiem, że jest regulamin na pierwszej stronie i przepraszam dziewczyny z góry.
Odpowiem Ci urodziłam pierwszego syna jak miałam 21 lat. Czy żałuje ,że ominęły mnie najlepsze lata młodości , imprezy itd ? Nie, nie żałuje i nie żałowałam nigdy. Chciałam mieć 2 dziecko niedługo później, niestety nie udawało się ponad 7 lat (przez ten czas dużo przeszłam pod kątem ginekologicznym- poronienia, biochemy, ciążą pozamaciczna). Cieszę się ,że poświęciłam swoją młodość synowi, mamy taką relację, że nie wiem czy najlepsze psiapsi takie mają .
93kora
Oby Wam się udałoPowiem Ci że już przy tym biochemie miałam flashbacki, nadzieję miałam aż dobę bo wtedy przyszło krwawienie i uznałam że lepiej w tę stronę niż cp. No nic, co ma być to będzie, wpływ mam na to żaden a dziecko bardzo byśmy chcieli
DziękiOby Wam się udało
reklama
Czy po stymulacji do in vitro pogorszył Wam się stan cery i włosów? Wychodzą mi wypryski, co już od pewnego czasu się nie zdarzało, a jeśli chodzi o włosy... Są przetłuszczone jeszcze tego samego dnia gdy je myję, a nie zmieniłam totalnie nic w pielęgnacji...