reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nikt prócz nas, grupa jest tajna :-)

Jak któraś robiła z dwa miesiące temu, nie pamiętam teraz kto, to wyniki się różniły wtedy. Ale na jakiej zasadzie, to już nie wiem. Dlatego pytam :-) a kiedy wyniki do odebrania? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Dopiero we wtorek Może zdarze dostać @ Hcg i beta hcg mają chyba trochę inne normy.

reklama
Hej dziewczyny :) U mnie leniwa niedziela,młody już po 6 rano wstał,a ja ledwo przytomna...:oo: ale za to mogę go za chwilę usypiac na drzemkę. Młoda bajki ogląda.
Oczywiście z bzykanka nici,bo mieliśmy wczoraj gości i położyłam się po północy dopiero...A dziś 10 dc. Trzeba się mobilizować ,tzn. P. musi w końcu zadziałać. :)
Matko,chyba też się zdrzemne obok młodego...:unsure:

Cześć dziewczyny [emoji6] u nas choroby c.d.. i wiecie co.. jestem przerażona!! Teraz czytałam, że plemniki wybite przez gorączkę na odbudowę potrzebują 70 dni !! Czy to znaczy, że mamy 2 cykle w plecy? [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny a ja nie wytrzymalam i u mnie nic czysta biel.wiem za wcześnie moze bo we wtorek ma być @ jeszcze ja głupia jakąś jestem na tescie pisało zeby przynajmniej 10 sek trzymać a ja może 3 sek i sobie wmawiam ze może jeszcze cos wyjdzie a to durna glowa

Chyba doba od pęknięcia. Lux dla kobiet karmiących są tylko tabletki symonette. Ja je brałam kilka miesięcy czuła się po nich dobrze ale potem dowiedziałam się ze one nie blokują jajeczkowania tylko zapobiegają zagnieżdzeniu i jakoś mi z tym było dziwnie.

reklama
Do góry