reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem że jeszcze Sinupret jest podobny. Najlepiej to chyba pójść do rodzinnego i wtedy on coś doradzi jeśli faktycznie jest potrzeba zastosować jakieś leki. Ja brałam sinulan ale to nie był forte. Zdrówka życzę.
Ja bardzo często mam chore zatoki i ostatnio mi pomaga Irigasin, albo inhalacje z olejkiem Inhalol.

reklama
Oby u mnie dłużej to trwało, bo dopiero w poniedziałek możemy działać...

Powiedz mu, że ma zaczekać do poniedziałku inaczej się zmarnuje [emoji6]
Poważnie, mam nadzieje, że pęknie już po badaniu [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

A ja dziś kupilam test i chyba zatestuje w dzien @ o ile wytrzymam do wtorku albo ona nie przylizie wczesniej. Ale jestem pewna ze nic nie wyjdzie boje się ze jak wyjdą kreski to zaraz przyjdzie @ jak to było 2 miesiące temu.

czy te nasze forum na Facebooku widzą wszyscy moi znajomi?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt prócz nas, grupa jest tajna :-)

No właśnie moje niedopatrzenie. Mówiłam Pani w okienku że chce tsh i beta hcg. Nie spojrzałam na karteczke i dopiero po powrocie do domu się skapnelam. A z tego nie wyjdzie?
Jak któraś robiła z dwa miesiące temu, nie pamiętam teraz kto, to wyniki się różniły wtedy. Ale na jakiej zasadzie, to już nie wiem. Dlatego pytam :-) a kiedy wyniki do odebrania? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry