Ja bardzo często mam chore zatoki i ostatnio mi pomaga Irigasin, albo inhalacje z olejkiem Inhalol.Wiem że jeszcze Sinupret jest podobny. Najlepiej to chyba pójść do rodzinnego i wtedy on coś doradzi jeśli faktycznie jest potrzeba zastosować jakieś leki. Ja brałam sinulan ale to nie był forte. Zdrówka życzę.
reklama
na zatoki podobno najlepszy jest gripex zatoki [emoji2] w saszetkachJa bardzo często mam chore zatoki i ostatnio mi pomaga Irigasin, albo inhalacje z olejkiem Inhalol.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby u mnie dłużej to trwało, bo dopiero w poniedziałek możemy działać...
Powiedz mu, że ma zaczekać do poniedziałku inaczej się zmarnuje [emoji6]
Poważnie, mam nadzieje, że pęknie już po badaniu [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
S
StorAnia
Gość
Duuupa z badaniem. Trudno. Jedziemy z bobosexami Na badania nasienia nie pójdzie Zresztą ciągle jest przeziębiony, więc może jeden żywy , dotrze tam gdzie powinienPowiedz mu, że ma zaczekać do poniedziałku inaczej się zmarnuje [emoji6]
Poważnie, mam nadzieje, że pęknie już po badaniu [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Lanvin
Fanka BB :)
Nikt prócz nas, grupa jest tajna :-)czy te nasze forum na Facebooku widzą wszyscy moi znajomi?
Jak któraś robiła z dwa miesiące temu, nie pamiętam teraz kto, to wyniki się różniły wtedy. Ale na jakiej zasadzie, to już nie wiem. Dlatego pytam :-) a kiedy wyniki do odebrania? :-)No właśnie moje niedopatrzenie. Mówiłam Pani w okienku że chce tsh i beta hcg. Nie spojrzałam na karteczke i dopiero po powrocie do domu się skapnelam. A z tego nie wyjdzie?
Magda36
Nie nikt nas nie widzi, także spokojnieczy te nasze forum na Facebooku widzą wszyscy moi znajomi?
Bulbasek
Kocham Cię to teraz przez 3 dni przytulanki!!!Duuupa z badaniem. Trudno. Jedziemy z bobosexami Na badania nasienia nie pójdzie Zresztą ciągle jest przeziębiony, więc może jeden żywy , dotrze tam gdzie powinien
oczekiwanie
Haha. Do dzieła zolnierzyku Duuupa z badaniem. Trudno. Jedziemy z bobosexami Na badania nasienia nie pójdzie Zresztą ciągle jest przeziębiony, więc może jeden żywy , dotrze tam gdzie powinien
Załączniki
reklama
hej laski pobzykane? ja tylko czekam az minie te 6 tygodni i pojde na wizyte do ginki po dobra antykoncepcje, wczesniej chlopa nie tykam, bo jak pomysle, ze mialabym miec takich dwoch Natanielkow to wlosy mi sie jeza jeden na razie starczy