reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wiem że jeszcze Sinupret jest podobny. Najlepiej to chyba pójść do rodzinnego i wtedy on coś doradzi jeśli faktycznie jest potrzeba zastosować jakieś leki. Ja brałam sinulan ale to nie był forte. Zdrówka życzę.
Ja bardzo często mam chore zatoki i ostatnio mi pomaga Irigasin, albo inhalacje z olejkiem Inhalol.

reklama
Oby u mnie dłużej to trwało, bo dopiero w poniedziałek możemy działać...

Powiedz mu, że ma zaczekać do poniedziałku inaczej się zmarnuje [emoji6]
Poważnie, mam nadzieje, że pęknie już po badaniu [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

f2w3rjjgpsehityp.png

A ja dziś kupilam test i chyba zatestuje w dzien @ o ile wytrzymam do wtorku albo ona nie przylizie wczesniej. Ale jestem pewna ze nic nie wyjdzie boje się ze jak wyjdą kreski to zaraz przyjdzie @ jak to było 2 miesiące temu.

czy te nasze forum na Facebooku widzą wszyscy moi znajomi?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt prócz nas, grupa jest tajna :-)

No właśnie moje niedopatrzenie. Mówiłam Pani w okienku że chce tsh i beta hcg. Nie spojrzałam na karteczke i dopiero po powrocie do domu się skapnelam. A z tego nie wyjdzie?
Jak któraś robiła z dwa miesiące temu, nie pamiętam teraz kto, to wyniki się różniły wtedy. Ale na jakiej zasadzie, to już nie wiem. Dlatego pytam :-) a kiedy wyniki do odebrania? :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Do góry