reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A czemu całkowite a nie po prostu betę?

Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...

Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.

O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]

A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Właśnie dziś mi mąż kupił ... juz troszkę lepiej [emoji4] ... oby przeszło jak najszybciej

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Lanvin, masakra! M na 38,6 a młody 38,4 [emoji33] cud, miód.. jeszcze niech moja @ przyjdzie i będziemy wszyscy umierać [emoji53] jak Kuba przynosi cos z przedszkola to M często łapie tez a ja odpukać nie.. tylko mały się bawi i nie marudzi a stary.. szkoda gadać [emoji23] leży pod kołdra i umiera [emoji849]

Dziewczyny, @ przychodzi zawsze 14 dni po owulacji?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest niestety odwrotnie. Ja wszystko łapie od mojego małego a mój M lata kolo nas [emoji12]
Co do fazy lutealnej to może być różnie ... ja podejrzewam, że u mnie jest 15. Teraz miałam monitoring i dokładnie wiem kiedy była owu to się zobaczy

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

A czemu całkowite a nie po prostu betę?

Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...

Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.

O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]

A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
No właśnie moje niedopatrzenie. Mówiłam Pani w okienku że chce tsh i beta hcg. Nie spojrzałam na karteczke i dopiero po powrocie do domu się skapnelam. A z tego nie wyjdzie?

reklama
U mnie to 1cs, mam prawie 10-letnia córe,a we wrzesniu w 1cs sie udało i niestety pusty pecherzyk
Zaczęliśmy znowu starania po 1@
14dc gin powiedział że już po jajeczkowaniu i przy lewym jajniku jest ciałko żółte, teraz mam 10 dpo, wczoraj robiłam test,wiem że może za wczas ale musiałam.
Nie wiem kiedy ma przyjść @ wiec chyba powtórzę test we wtorek bo to urodziny M.
Jak gin powiedział że widzi ciałko żółte to czy napewno była owu i takto ile wcześniej? Bo ja liczę od tamtej wizyty ale nie wiem czy dobrze

Do góry