Bulbasek
Fanka BB :)
Tak, wiem dobrze, że napisałaśTeż się nie upieram, tak tylko skomentowałam bo może to się przyda komuś
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wiem dobrze, że napisałaśTeż się nie upieram, tak tylko skomentowałam bo może to się przyda komuś
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj[emoji2]Hej dziewczyny mogę dołączyć, czytam wasze regularnie tak od tygodnia ale dopiero teraz mam więcej czasu i mogłam dokonczyc rejestracje
Właśnie dziś mi mąż kupił ... juz troszkę lepiej [emoji4] ... oby przeszło jak najszybciejA czemu całkowite a nie po prostu betę?
Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...
Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.
O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]
A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)
U mnie jest niestety odwrotnie. Ja wszystko łapie od mojego małego a mój M lata kolo nas [emoji12]Lanvin, masakra! M na 38,6 a młody 38,4 [emoji33] cud, miód.. jeszcze niech moja @ przyjdzie i będziemy wszyscy umierać [emoji53] jak Kuba przynosi cos z przedszkola to M często łapie tez a ja odpukać nie.. tylko mały się bawi i nie marudzi a stary.. szkoda gadać [emoji23] leży pod kołdra i umiera [emoji849]
Dziewczyny, @ przychodzi zawsze 14 dni po owulacji?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Grupa jest tajnaczy te nasze forum na Facebooku widzą wszyscy moi znajomi?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
to dobrze nie chciałbym aby wszyscy widzieli [emoji2]Grupa jest tajna
Oby u mnie dłużej to trwało, bo dopiero w poniedziałek możemy działać...Aniu a mi przy CLO urósł pęcherzyk w dwa dni z 13,9 mm / 14,9 mm na
17,9 mm / 22,5 mm i tu miałam podany Pregnyl.
Wiec podejrzewam ze u Ciebie może zaraz pęknąć [emoji5]
No właśnie moje niedopatrzenie. Mówiłam Pani w okienku że chce tsh i beta hcg. Nie spojrzałam na karteczke i dopiero po powrocie do domu się skapnelam. A z tego nie wyjdzie?A czemu całkowite a nie po prostu betę?
Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...
Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.
O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]
A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)