reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A czemu całkowite a nie po prostu betę?

Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...

Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.

O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]

A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Właśnie dziś mi mąż kupił ... juz troszkę lepiej [emoji4] ... oby przeszło jak najszybciej

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Lanvin, masakra! M na 38,6 a młody 38,4 [emoji33] cud, miód.. jeszcze niech moja @ przyjdzie i będziemy wszyscy umierać [emoji53] jak Kuba przynosi cos z przedszkola to M często łapie tez a ja odpukać nie.. tylko mały się bawi i nie marudzi a stary.. szkoda gadać [emoji23] leży pod kołdra i umiera [emoji849]

Dziewczyny, @ przychodzi zawsze 14 dni po owulacji?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jest niestety odwrotnie. Ja wszystko łapie od mojego małego a mój M lata kolo nas [emoji12]
Co do fazy lutealnej to może być różnie ... ja podejrzewam, że u mnie jest 15. Teraz miałam monitoring i dokładnie wiem kiedy była owu to się zobaczy

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

A czemu całkowite a nie po prostu betę?

Ja jak w Tesco przechodzę przez dział dla maluchów, to staram się szybko przeleciec, żeby nie patrzeć...

Witam się :-)
Mam tak samo jak Ty, @ też nie przylazła, a piersi bolą jak oszalałe, żyły na dekolcie mocno widoczne, testy jak dotąd negatywne.

O, a jakie Ty masz? Miło, że o mnie pomyślałaś [emoji8]

A probowalas tą wodę morską? Na katar działa cuda, ja też z niej korzystam :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
No właśnie moje niedopatrzenie. Mówiłam Pani w okienku że chce tsh i beta hcg. Nie spojrzałam na karteczke i dopiero po powrocie do domu się skapnelam. A z tego nie wyjdzie?

reklama
U mnie to 1cs, mam prawie 10-letnia córe,a we wrzesniu w 1cs sie udało i niestety pusty pecherzyk
Zaczęliśmy znowu starania po 1@
14dc gin powiedział że już po jajeczkowaniu i przy lewym jajniku jest ciałko żółte, teraz mam 10 dpo, wczoraj robiłam test,wiem że może za wczas ale musiałam.
Nie wiem kiedy ma przyjść @ wiec chyba powtórzę test we wtorek bo to urodziny M.
Jak gin powiedział że widzi ciałko żółte to czy napewno była owu i takto ile wcześniej? Bo ja liczę od tamtej wizyty ale nie wiem czy dobrze

Do góry