reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu, ja zawsze mam zawał jak ze szwagrem jeżdżę, masakra..nie lubię szybkiej jazdy..
Karotka, ja mieszkam w mieście w bloku ale chodziłam sobie na ogórek do cioci [emoji6]
Emsi, zdrówka!!! Moj M tez wlasnie oznajmił, że ma gorączkę.. i juz mi zaczyna marudzić ehh... dobrze, że czekam na @ a nie dni płodne..weź leki, może do jutra bedzie lepiej [emoji6]

Spark, jak tam temperatura??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gorączkę, czyli 36,9? :p i męski katar? Współczuję...

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Boziu, udało się nadrobić, strach nie wchodzić Prze cały dzień... Miałam nadzieję, że jakiś pozytyw dziś zobaczę, a tu zupełnie nic? U mnie nadal @ brak, co śmieszne, piersi coraz bardziej bolą i żyły widać jeszcze mocniej. I bądź tu mądra... :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

I[emoji173]U ... zaraz poczytam

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Wiem że jeszcze Sinupret jest podobny. Najlepiej to chyba pójść do rodzinnego i wtedy on coś doradzi jeśli faktycznie jest potrzeba zastosować jakieś leki. Ja brałam sinulan ale to nie był forte. Zdrówka życzę.

Boziu, udało się nadrobić, strach nie wchodzić Prze cały dzień... Miałam nadzieję, że jakiś pozytyw dziś zobaczę, a tu zupełnie nic? U mnie nadal @ brak, co śmieszne, piersi coraz bardziej bolą i żyły widać jeszcze mocniej. I bądź tu mądra... :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam te zwykle z Allegro, bo miałam zamiar sie na nich wyuczyć co i jak , i nie zdążyłam wiec mam ich dużo [emoji6]
A nuż fartowne są i ciąże przynoszą [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeśli chcesz to wyślę Ci je w poniedziałek, mi pięknie pokazało pik lh także nie są złe

f2w3rjjgpsehityp.png

Mam te zwykle z Allegro, bo miałam zamiar sie na nich wyuczyć co i jak , i nie zdążyłam wiec mam ich dużo [emoji6]
A nuż fartowne są i ciąże przynoszą [emoji23][emoji23][emoji23]
Jeśli chcesz to wyślę Ci je w poniedziałek, mi pięknie pokazało pik lh także nie są złe

f2w3rjjgpsehityp.png
A ile mam Ci zapłacić? I ile ich masz? Napisz mi na priv najwyżej [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Lanvin, masakra! M na 38,6 a młody 38,4 [emoji33] cud, miód.. jeszcze niech moja @ przyjdzie i będziemy wszyscy umierać [emoji53] jak Kuba przynosi cos z przedszkola to M często łapie tez a ja odpukać nie.. tylko mały się bawi i nie marudzi a stary.. szkoda gadać [emoji23] leży pod kołdra i umiera [emoji849]

Dziewczyny, @ przychodzi zawsze 14 dni po owulacji?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę...czytam i nic mi się nie rozjaśnia...skąd to przyspieszenie miesiączki? Czemu krew jest inna niż zawsze? Czemu boli skoro nigdy nie bolało?? Wizyta u gina 3 lutego...Idiotycznie myśleć że to może jest/była ciąża...testów nigdy nie robię przed terminem @ więc nie wiem...nawet gdyby to byłby 11 dc od owu więc też pewnie test by nic nie pokazał...Kurde martwię się. Dziwna ta @ na maksa. Zupełnie inna niż zawsze...Nie chcę wyjść na hipohondryczkę i lecieć do lekarza zwłaszcza że tak naprawdę nic się nie dzieje...mam miesiaczke i boli mnie brzuch...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
zrób bhcg

reklama
Do góry