reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Boże dziewczyny aale ja jestem głupia! Zwykle 14-15dc mam owu, teraz nie miałam... więc od 17dc zaczęłam znów donga brać, żeby @ przyszła w miarę w terminie bo przy bezowulacyjnych miałam zawsze po ok 50 dni nawet i nie chciałam tyle znów czekać...
No i oczywiście w terminie owu zero seksu bo wiadomo, nie mogę teraz. Wczoraj się przytulalismy bo to już 20 dc, a dzisiaj temp. Wyższa, nie tak jak zwykle po owu, ale skok o 0,3... co ja zrobiłam... mam nadzieję, że to jednodniowy skok przez infekcje jakąś czy coś... :/
Najlepsze, że dopiero teraz do mnie dotarło, a mierzylam temo. Rano, ale zwykle było po owu 36,9 a teraz 36,7 więc nie zwróciłam uwagi...a przed chwilą pomyślałam, że cały ten cykl miałam 36,4...

Kurcze nie bardzo rozumiem o co chodzi... Czy chodzi o to, że cykl był jednak z owu a potraktowałaś go jako bezowu? o_O

Kurcze nie bardzo rozumiem o co chodzi... Czy chodzi o to, że cykl był jednak z owu a potraktowałaś go jako bezowu? o_O
Może tak być, dzisiaj temo. Skoczyla z 36,4 na 36,7... wczoraj były przytulanki bo zwykle owu najpóźniej była 14-15sc, wczoraj już 20dc, więc stwierdziłam, że już możemy bo na pewno cykl bezowulacyjny... i teraz mam nadzieję, że to skok sspowodowany infekcją jakąś czy coś...oby.

Może tak być, dzisiaj temo. Skoczyla z 36,4 na 36,7... wczoraj były przytulanki bo zwykle owu najpóźniej była 14-15sc, wczoraj już 20dc, więc stwierdziłam, że już możemy bo na pewno cykl bezowulacyjny... i teraz mam nadzieję, że to skok sspowodowany infekcją jakąś czy coś...oby.
a jeśli coś to czym to grozi?

Byłam właśnie na monitoringu i podano mi pregnyl wiec obstawiam jutro owulacje a termin @ na 4 luty, jak można wpisać do tabelki to będę wdzięczna [emoji4]

Chyba ze jajo nie pęknie.. [emoji52] to wtedy klops... ale pęknie... na pewno pęknie [emoji851]

@Spark nie martw się, dong nie powinien zaszkodzić w takiej ilości jezeli by sie coś miało "urodzić" chyba ze o ci innego się martwisz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyny aale ja jestem głupia! Zwykle 14-15dc mam owu, teraz nie miałam... więc od 17dc zaczęłam znów donga brać, żeby @ przyszła w miarę w terminie bo przy bezowulacyjnych miałam zawsze po ok 50 dni nawet i nie chciałam tyle znów czekać...
No i oczywiście w terminie owu zero seksu bo wiadomo, nie mogę teraz. Wczoraj się przytulalismy bo to już 20 dc, a dzisiaj temp. Wyższa, nie tak jak zwykle po owu, ale skok o 0,3... co ja zrobiłam... mam nadzieję, że to jednodniowy skok przez infekcje jakąś czy coś... :/
Najlepsze, że dopiero teraz do mnie dotarło, a mierzylam temo. Rano, ale zwykle było po owu 36,9 a teraz 36,7 więc nie zwróciłam uwagi...a przed chwilą pomyślałam, że cały ten cykl miałam 36,4...

Może zrób progesteron za parę dni?
Naprawdę ten dong tak działa? Ja pierdziu, cudotworca.
Teraz to już i tak musztarda po obiedzie...
Z drugiej strony skok na infekcje to byłoby dziwne skoro bierzesz leki na tą bakterie, a może to poprostu jakąś wariacja ciała chwilowa.
Nie mam pojęcia

Martaldz staram się myśleć pozytywnie naprawdę tylko czasem wkrada się mi taką myśl że oby nie było powtórki z tamtej ciąży.
Ja wiem, wiem o co chodzi. Też się boję, że jak się uda znowu to będę do 12tyg chodziła cały czas w posranych majtkach że strachu, że to się znowu powtórzy.
Ale nie ma co sobie wkręcać, póki co wszystko dobrze, bierzesz dupka więc trzeba być dobrej mysli

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana, mi w dniu spodziewanej @ wyszedł zaledwie cień cienia cienia....

f2w3rjjgpsehityp.png
to kiedy wyszedł ten właściwy po jakim czasie od @?

reklama
to bierz go za uszy i do łóżka[emoji2]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ty go nie za uszy tylko za pytonga, bardziej podziala :D :D

Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam:)
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach:errr:

kobito, za wczenie! najwczesniej 10dpo, chociaz to i tak termin słaby bo kij wie kiedy implantacja była, musisz uzbroic sie jeszcze z troche cierpliwosci :D a co co cycka - tez mnie lewy sut od kilku dni swędzi, zwariowac idzie....

Alez mam gastro małpowe, no książkowo po prostu :D pożarłabym wszystko co tylko... :-) :)

@nimitii , piękny Bąbel, nie przejmuj sie bo jeszcze za wczesnie, dopinguj go tam zeby serducho szybko wyskoczyło, trzymam kciuki :*

@Spark , a jakbys zaszla to co wtedy....?:eek:

Do góry