Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie robie poczekam do lutego co ma byc to bedzie a wiem, że będzie okI tak nie wyjdzie więc po co niepotrzebnie robić i martwić się bo wyszła jedna kreska ja robiłam test w środę popołudniu i nic nie wyszło i się zalapalam a dziś termin @
Będzie ładne zdrowe Bobo, nie panikuj kochana. Przecież doktorek powiedział, że to młodsza ciąża niż wychodzi z om. Będzie dobrze [emoji9]
Bertha specialnie dla ciebie. Naprawdę mam nadzieję że z tego coś będzie
Dobra decyzja a trzymam kciuki że się udało i w lutym @ nie przyjdzieto nie robie poczekam do lutego co ma byc to bedzie a wiem, że będzie ok
nie będę pić alko na imprezie i tyle
chyba się nakręcam:/
planowan @ na 28,01 ale mam takie przeczucie
W sobotę mam firmowa impreze i bedzie alko i nie wiem
to nie robie poczekam do lutego co ma byc to bedzie a wiem, że będzie ok
nie będę pić alko na imprezie i tyle
ale ten moj cyc mnie dziwnie swedzi boli nie wiem jak to nazwaćDobra decyzja a trzymam kciuki że się udało i w lutym @ nie przyjdzie