reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
na 25 w środę.a Ty na kiedy ? a dłuży się strasznie. nie potrafię się na niczym innym skupić i wszystko co mam do zrobienia odkładam żeby tu zajrzeć 
20-21 stycznia więc weekend decydujący już zaczyna mnie męczyć bo czuje się tak jak by za chwilę miała@ przyjść i tak od poniedziałku i co chwile do WC bo jakoś mokro.

Wiem skad obawy, dlugie cykle nie musza byc bezowulacyjne tak jak nie jest pewne ze piekne 28dniowe sa. Mysle ze sam fakt zalozenia ze owu nie bedzie bo nie wystapila do jakiegos tam dna cyklu pokazuje ze jednak warto doczytac szczegolnie Przy pcos. Ja mam naturalnie cykle po 42-55dni bez pcos. W takim przypadku naprawde warto swoj wykres z pelna obserwacja pokazac fachowcowi ktory sie na tym zna.

Spark a co ze sluzem? Jestes w stanie go oceniac?

Czy ktorakolwiek z was zna role wit b6? Suplementuje w zaleznosci od potrzeb w konkretnej fazie cyklu? Jak nie tez warto poczytac, ale raczej po angielski niz po polsku.
alpine, przepraszam, że się wtrącam, ale bardzo proszę - czytaj ze zrozumieniem! Spark bez wspomagaczy ma cykle bezowulacyjne. Kropka. Dlatego była przekonana, że tym razem owulacji też nie będzie, a mimo to odczekała jeszcze jakiś czas, żeby być pewna. Nie ma sensu takie aroganckie odsyłanie kogo, żeby się douczył, jeśli samemu nie czyta się całości informacji i wyciąga wnioski na podstawie własnych domysłów. Wiele mogłabyś się od niej nauczyć, bo swoje już przeszła i dla wielu z nas jest istną skarbnicą wiedzy i nowinek.

@Martaldz dziękuję ;*

Nigdy bez leków nie mam owulacji, NIGDY, dlatego założyłam teraz, że jej nie będzie.
I nie sądziłam, że przez 3 dni brania donga może się ona jednak pojawić, bo to 3 dni... nie pomyślałam, że może jajeczka byly już tylko nie mogły pęknąć a dong to spowodował, no cóż...
Nie wiem co może się stać, lekarz powiedział, że przy tych lekach mam NIE BYĆ w ciąży... zresztą zostały mi akurat 3 dni ich brania...
Noo... mój błąd i tyle. A, że przy pcos owu to znak zapytania to wiem, ale przy 20 cyklach bez leków- 20 cykli bez owu to wiadomo coo myślałam. Właśnie czy dong mógł aż tak szybko zadziałać? Zobaczę temp. Jutro.

Ktoś pytał czy miałam cykle 5o dniowe... Miałam i 90...a 70 to był standard kiedyś.

@Martaldz dziękuję ;*

Nigdy bez leków nie mam owulacji, NIGDY, dlatego założyłam teraz, że jej nie będzie.
I nie sądziłam, że przez 3 dni brania donga może się ona jednak pojawić, bo to 3 dni... nie pomyślałam, że może jajeczka byly już tylko nie mogły pęknąć a dong to spowodował, no cóż...
Nie wiem co może się stać, lekarz powiedział, że przy tych lekach mam NIE BYĆ w ciąży... zresztą zostały mi akurat 3 dni ich brania...
Noo... mój błąd i tyle. A, że przy pcos owu to znak zapytania to wiem, ale przy 20 cyklach bez leków- 20 cykli bez owu to wiadomo coo myślałam. Właśnie czy dong mógł aż tak szybko zadziałać? Zobaczę temp. Jutro.

Ktoś pytał czy miałam cykle 5o dniowe... Miałam i 90...a 70 to był standard kiedyś.
Spark, Kochana, spokojnie.... Człowiek strzela a Pan Bóg kule nosi... nie zrobiłaś nic, żeby zaszkodzić - czy sobie, czy innym (czytaj - potencjalnemu maluszkowi). Jestem pewna, że wszystko będzie ok, a jeśli nawet okaże się, że zaszłaś, to tak własnie miało być i wszystko też będzie dobrze. Ściskam Cię mocno, bo Twoja reakcja pokazuje, jak bardzo ciepłym, dobrym i dbającym o innych człowiekiem jesteś i jestem pewna, że kogoś takiego Pan Bóg nie skrzywdzi...

U mnie kolejne rozczarowanie.. znowu 1 kreska.. [emoji27]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji20]

alpine, przepraszam, że się wtrącam, ale bardzo proszę - czytaj ze zrozumieniem! Spark bez wspomagaczy ma cykle bezowulacyjne. Kropka. Dlatego była przekonana, że tym razem owulacji też nie będzie, a mimo to odczekała jeszcze jakiś czas, żeby być pewna. Nie ma sensu takie aroganckie odsyłanie kogo, żeby się douczył, jeśli samemu nie czyta się całości informacji i wyciąga wnioski na podstawie własnych domysłów. Wiele mogłabyś się od niej nauczyć, bo swoje już przeszła i dla wielu z nas jest istną skarbnicą wiedzy i nowinek.

O to mi właśnie chodziło, tylko nie umiem tego tak ładnie ubrać w słowa jak
Ty.

@Martaldz dziękuję ;*

Proszę Cię bardzo kochanie[emoji9].
Akurat takie aroganckie wkręty mocno mnie irytują, zwłaszcza bezzasadne...
Mam nadzieję tylko, że nic złego się nie wydarzy. Może warto skonsultować to jednak z Twoim ginem?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Zjarana

Nawet mi nie opowiadaj jak przyjedzie u mnie ten etap że Co chwile będę chodzić do łazienki i spr. Muszę sobie wziac to trochę na luz ale jak na razie nie potrafie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry