Spark, o kurde.. a co jakbyś wlasnie teraz zaszła w ciąże?! [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też parę dni temu to czułam, i miałam nabrzmiałe. A wczoraj kuł mnie tak jakby prawy jajnik ..Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach
Było by super jsk by nie przyszła modlę się o cud ale się okaże po weekendzie co u mnie ale od poniedziałku dni to dluza się i cały czas mam wrażenie że przyjdzie za chwilę a brzuch raz boli a,raz nienie przyjdzie a wtedy rodzimy razem w październiku
Ale czesto tak bywa ze owulacja sie przesuwa i jest pozniej, wiec bardzo mozliwe ze teraz to wlasnie owu,nie jest powiedziane ze jak nie bylo do ktoregos dnia cyklu to nie bedzie, czeka sie zawsze na skok, moze byc i 20 jak i 30dc jesli cokolwiek moglo wplynac na przesuniecie owulacji, dziewczyny jak juz mierzycie temperature to poznajcie wszystkie zasady a nie takie kwiatki
I to nie ze zlosliwosci ani nic, wiem jak zaszlam w pierwsza ciaze, zaraz po krwawieniu ktore wygladalo jak moesiaczka ale nia nie bylo, bylo krwawieniem po cyklu bezowulacyjnym, i zaraz po krwawieniu byla owu, poczytajcie moze na iner albo rotzera
Mam identycznie jak ty test w środę ale popołudniu i czy negatywnie bo za,wcześnie czy jak sama już nw ba kiedy masz termin @Też parę dni temu to czułam, i miałam nabrzmiałe. A wczoraj kuł mnie tak jakby prawy jajnik ..
I nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test, wyszedł negatywny i jeszcze większy mam mętlik w głowie.
"Negatywny bo za wcześnie zrobiłam, czy negatywny bo nie jestem w ciąży. Teraz jeszcze bardziej czekam na @ . Wcześniej było czarne albo białe a teraz już straszne się napięcie zrobiło.
Więc nie radzę Ci wcześniej robić testu. Ja żałuje. czekaj do terminu @.
na 25 w środę.a Ty na kiedy ? a dłuży się strasznie. nie potrafię się na niczym innym skupić i wszystko co mam do zrobienia odkładam żeby tu zajrzećMam identycznie jak ty test w środę ale popołudniu i czy negatywnie bo za,wcześnie czy jak sama już nw ba kiedy masz termin @
U mnie kolejne rozczarowanie.. znowu 1 kreska.. [emoji27]