reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spark o matko,miałaś cykle po 50 dni?? :oo::oo::szok: Masakra jakaś...Ja w poprzednich staraniach o drugie bobo też miewałam 66dc, 56 dc...ale to różnie bywało.
Tak sobie myślę,że może ja te cykle takie nieregularne mam,bo nie mam owulki? :confused: Ale z drugiej strony już przy poprzednich staraniach też takie miałam,a jakoś w końcu w ciążę zaszłam...:szok:
Wiecie co,ja chyba zadzwonię do mojej ginki zapytać kiedy ja dokładnie mam ten termin w lutym,bo zgubiłam karteczkę i jak już u niej będę, to ją podpytam o wszystko itp. Jakiś czas te,u,jak mówiłam,że trzeciego dziecka nie planuję,to proponowała mi spiralę (Mirenę),ale koszt 360 euro jednorazowo...masakra.:no: A jakby się nie przyjęła jak trzeba,to mi tej kasy nikt nie zwróci...
A teraz rozmowa będzie inna ,znowu o starankach. :-) :)

Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam:)
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach:errr:
Też parę dni temu to czułam, i miałam nabrzmiałe. A wczoraj kuł mnie tak jakby prawy jajnik ..
I nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test, wyszedł negatywny i jeszcze większy mam mętlik w głowie.
"Negatywny bo za wcześnie zrobiłam, czy negatywny bo nie jestem w ciąży. Teraz jeszcze bardziej czekam na @ . Wcześniej było czarne albo białe a teraz już straszne się napięcie zrobiło.

Więc nie radzę Ci wcześniej robić testu. Ja żałuje. czekaj do terminu @.

Ale czesto tak bywa ze owulacja sie przesuwa i jest pozniej, wiec bardzo mozliwe ze teraz to wlasnie owu,nie jest powiedziane ze jak nie bylo do ktoregos dnia cyklu to nie bedzie, czeka sie zawsze na skok, moze byc i 20 jak i 30dc jesli cokolwiek moglo wplynac na przesuniecie owulacji, dziewczyny jak juz mierzycie temperature to poznajcie wszystkie zasady a nie takie kwiatki;)

I to nie ze zlosliwosci ani nic, wiem jak zaszlam w pierwsza ciaze, zaraz po krwawieniu ktore wygladalo jak moesiaczka ale nia nie bylo, bylo krwawieniem po cyklu bezowulacyjnym, i zaraz po krwawieniu byla owu, poczytajcie moze na iner albo rotzera:)

Wydaje mi się, że akurat @Spark nie musi doczytywac nic nigdzie bo doskonale wie o co chodzi.
Napisała wyraźnie, że jeśli nie bierze donga to nie ma u niej owulacji, a wzięła po to, żeby nie czekać na @ bóg wie ile bo niestety tak to jest przy pcos i cyklach bezowulacyjnych, które dość często u nas występują.
A, że bierze leki, na zaliczenie bakterii to nie może zajść w ciążę w tym cyklu, stąd jej obawy. Wystarczy znać historie dziewczyn, żeby wiedzieć o co chodzi.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Też parę dni temu to czułam, i miałam nabrzmiałe. A wczoraj kuł mnie tak jakby prawy jajnik ..
I nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test, wyszedł negatywny i jeszcze większy mam mętlik w głowie.
"Negatywny bo za wcześnie zrobiłam, czy negatywny bo nie jestem w ciąży. Teraz jeszcze bardziej czekam na @ . Wcześniej było czarne albo białe a teraz już straszne się napięcie zrobiło.

Więc nie radzę Ci wcześniej robić testu. Ja żałuje. czekaj do terminu @.
Mam identycznie jak ty test w środę ale popołudniu i czy negatywnie bo za,wcześnie czy jak sama już nw ba kiedy masz termin @

reklama
Do góry