reklama
Spoko, nie nastawialam się na nic. 2 boboseksy to nie jest jakiś wynik, który mógłby dawać nadzieję na cokolwiek chociaż jeden był w owulke. Zdarza się, nie każdemu jest dane zaskoczyć w 1 czy 2 cyklu [emoji4]. Najważniejsze, że @ przyszła i mogę zrobić badania wtedy będzie już wiadomo coś więcej.
Gratuluję 2 kresek, rośnijcie zdrowo i spokojnie [emoji9]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
tylko ostrożnie z tym ogonkiem [emoji2] nie urwij[emoji18]mfifi04 nie za uszy, tylko za ogonek.
Ale to dopiero wieczorem, jak dzieciory pójdą spać. Zresztą teraz mi się nie chce.
No cóż,będę wieczorem świecę robić,chociaż 8 dc to moim zdaniem za wcześnie,ale co tam.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
matyjka13
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach
Zjarana
Zaangażowana w BB
I ty zobaczysz dwie kreseczki ja cały czas czekam i znowu brzuch zaczol boleć więc pewnie do mnie też zawita @Spoko, nie nastawialam się na nic. 2 boboseksy to nie jest jakiś wynik, który mógłby dawać nadzieję na cokolwiek chociaż jeden był w owulke. Zdarza się, nie każdemu jest dane zaskoczyć w 1 czy 2 cyklu [emoji4]. Najważniejsze, że @ przyszła i mogę zrobić badania wtedy będzie już wiadomo coś więcej.
Gratuluję 2 kresek, rośnijcie zdrowo i spokojnie [emoji9]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zjarana
Zaangażowana w BB
To chyba stanowczo za wcześnie przecież wątpię że ci wyjdzie. Nieraz nawet w dniu spodziewanej miesiączki nie wychodziHej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam
matyjka13
Zaangażowana w BB
chyba się nakręcam:/To chyba stanowczo za wcześnie przecież wątpię że ci wyjdzie
planowan @ na 28,01 ale mam takie przeczucie
W sobotę mam firmowa impreze i bedzie alko i nie wiem
Ja miałam laparotomię (usuwali mi mięśniaka, szrama na brzuchu i macicy jak po cesarce)Wlasnie sie dziwie ze nie sa one popularne, bo działają cuda. Mysle ze to kwestia tego ze to droga zabawa... 6 czopków ok 38-43zl. A conajmniej 1 dziennie trzeba brac na noc. A na początku bardziej intensywnie 2-3 x na dzien.
Oczywiście jak miałam laparoskopię to tez mi podcięli zrosty ale moj gin zaleca cały czas stosowanie staraczkom zeby uwolnić wszystkie narządy, bo częsta sa jakos poprzytwierdzane, unieruchomione przez zrosty.
A wcześniej przez 3miesiące brałam Esmyę. Lek nierefundowany i miesięcznie kosztował 650 zł plus do tego dwie wizyty w miesiącu kontrole każda po 150 zł, więc ceny już mnie nie straszą, byle by tylko pomogło i żebym nie musiała być znowu w jakikolwiek sposób cięta...
Teraz już do staranek podchodzę na luzie. Na pewno zaraz Krwawa Marry do mnie zawita. Ale obiecałam sobie, że w tym cyklu żadnych wspomagaczy i nic na siłę. I zmieniam lekarza. Znalazłam już tutaj w Niemcowni endo-ginekolog. Zobaczę co mi tu zalecą. Ale coraz częściej z moim mężem myślimy o inseminacji i oczywiście in vitro. Daję sobie ostatni miesiąc i biorę się porządnie do roboty w najbliższej przyszłości.
reklama
Zjarana
Zaangażowana w BB
I tak nie wyjdzie więc po co niepotrzebnie robić i martwić się bo wyszła jedna kreska ja robiłam test w środę popołudniu i nic nie wyszło i się zalapalam a dziś termin @. Ja nie wiedziałam że jestem w ciąży i wypiłam na swoim weselu ale na szczęście wszystko okchyba się nakręcam:/
planowan @ na 28,01 ale mam takie przeczucie
W sobotę mam firmowa impreze i bedzie alko i nie wiem