reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

mfifi04 nie za uszy, tylko za ogonek. :-D:-D:-D
Ale to dopiero wieczorem, jak dzieciory pójdą spać. Zresztą teraz mi się nie chce. :-p
No cóż,będę wieczorem świecę robić,chociaż 8 dc to moim zdaniem za wcześnie,ale co tam. :-) :)

reklama
przykro mi

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko, nie nastawialam się na nic. 2 boboseksy to nie jest jakiś wynik, który mógłby dawać nadzieję na cokolwiek chociaż jeden był w owulke. Zdarza się, nie każdemu jest dane zaskoczyć w 1 czy 2 cyklu [emoji4]. Najważniejsze, że @ przyszła i mogę zrobić badania wtedy będzie już wiadomo coś więcej.
Gratuluję 2 kresek, rośnijcie zdrowo i spokojnie [emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

mfifi04 nie za uszy, tylko za ogonek. :-D:-D:-D
Ale to dopiero wieczorem, jak dzieciory pójdą spać. Zresztą teraz mi się nie chce. :-p
No cóż,będę wieczorem świecę robić,chociaż 8 dc to moim zdaniem za wcześnie,ale co tam. :-) :)
tylko ostrożnie z tym ogonkiem [emoji2] nie urwij[emoji18]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam:)
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach:errr:

Spoko, nie nastawialam się na nic. 2 boboseksy to nie jest jakiś wynik, który mógłby dawać nadzieję na cokolwiek chociaż jeden był w owulke. Zdarza się, nie każdemu jest dane zaskoczyć w 1 czy 2 cyklu [emoji4]. Najważniejsze, że @ przyszła i mogę zrobić badania wtedy będzie już wiadomo coś więcej.
Gratuluję 2 kresek, rośnijcie zdrowo i spokojnie [emoji9]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
I ty zobaczysz dwie kreseczki ja cały czas czekam i znowu brzuch zaczol boleć więc pewnie do mnie też zawita @

Hej dziewczyny dawno nie pisałam ale cały czas czytałam:)
dziś mija 6 dzień od owulacji i tak mnie suty "drą", że szok i myślę czy robić test czy nie ? obiecałam sobie, że zrobię 01.02 ale nie wiem czy nie zrobić już:/ wcześniej nigdy nie czułam takiego uczucia w cycach:errr:
To chyba stanowczo za wcześnie przecież wątpię że ci wyjdzie. Nieraz nawet w dniu spodziewanej miesiączki nie wychodzi

Wlasnie sie dziwie ze nie sa one popularne, bo działają cuda. Mysle ze to kwestia tego ze to droga zabawa... 6 czopków ok 38-43zl. A conajmniej 1 dziennie trzeba brac na noc. A na początku bardziej intensywnie 2-3 x na dzien.
Oczywiście jak miałam laparoskopię to tez mi podcięli zrosty ale moj gin zaleca cały czas stosowanie staraczkom zeby uwolnić wszystkie narządy, bo częsta sa jakos poprzytwierdzane, unieruchomione przez zrosty.
Ja miałam laparotomię (usuwali mi mięśniaka, szrama na brzuchu i macicy jak po cesarce)
A wcześniej przez 3miesiące brałam Esmyę. Lek nierefundowany i miesięcznie kosztował 650 zł plus do tego dwie wizyty w miesiącu kontrole każda po 150 zł, więc ceny już mnie nie straszą, byle by tylko pomogło i żebym nie musiała być znowu w jakikolwiek sposób cięta...
Teraz już do staranek podchodzę na luzie. Na pewno zaraz Krwawa Marry do mnie zawita. Ale obiecałam sobie, że w tym cyklu żadnych wspomagaczy i nic na siłę. I zmieniam lekarza. Znalazłam już tutaj w Niemcowni endo-ginekolog. Zobaczę co mi tu zalecą. Ale coraz częściej z moim mężem myślimy o inseminacji i oczywiście in vitro. Daję sobie ostatni miesiąc i biorę się porządnie do roboty w najbliższej przyszłości.

reklama
chyba się nakręcam:/
planowan @ na 28,01 ale mam takie przeczucie
W sobotę mam firmowa impreze i bedzie alko i nie wiem
I tak nie wyjdzie więc po co niepotrzebnie robić i martwić się bo wyszła jedna kreska ja robiłam test w środę popołudniu i nic nie wyszło i się zalapalam a dziś termin @. Ja nie wiedziałam że jestem w ciąży i wypiłam na swoim weselu ale na szczęście wszystko ok

Do góry