Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!
Omg!!! Ale super fasolinki [emoji7]Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
Super fasolinki. Gratulacje! Jak ja bym chciała bliźniaki. Podaj proszę przepisJa nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
ja miałam betę bardzo wysoką i mega zmęczenie. Ponoć w ciąży mnogiej szybko pojawia się zmęczenie, bo organizm wie, że to ciąża wymagającaNessi czy beta wskazywała wysoko? Były jakieś symptomy ciąży bliźniaczej? Fascynujący temat dla mnie [emoji7]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój B 14 października ma urodziny, więc też ideolo [emoji16]Październik byłby wspaniałym prezentem na rocznice ślubu
Matko kochana, Ness!!!!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] normalnie łzy mam w oczach, coś pięknego! A jaką była twoja pierwsza reakcja? [emoji1]
Popłakałam sięMój B 14 października ma urodziny, więc też ideolo [emoji16]
Matko kochana, Ness!!!!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] normalnie łzy mam w oczach, coś pięknego! A jaką była twoja pierwsza reakcja? [emoji1]
O matko!! Jakie cudeńkaJa nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
NeSSi, pokaz brzunio :-)Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028