reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie :)
Ja znowu mało czasu mam,ale muszę jakoś się przeorganizować na więcej czasu na babyboom. :biggrin2:
Tak jak było w planach, dziś już śladu po @ nie ma i może naciągnę tego mojego chłopa dzisiaj na jakieś bzykanko, ale zobaczymy, bo się skarżył,że coś go gardło boli i źle się czuje...:oo:
Jednak założyłam ten wykres na OvuFriend, na razie bez zamiaru mierzenia temperatury,ale kto wie..Przynajmniej będę miała czarno na białym te moje cykle widoczne, śluzu jakoś też nie umiem obserwować.. Ja jakaś lewa w ogóle jestem.:baffled: Poza tym liczę na to,że w miarę szybko się uda zaciążyć, tak do max. pół roku, ale wiadomo - ja sobie mogę chcieć... :dry::dry:
A co do objawów ciążowych,ja należę do tych farciar, które nie miały żadnych objawów poza rosnącymi cyckami... Tzn. nie wiem co to mdłości w ciąży,zgaga,żylaki,hemoroidy,ale domyślam się,że jeśli w 2 ciążach mi się tak poszczęściło, to pewnie w trzeciej będzie hardkor...:-D
I dziękuję za dodanie mnie do tabelki.:blink:

reklama
Dupkiem wywołałam wtedy, ale teraz nie mogę żeby hormony nie wyszły przeklamane. Tylko czekać do @ to sobie mogę nawet 3 miesiące czekać albo i lepiej...
Inofem jest z mioinozytolem pomaga na regulację hormonów, stosuje się go przy pcos. Mniej więcej to samo co ovarin miovarian inofilic i cała ta reszta.
Castagnus też rozpatrywalam ale podobno nie powinno się go stosować jeśli z prolaktyna wszystko w porządku. Też boję się przedobrzyc. Zamówię donga i sroke tylko tak czy siak będę musiała czekać na @ żeby zacząć je brać. Generalnie dupa zbita i tyle.
@StorAnia Ty też kupowałaś sroke i pisałaś że dobra cena jak na ilość. Podeślesz mi proszę skąd zamawiałas?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja kupowałam w zielarskim i sama sobie mieszałam :)

Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!

Moc jest z Tobą !!! Dziewczyny wystawiać fartuszki [emoji6][emoji5]

NeSSi, pokaz brzunio :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Bez tytułu.jpg

A proszę :) 6 tydzien ... robione

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    198,5 KB · Wyświetleń: 415
Witajcie :-) tyle sie tu dzieje ze ciezko mi znow nadrobic :)
Nessi wielkie gratulacje [emoji6][emoji177] piekne fasolki!!!
Ja tez poprosze o dopisanie mnie do listy ;-)
Magda, 32lata, poronilam 7.01 wiec ciezko powiedziec kiedy przyjdzie @, bedziemy sie starac o drugie dzidzi ;-)
Mam pytanko byl dzis na kontroli i lekarz wspomnial zeby odczekac 3mce ze staraniami o dzidziusia, gdzie slyszalam ze najlepiej wlasnie w ciagu pierwszych mcy sie zachodzi w ciaze... I na dodatek przypisal mi gynalgin(na wzmocnienie flory bakteryjnej). Wyczytalam ulotke i sie przerazilam...
Czy ktoras miala moze podobnie? Wychodzi ze ten cykl bede musiala odpuscic... :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry