reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie :-) tyle sie tu dzieje ze ciezko mi znow nadrobic :)
Nessi wielkie gratulacje [emoji6][emoji177] piekne fasolki!!!
Ja tez poprosze o dopisanie mnie do listy ;-)
Magda, 32lata, poronilam 7.01 wiec ciezko powiedziec kiedy przyjdzie @, bedziemy sie starac o drugie dzidzi ;-)
Mam pytanko byl dzis na kontroli i lekarz wspomnial zeby odczekac 3mce ze staraniami o dzidziusia, gdzie slyszalam ze najlepiej wlasnie w ciagu pierwszych mcy sie zachodzi w ciaze... I na dodatek przypisal mi gynalgin(na wzmocnienie flory bakteryjnej). Wyczytalam ulotke i sie przerazilam...
Czy ktoras miala moze podobnie? Wychodzi ze ten cykl bede musiala odpuscic... :(

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
nie wiem, jak przy tych tabletkach, ale... dużo zależy od tego czy się sama oczyściłaś czy było łyżeczkowanie. Jak sama, to możesz od razu, jak łyżeczkowanie to odczekaj 2-3cykle. ja zaszłam z wpadki od razu po lyzeczkowaniu i z tego powodu miałam łożysko przodujące- niebezpieczne na życia matki i dziecka jeśli się odklei, a córka wcześniak hipotrofik

Czy to jest to co myślę? Podwójne gratulacje.

1usavcqgt1dml95x.png

@NeSSi te dwa kudłacze (kotki w sygnaturkach na forum), to chyba była jakaś przepowiednia dla Ciebie :)

Co do aktualizacji danych w tabelce: to moje zostają bez zmian - wróżka krwawka pogrywa sobie ze mną w chowanego!! :[ już nie wiem jakim sposobem ją brać: wino - nie pomogło, trening - nie pomógł, seks - nie pomógł... to co ją wreszcie wywoła??? o_O Znów w ferworze walki, zrobiłam dzisiaj po pracy test (ostatni który miałam w domu) i oczywiście bledzioch jak nigdy... Czy to nie jest złośliwość losu, że cykl znowu się wydłuża? Zapisałam się w piątek do gin, myślicie że coś wyśledzi skąd takie rozregulowanie?

P.S. Trzymajcie za mnie kciuki wieczorem! Przerysowałam auto na parkingu i muszę o tym jakoś powiedzieć mojemu M. :( :( On dba o auta jak nie wiem, więc podejrzewam że będzie mocno wkurzony...

reklama
Do góry