reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@NeSSi ahaha ale super ! :p łezki mi poleciały :* jaak Twój M zareagował? :)

@Lanvin w stacjonarnej aptece się cenią... ja teraz nie miałam wyjścia i w aptece kupiłam i zapłaciłam prawie 20zl więcej niż przez internet... :/

reklama
Nessi to czeka Cię jazda bez trzymanki hihi ja nie wiem jak ludzie noce przeżywają z dwójką maluszków. Podwójne karmienie usypianie a kiedy samemu spać? A teraz jak mój już popyla sam i jeszcze taki z niego szatan to juz całkiem bym tego nie ogarnęła. Z nim się na spacer wyszykować i ze schodów stargac to ja wysiadam. W sklepie nad nim zapanowac ehh...masakra. Generalnie podziwiam ludzi ze dają rade, to musi wymagac naprawde dobrego zorganizowania. No ale są i plusy jedna ciąża jeden poród. Ostatnio na szczepienia była kobieta z bliźniakami i jeszcze fajnie miała bo chłopiec i dziewczynka. Gratulacje i wytrwałości hehe

Cudenko malunie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Ooo ku*wa czy ja tam widze blizniaki?!?!?!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zastanawiałam się czy tylko ka to widzę ^_^ ale nie chcialam wywoływać wilka z lasu ^_^

Gratuluję [emoji177][emoji177][emoji177]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi czy beta wskazywała wysoko? Były jakieś symptomy ciąży bliźniaczej? Fascynujący temat dla mnie [emoji7]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
WP_20170118_002.jpg

i fasolinek 2:
WP_20170118_003.jpg

ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!

Załączniki

• WP_20170118_002.jpg
    WP_20170118_002.jpg
    140,4 KB · Wyświetleń: 458
  • WP_20170118_003.jpg
    WP_20170118_003.jpg
    141,1 KB · Wyświetleń: 460
Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

Dużo siły Ci życzę :):) to milion razy więcej szczęścia :) [emoji177][emoji177][emoji177]

Bliźniaki to mega wyzwanie, ale jak podrosna będą zajmować się sobą i oddadzą wszystko ze zdwojoną siła :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

Aleeeeeeeee czaddddd!!!! Super. Ogromne gratulacje :):):):):)

Jupi!!!

Brat męża ma bliźniaki. Byly cudne od narodzin. Grzeczne, aniołki. Tobie też tego życzę ! :);):);)

Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

Kurde... po clo ponoć często zdarzają się ciąże mnogie (lekarz mnie nawet ostrzegał :p tzn. Kazał się zastanowić nad clo :p) i widać faktycznie chyba coś w tym jest :D

reklama
Do góry