reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
Nessi to czeka Cię jazda bez trzymanki hihi ja nie wiem jak ludzie noce przeżywają z dwójką maluszków. Podwójne karmienie usypianie a kiedy samemu spać? A teraz jak mój już popyla sam i jeszcze taki z niego szatan to juz całkiem bym tego nie ogarnęła. Z nim się na spacer wyszykować i ze schodów stargac to ja wysiadam. W sklepie nad nim zapanowac ehh...masakra. Generalnie podziwiam ludzi ze dają rade, to musi wymagac naprawde dobrego zorganizowania. No ale są i plusy jedna ciąża jeden poród. Ostatnio na szczepienia była kobieta z bliźniakami i jeszcze fajnie miała bo chłopiec i dziewczynka. Gratulacje i wytrwałości hehe
1985nelia2
A mąż już wie? Ciekawi mnie jego reakcja hehe mój to by chyba zbladł w pierwszym odruchu heeheNormalnie sama w to jeszcze nie wierzę Serducha już oba pikają
jaguar
SUUUPER! Podwojne szczescie i dwa razy wiecej milosci :-) W sumie to mi takie blizniaki zakonczyly by starania bo lacznie troje dzieci chciala bym miec hi hi
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
Zastanawiałam się czy tylko ka to widzę ^_^ ale nie chcialam wywoływać wilka z lasu ^_^Cudenko malunie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ooo ku*wa czy ja tam widze blizniaki?!?!?!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję [emoji177][emoji177][emoji177]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
NeSSi
Moderatorka
Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2Nessi czy beta wskazywała wysoko? Były jakieś symptomy ciąży bliźniaczej? Fascynujący temat dla mnie [emoji7]
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić
Poniżej fasolinek 1 :
i fasolinek 2:
ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!
Załączniki
gabrika
Dużo siły Ci życzę to milion razy więcej szczęścia [emoji177][emoji177][emoji177]Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
Bliźniaki to mega wyzwanie, ale jak podrosna będą zajmować się sobą i oddadzą wszystko ze zdwojoną siła
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bulbasek
Aleeeeeeeee czaddddd!!!! Super. Ogromne gratulacjeJa nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
Jupi!!!
Brat męża ma bliźniaki. Byly cudne od narodzin. Grzeczne, aniołki. Tobie też tego życzę !
Spark
Kurde... po clo ponoć często zdarzają się ciąże mnogie (lekarz mnie nawet ostrzegał tzn. Kazał się zastanowić nad clo ) i widać faktycznie chyba coś w tym jestJa nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028
reklama