Aleksandrax
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Normalnie sama w to jeszcze nie wierzę Serducha już oba pikają
Ja też mam pcos i IO do tego, wcześniej jeszcze hioerprolaktynemie, bywało, że miałam cykle i po 70-90 dni... przy braniu clo 26 dni, jak przestałam brać clo to znów ok 50 dni...a teraz po dongu cykle 31-32 dniAaaa widzisz, nas się robi coraz więcej i przestaję ogarniać która co ma. Mam ten sam problem, więc możemy sobie przybić piątkę, to który dc dzisiaj masz? U mnie 50... Jak w sobotę test nadal będzie negatywny, a @ nie przyjdzie, to zamawiam Donga, czytałam czy warto wziąć, jeśli @ nie chce przylećć i powinna się pojawić.
Co to oznacza Nessi???? [emoji3] [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] BLIŹNIAKI?????!!!!!
Jejku gratuluję kochana z całego serca!Normalnie sama w to jeszcze nie wierzę Serducha już oba pikają