reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

ŚLĘ FLUIDKI CIĄŻOWE X 2 !!!!

Gratulacje Kochana są piękne! Rosnijcie zdrowo!

Ja nie robiłam bety w ogóle, a co do symptomów to wielkość brzucha nieadekwatna do ciąży .. (już mam spory brzuszek), bardzo nasilone objawy,mdłości, ogromny apetyt, no wszystko x 2

Pytałyście jak mąż zareagował ...on jeszcze tego nieogrania, nie umie sobie tego wyobrazić :)
Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

Omg!!! Ale super fasolinki [emoji7]

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

Super fasolinki. Gratulacje! Jak ja bym chciała bliźniaki. Podaj proszę przepis

Październik byłby wspaniałym prezentem na rocznice ślubu :-D
Mój B 14 października ma urodziny, więc też ideolo [emoji16]
Matko kochana, Ness!!!!!!!! [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji173] normalnie łzy mam w oczach, coś pięknego! A jaką była twoja pierwsza reakcja? [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

O matko!! Jakie cudeńka :)

reklama

Poniżej fasolinek 1 :
Zobacz załącznik 792027
i fasolinek 2:
Zobacz załącznik 792028

NeSSi, pokaz brzunio :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry