reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie wiem niestety, pisałam gdzieś dzisiaj właśnie, że przez anty miałam długie cykle, po dwa miesiące nawet. Cykl, w którym zaszlam w ciążę siedem lat temu miał właśnie dwa miesiące, dzisiaj mam 48 dc, ale też kilka razy jajniki mnie bolaly, poza tym anty odstawiłam w październiku i organizm się reguluje.

W każdym razie na żywo widzę cień cienia cienia cienia, ale nie wiem, czy to moja wyobraźnia, czy to naprawdę tam jest.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Masakra takie cykle[emoji15] ale ja na tym zdjeciu cień cienia tez widzę!
Temperatury nie mierzysz, nie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczułam się wywołana do tablicy:biggrin2: jestem panna i oczywiście jestem najlepsza, lubię narzucić swoją wolę i w domu i w pracy. Taka porządnicka trochę. Wszystkiego się podejmę a potem olaboga bo rady nie daję !!! a poza tym git babka jestem:p

mój mąż koziorożec - do rany go przyłożyć... cud i miód. Też się ciągle zastanawiam jak on ze mną wytrzymuje:happy::happy:

pisałyście o teście owu. Robiłyśmy tu swego czasu eksperyment, na pewno z quenn_b i jeszcze z paroma dziewczynami. Mnie dwa dni przed @ wyszły dwie kreski a potem normalna miesiączka przyszła. Ja im nie ufam po prostu.

dziś 17 dc, śluzu mega dużo,owu była w 15dc więc stąd pewnie. Bulbasek u ciebie też 17dc ile dni po owu jesteś ?

czekam na testujące, bo mi mało II kreseczkowych. Dawać mi tu więcej !!!
U mnie owu dziś lub jutro, zaraz zrobię test i zobaczymy jaka krecha będzie, więc się trochę opozni. Dzisiaj czułam prawy jajnik. a w cyklu w ktrym zobaczylam 2 kreski też szła z prawej (pierwszy raz w życiu wtedy czułam prawy i potwierdzone u gina na usg). Ale 17 dc się zgadza :)

Poczułam się wywołana do tablicy:biggrin2: jestem panna i oczywiście jestem najlepsza, lubię narzucić swoją wolę i w domu i w pracy. Taka porządnicka trochę. Wszystkiego się podejmę a potem olaboga bo rady nie daję !!! a poza tym git babka jestem:p

mój mąż koziorożec - do rany go przyłożyć... cud i miód. Też się ciągle zastanawiam jak on ze mną wytrzymuje:happy::happy:

pisałyście o teście owu. Robiłyśmy tu swego czasu eksperyment, na pewno z quenn_b i jeszcze z paroma dziewczynami. Mnie dwa dni przed @ wyszły dwie kreski a potem normalna miesiączka przyszła. Ja im nie ufam po prostu.

dziś 17 dc, śluzu mega dużo,owu była w 15dc więc stąd pewnie. Bulbasek u ciebie też 17dc ile dni po owu jesteś ?

czekam na testujące, bo mi mało II kreseczkowych. Dawać mi tu więcej !!!
O widzisz u was takue polaczenie jak u mnie maz koziorozec ja panna :-)

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry