reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Lanvin, a powiedz czy ty wiesz kiedy była owu? Np który dpo masz dzisiaj? Czy twoje cykle są zawsze takie długie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem niestety, pisałam gdzieś dzisiaj właśnie, że przez anty miałam długie cykle, po dwa miesiące nawet. Cykl, w którym zaszlam w ciążę siedem lat temu miał właśnie dwa miesiące, dzisiaj mam 48 dc, ale też kilka razy jajniki mnie bolaly, poza tym anty odstawiłam w październiku i organizm się reguluje.

W każdym razie na żywo widzę cień cienia cienia cienia, ale nie wiem, czy to moja wyobraźnia, czy to naprawdę tam jest.

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Nie wiem niestety, pisałam gdzieś dzisiaj właśnie, że przez anty miałam długie cykle, po dwa miesiące nawet. Cykl, w którym zaszlam w ciążę siedem lat temu miał właśnie dwa miesiące, dzisiaj mam 48 dc, ale też kilka razy jajniki mnie bolaly, poza tym anty odstawiłam w październiku i organizm się reguluje.

W każdym razie na żywo widzę cień cienia cienia cienia, ale nie wiem, czy to moja wyobraźnia, czy to naprawdę tam jest.

qdkkx1hpzei65q7s.png
A tak trzymałam za Ciebie kciuki

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

No i zrobiłam test, oczywiście biel... Tak myślałam, ale nadzieja niewielka była, szkoda :-)
qdkkx1hpzei65q7s.png
Lanvin przykro, ale nie trać nadziei! :)

Oczywiście czytam Was na bieżąco, ale nie mam za bardzo jak odpisać.
@Paraplu Ja też jestem skorpion :) a mój R to lwiątko. Już pisałam, że największą jego wadą są nerwy.. czasami, a raczej najczęściej nieadekwatne do sytuacji..
U mnie jutro owu, słabo działamy. Dzisiaj zaczepiałam i nie było reakcji.. jak się nie uda w tym cyklu to powiem mojemu m, żeby się nie dziwił, że nie wyszło, bo trzeba się bzykać! a nie...
A poza tym jakiś ten śluz mało płodny :(

reklama
Lanvin przykro, ale nie trać nadziei! :)

Oczywiście czytam Was na bieżąco, ale nie mam za bardzo jak odpisać.
@Paraplu Ja też jestem skorpion :) a mój R to lwiątko. Już pisałam, że największą jego wadą są nerwy.. czasami, a raczej najczęściej nieadekwatne do sytuacji..
U mnie jutro owu, słabo działamy. Dzisiaj zaczepiałam i nie było reakcji.. jak się nie uda w tym cyklu to powiem mojemu m, żeby się nie dziwił, że nie wyszło, bo trzeba się bzykać! a nie...
A poza tym jakiś ten śluz mało płodny :(
Ja też w tym cyklu tak miałam że nawet kijem mnie nie chciał dotknąć :-D ja mu powiedziałam że ten cykl to niech nie liczy na nich bo seksu pptrzeba od czasu do czasu i niech nie myśli że dwa razy na ostatnią chwilę starcza.... No i starczyły:-D

Do góry