reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No jak to?! Może cień cienia cienia jednak?
Siedzę z latarką właśnie... Pod kątem dostrzegam cień cienia cienia, ale to pewnie moja wyobraźnia i miejsce, w którym normalnie kreska się pojawia :p gołym okiem nie widać, jedynie pod latarka

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Poczułam się wywołana do tablicy:biggrin2: jestem panna i oczywiście jestem najlepsza, lubię narzucić swoją wolę i w domu i w pracy. Taka porządnicka trochę. Wszystkiego się podejmę a potem olaboga bo rady nie daję !!! a poza tym git babka jestem:p

mój mąż koziorożec - do rany go przyłożyć... cud i miód. Też się ciągle zastanawiam jak on ze mną wytrzymuje:happy::happy:

pisałyście o teście owu. Robiłyśmy tu swego czasu eksperyment, na pewno z quenn_b i jeszcze z paroma dziewczynami. Mnie dwa dni przed @ wyszły dwie kreski a potem normalna miesiączka przyszła. Ja im nie ufam po prostu.

dziś 17 dc, śluzu mega dużo,owu była w 15dc więc stąd pewnie. Bulbasek u ciebie też 17dc ile dni po owu jesteś ?

czekam na testujące, bo mi mało II kreseczkowych. Dawać mi tu więcej !!!
Tak było robiłam też ten test i nic.

reklama
Do góry