reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny ja mam tabelkę od Aleksandy, sprzed miesiąca może, nie ogarniałam tego do końca, i w ogóle mnóstwo tam osób których nie ma... Może faktycznie nowa, do której każda będzie sama mogła się dopisać ?

Ja zrobiłam na szybko coś takiego (nie widziałam poprzedniej wersji):
Link do: Staraczki 2017

- aby edytować plik trzeba zalogować się za pomocą konta gmail
- aby przeglądać plik (bez edycji), wystarczy na niego kliknąć ;)

Możemy się umówić, że te z nas które mają dostęp do gmail będą dodawać dane (sama tego nie ogarnę...)

reklama
Dziewczyny ja mam tabelkę od Aleksandy, sprzed miesiąca może, nie ogarniałam tego do końca, i w ogóle mnóstwo tam osób których nie ma... Może faktycznie nowa, do której każda będzie sama mogła się dopisać ?
Ja już dostałam tabelkę od Aleksandry,jutro chcem uzupełniać ,no chyba że dziewczyny chcą nowa z dostępem. Dla mnie to obojętne.

Dziewczyny, jest któraś w stanie w jakis sposob odczytać te wyniki? To wyniki nasienia mojego, wydaje mi sie ze nie sa za ciekawe
f2d42334272da0817c33c97604853aae.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ogólnie to poza lepkością ma tez słaba ruchliwość plemników, bardzo mała ich ilość oraz słaba morfologię. Powtórzcie koniecznie badania za 3msc. Mój M ma zmniejszona ilość plemników (chociaż więcej niż u Twojego) i morfologię 1% - czekamy właśnie na ivf. Nie ma szans za naturalna ciąże. Tez mieszkam w uk. Jeśli staracie się już długo najlepiej iść do GP i on Cię skieruje do kliniki.

Oj ucieszyłabym się jednak znając życie to obudze się rano zalana.... jeśli nie to kupię że 2 testy różne i zrobie we wtorek rano.
Ahh sorki ja to znowu pochrzanilam.. Mialam dostac do soboty 31 grudnia a dopiero test wyszedl pozytywny w piatek 6 stycznia lekko.. Bo blada kreseczka. Potem w niedziele powtorzylam 8 stycznia to tez bylabkada kreska, w pon wybralam sie na bete i byla 362. Tu slaba krecha a tu taka beta hehe.. I juz wiedzialam.. W czwartek mam wizyte na potwierdzenie ciazy.. Troche sie boje bo w pazdzierniku mialam poronienie zatrzymane.

10dpo

Dzisiaj jest mi niedobrze i nie wiem czy brac to za dobry objaw czy to efekt kompletnej mieszanki pokarmowej jaka dzisiaj zafundowalam zoladkowi [emoji848][emoji848][emoji848]
A i zapomnialam, cycki zrobily mi sie takie pelne w srodku!
Staram sie nie nakrecac ;)

Sroda-czwartek chwila prawdy [emoji33]

Trzymam kciuuuki;)

reklama
Ogólnie to poza lepkością ma tez słaba ruchliwość plemników, bardzo mała ich ilość oraz słaba morfologię. Powtórzcie koniecznie badania za 3msc. Mój M ma zmniejszona ilość plemników (chociaż więcej niż u Twojego) i morfologię 1% - czekamy właśnie na ivf. Nie ma szans za naturalna ciąże. Tez mieszkam w uk. Jeśli staracie się już długo najlepiej iść do GP i on Cię skieruje do kliniki.

Całkowita ruchliwość nie jest tragiczna :) Ogólnie wyniki nie są super, ale mój facet miał gorsze i lekarz kazał się nie przejmować ;) @bobofrucik u nas przepisał prostimen i jakiś antybiotyk tylko na lepkość właśnie i ruchliwość ( zbyt mała ruchliwość może wynikać jak u nas ze zbyt dużej lepkości, jak lepkość się poprawi to ruchliwość też :) )

Do góry