reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
a ja własnie rozebrałam choinkę i już święta poszły sobie.ksiądz po kolędzie odbębniony i juz;)powiem wam dziewczyny że ostatnio mam problem z moim starszym synem.Będzie miał 11 lat i coraz gorzej się zachowuje.najgorzej jest że kłamie.dziś byłam u księdza na dywaniku:errr:skarżył się że mój syn zmienia się na gorsze!!ogólnie jest grzecznym chłopcem i pilnym uczniem ale do tej religii to wogóle się nie przykładał i dostał 1 ze sprawdzianu i mi nie powiedział a miałam podpisać ten sprawdzian. Ostatnio ciągle coś kombinuje. Nie wiem jak już mam do tego mojego syna podchodzić.fatalnie się czuję bo obwiniam się że coś robię nie tak i jestem złą mamą:sad:czy któraś z was też ma syna w podobnym wieku i też zaczęły się jakieś problemy w wychowywaniu?przepraszam z góry za smęcenie ale może któraś miała podobnie i coś doradzi?

a ja własnie rozebrałam choinkę i już święta poszły sobie.ksiądz po kolędzie odbębniony i juz;)powiem wam dziewczyny że ostatnio mam problem z moim starszym synem.Będzie miał 11 lat i coraz gorzej się zachowuje.najgorzej jest że kłamie.dziś byłam u księdza na dywaniku:errr:skarżył się że mój syn zmienia się na gorsze!!ogólnie jest grzecznym chłopcem i pilnym uczniem ale do tej religii to wogóle się nie przykładał i dostał 1 ze sprawdzianu i mi nie powiedział a miałam podpisać ten sprawdzian. Ostatnio ciągle coś kombinuje. Nie wiem jak już mam do tego mojego syna podchodzić.fatalnie się czuję bo obwiniam się że coś robię nie tak i jestem złą mamą:sad:czy któraś z was też ma syna w podobnym wieku i też zaczęły się jakieś problemy w wychowywaniu?przepraszam z góry za smęcenie ale może któraś miała podobnie i coś doradzi?

Ja myśle kochana, że to naturalne. Zaczyna chłopak dorastać i sie buntować.
Spróbuj z nim rozmawiać i tłumaczyć

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Ja myśle kochana, że to naturalne. Zaczyna chłopak dorastać i sie buntować.

dzięki bardzo:)tylko byście słyszały tego księdza jak mówi mi że tak kłamie okropnie to że jak teraz ma tyle lat i już kłamie i kombinuje to co będzie za kilka lat!!!jejku czułam się jakbym była mamą jakiegoś bandziora a on przecież tylko bał się powiedzieć o tej jedynce

dzięki bardzo:)tylko byście słyszały tego księdza jak mówi mi że tak kłamie okropnie to że jak teraz ma tyle lat i już kłamie i kombinuje to co będzie za kilka lat!!!jejku czułam się jakbym była mamą jakiegoś bandziora a on przecież tylko bał się powiedzieć o tej jedynce

Ksiądz gdyby był mądry to by zachęcił dzieciaki do rozmowy o problemach a nie tylko osadzał.

no wlaśnie też tak myślę.ale ten ksiądz to w ogóle tyle tej nauki tym dzieciom zadaje masakra. Mój syn powiedział ze on nie lubi religii i nie będzie się jej uczył. ach z tymi dziećmi:rolleyes2:

Moj ma rocznikowo 12 ale tez wiecznie kreci i probuje klamac w domu chlopak do rany przyloz posprzata mi wc lazienke pomyje naczynia... Bardzo dobrze sie uczy i jest sportowcem ale jest gadula i nie lubi sie skarzyc ze ktos mu dokucza woli grzmotnac he he dzis zsgladam a tam poprawne zachowanie w zeszlym roku mial srednia 5.1 ale paska nie dostal bo mial dobre zachowanie...nic powiem tyle ze bardzo duzo rozmawiamy z synem bywa ze nawet zejdzie pare godzin no coz bywa to jest chlopak

reklama
Jedynke czy dwoja tez mu sie zdarzyla ale tlumacze ze zawsze mozna poprawic i ma sie nie przejmowac.... He he przypomnialo mi sie o religii moj brat ma core tez 12 rocznikowo chodzi do kosciola jest w Maryjkach i z religii 1 prxynosi

Do góry