reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moj ma rocznikowo 12 ale tez wiecznie kreci i probuje klamac w domu chlopak do rany przyloz posprzata mi wc lazienke pomyje naczynia... Bardzo dobrze sie uczy i jest sportowcem ale jest gadula i nie lubi sie skarzyc ze ktos mu dokucza woli grzmotnac he he dzis zsgladam a tam poprawne zachowanie w zeszlym roku mial srednia 5.1 ale paska nie dostal bo mial dobre zachowanie...nic powiem tyle ze bardzo duzo rozmawiamy z synem bywa ze nawet zejdzie pare godzin no coz bywa to jest chlopak

Taki wiek, martwiłabym sie gdyby z domu uciekał czy kradł, gdyby pijany wrócił.
Ja też mimo, że z katolickiej rodziny nie lubiłam księdza i dałam mu popalić pod koniec podstawówki, wtedy kształtuje sie potrzeba niezależności i zaznaczenia własnej tożsamości. A księżom cóż często brakuje podejścia do dzieci, bo religia to nie regułki i zadania domowe. Wiec następnym razem powiedz księdzu, żeby doszkolil sie w podejściu pedagogicznym albo zrezygnował .

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Być może coś mnie ominęło, ale czy którykolwiek lekarz powiedział Ci dlaczego te ciąże tak szybko się zakończyły? Oczywiście, jeżeli to temat na który nie chcesz pisać zrozumiem i z góry przepraszam!
gin powiedział ze 85% to wady genetyczne 15% inne przyczyny
jak zajde w 3 ciążę to ide do gina który zajmuje się poronieniami wiec mam nadzieje ze uda się utrzymac

A gdzie zamawiasz donga? Bo jest ogromny wybór i różnice cenowe też duże..
No właśnie wiem, ostatnio z internetu firmy swanson, zapłaciłam ok 26zł jak dobrze pamiętam, oczywiście zapomniałam, że mi się skończył i jak teraz na początku cyklu mnie olsnilo to poszłam do apteki i kupiłam innej firmy za ok 40 zł :/ ale w aptece jeden dzień, a przez internety ok 4 dni a musiałam już zacząć brać, więc przeplacilam ale truno, byle działa :D

Cześć dziewczyny, w końcu mogę wam odpisać. Popsuł mi się telefon i mogę w nim czytać forum, ale nie mogę odpisać. Do piątku mój mężuś miał wolne, dlatego też nie wchodziłam na komputer. Niestety musiał już wrócić do pracy oczywiście z dołem, bo bardzo tej pracy nie lubi :( Cierpimy na tym oby dwoje..
U mnie na razie nic ciekawe, @ się ciągnęła, jeszcze wczoraj (7dc) miałam brązowe plamienia. Dzisiaj 8 dc. Pisałam, że musiałam bym zawiesić starania do kwietnia, ale będziemy dalej działać, a może inaczej.. nie będziemy uważać.
Widziałam ciekawy temat TEŚCIOWIE. Też mieszkam z teściową i ostatnio mieliśmy niezłą spinę z nią, ale jakos trzeba z tym żyć póki co.
Nam marzy się dom z drewna.. ale to odległe plany, które nie wiadomo, czy zostaną zrealizowane.
@pyzunia86 bardzo współczuję Ci straty męża, choć wiem, że czas leczy rany, tym bardziej, że znalazłaś drugą miłość.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym, trochę się posypało tych pozytywnych testów :)

@Luxuorius jak pierwsze dni ze swoim małym cudem? daje "w kość"?
mam grzeczne dziecko, je, spi i robi w pieluche, ale w nocy robi se przerwe 2-3 godzinna i spanie nia ma :D ni to brzuszek, ni to wyspanie, cholera wie, potem jak usnie to spi spi spi az wybudzac musze po 4 godzinach na karmienie, bo bez jaj, chude to takie :D

mam grzeczne dziecko, je, spi i robi w pieluche, ale w nocy robi se przerwe 2-3 godzinna i spanie nia ma :D ni to brzuszek, ni to wyspanie, cholera wie, potem jak usnie to spi spi spi az wybudzac musze po 4 godzinach na karmienie, bo bez jaj, chude to takie :D
super ze dzieciatko takie grzeczne ;) a Tomek jest teraz z Tobą w domu?
dawaj fotę

reklama
no wlaśnie też tak myślę.ale ten ksiądz to w ogóle tyle tej nauki tym dzieciom zadaje masakra. Mój syn powiedział ze on nie lubi religii i nie będzie się jej uczył. ach z tymi dziećmi:rolleyes2:
Przepraszam, może kogoś zranię tym co napiszę... Trudno.
Wcale się nie dziwię Twojemu synowi. Moja córka od 4 klasy podstawówki nie chodzi na religię. I to nie mój wpływ ;) Chodziła od zerówki. Przygotowania do komunii rewelacja, non stop 6 z zaliczeń. I do komunii nie została dopuszczona, bo ja jestem rozwódką, a jej ojciec katolik ma wszystko w dupie. Nienawidzę księży, dla mnie to czarna mafia. Według księdza gdybym przyszła do kościoła z mężem, kościół by go wyleczył... wyleczył z alkoholizmu, znęcania się nade mną fizycznego i psychicznego...
Nigdy nie broniłam córce chodzić do kościoła. Kościół sam ją odrzucił.
Ksiądz nie ma prawa oceniać Twojego dziecka!

Do góry