reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Moj ma rocznikowo 12 ale tez wiecznie kreci i probuje klamac w domu chlopak do rany przyloz posprzata mi wc lazienke pomyje naczynia... Bardzo dobrze sie uczy i jest sportowcem ale jest gadula i nie lubi sie skarzyc ze ktos mu dokucza woli grzmotnac he he dzis zsgladam a tam poprawne zachowanie w zeszlym roku mial srednia 5.1 ale paska nie dostal bo mial dobre zachowanie...nic powiem tyle ze bardzo duzo rozmawiamy z synem bywa ze nawet zejdzie pare godzin no coz bywa to jest chlopak

Taki wiek, martwiłabym sie gdyby z domu uciekał czy kradł, gdyby pijany wrócił.
Ja też mimo, że z katolickiej rodziny nie lubiłam księdza i dałam mu popalić pod koniec podstawówki, wtedy kształtuje sie potrzeba niezależności i zaznaczenia własnej tożsamości. A księżom cóż często brakuje podejścia do dzieci, bo religia to nie regułki i zadania domowe. Wiec następnym razem powiedz księdzu, żeby doszkolil sie w podejściu pedagogicznym albo zrezygnował .

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Być może coś mnie ominęło, ale czy którykolwiek lekarz powiedział Ci dlaczego te ciąże tak szybko się zakończyły? Oczywiście, jeżeli to temat na który nie chcesz pisać zrozumiem i z góry przepraszam!
gin powiedział ze 85% to wady genetyczne 15% inne przyczyny
jak zajde w 3 ciążę to ide do gina który zajmuje się poronieniami wiec mam nadzieje ze uda się utrzymac

A gdzie zamawiasz donga? Bo jest ogromny wybór i różnice cenowe też duże..
No właśnie wiem, ostatnio z internetu firmy swanson, zapłaciłam ok 26zł jak dobrze pamiętam, oczywiście zapomniałam, że mi się skończył i jak teraz na początku cyklu mnie olsnilo to poszłam do apteki i kupiłam innej firmy za ok 40 zł :/ ale w aptece jeden dzień, a przez internety ok 4 dni a musiałam już zacząć brać, więc przeplacilam ale truno, byle działa :D

Cześć dziewczyny, w końcu mogę wam odpisać. Popsuł mi się telefon i mogę w nim czytać forum, ale nie mogę odpisać. Do piątku mój mężuś miał wolne, dlatego też nie wchodziłam na komputer. Niestety musiał już wrócić do pracy oczywiście z dołem, bo bardzo tej pracy nie lubi :( Cierpimy na tym oby dwoje..
U mnie na razie nic ciekawe, @ się ciągnęła, jeszcze wczoraj (7dc) miałam brązowe plamienia. Dzisiaj 8 dc. Pisałam, że musiałam bym zawiesić starania do kwietnia, ale będziemy dalej działać, a może inaczej.. nie będziemy uważać.
Widziałam ciekawy temat TEŚCIOWIE. Też mieszkam z teściową i ostatnio mieliśmy niezłą spinę z nią, ale jakos trzeba z tym żyć póki co.
Nam marzy się dom z drewna.. ale to odległe plany, które nie wiadomo, czy zostaną zrealizowane.
@pyzunia86 bardzo współczuję Ci straty męża, choć wiem, że czas leczy rany, tym bardziej, że znalazłaś drugą miłość.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym, trochę się posypało tych pozytywnych testów :)

@Luxuorius jak pierwsze dni ze swoim małym cudem? daje "w kość"?
mam grzeczne dziecko, je, spi i robi w pieluche, ale w nocy robi se przerwe 2-3 godzinna i spanie nia ma :D ni to brzuszek, ni to wyspanie, cholera wie, potem jak usnie to spi spi spi az wybudzac musze po 4 godzinach na karmienie, bo bez jaj, chude to takie :D

mam grzeczne dziecko, je, spi i robi w pieluche, ale w nocy robi se przerwe 2-3 godzinna i spanie nia ma :D ni to brzuszek, ni to wyspanie, cholera wie, potem jak usnie to spi spi spi az wybudzac musze po 4 godzinach na karmienie, bo bez jaj, chude to takie :D
super ze dzieciatko takie grzeczne ;) a Tomek jest teraz z Tobą w domu?
dawaj fotę

reklama
no wlaśnie też tak myślę.ale ten ksiądz to w ogóle tyle tej nauki tym dzieciom zadaje masakra. Mój syn powiedział ze on nie lubi religii i nie będzie się jej uczył. ach z tymi dziećmi:rolleyes2:
Przepraszam, może kogoś zranię tym co napiszę... Trudno.
Wcale się nie dziwię Twojemu synowi. Moja córka od 4 klasy podstawówki nie chodzi na religię. I to nie mój wpływ ;) Chodziła od zerówki. Przygotowania do komunii rewelacja, non stop 6 z zaliczeń. I do komunii nie została dopuszczona, bo ja jestem rozwódką, a jej ojciec katolik ma wszystko w dupie. Nienawidzę księży, dla mnie to czarna mafia. Według księdza gdybym przyszła do kościoła z mężem, kościół by go wyleczył... wyleczył z alkoholizmu, znęcania się nade mną fizycznego i psychicznego...
Nigdy nie broniłam córce chodzić do kościoła. Kościół sam ją odrzucił.
Ksiądz nie ma prawa oceniać Twojego dziecka!

Do góry