reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja miałam AMH w szpiyalu robione za darmo także się cieszę, bo jakbym za te. Wszystkie badania miała płacić to bym oszalała...

Jezu jakk jaa kocham tego donga i te zioła... dopiero od dwóch cykli wiem co to znaczy płodny śluz jak jajko a w tym cyklu to już w ogóle mnie zalewa :D a wczesniej wiesiolki nie wiesiolki i zawsze sobiee wmawialam, ze to moze ten sluz, ale teraz dopieroo wiem, że się myliłam :D niee da się go pomylic z innym jeśli jest :p

Ha, cwaniaczku - jak za resztę to się nie da, bo Ty już zaraz a niektóre z nas jeszcze muszą poczekać...
Wiecie - ja nie bez powodu mam czarnego kota jako awatar...
Niestety oryginał już nie żyje, ale jeszcze niedawno z donośnym miałczeniem domagał się pieszczot...

Uwielbiam Twój avatar, tak samo jak wszystkie miauczące stworzonka :):):)

Jezu jakk jaa kocham tego donga i te zioła... dopiero od dwóch cykli wiem co to znaczy płodny śluz jak jajko a w tym cyklu to już w ogóle mnie zalewa :D a wczesniej wiesiolki nie wiesiolki i zawsze sobiee wmawialam, ze to moze ten sluz, ale teraz dopieroo wiem, że się myliłam :D niee da się go pomylic z innym jeśli jest :p

A jak często trzeba pić tego wiesiołka? Dobry jest?

taK ZMNIENIŁA SIĘ I NIE BRAŁAM ŻADNYCH LEKÓW
pierwsze badanie miałam w klinice niepłodności i myśle ze oni naciągają...
a drugie w Akademii medycznej i już dwa razy byłam w ciąży w 2016 r.

Być może coś mnie ominęło, ale czy którykolwiek lekarz powiedział Ci dlaczego te ciąże tak szybko się zakończyły? Oczywiście, jeżeli to temat na który nie chcesz pisać zrozumiem i z góry przepraszam!

reklama
Do góry