Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja płaciłam 150no własnie ta cena!!nie wiem co mam teraz zrobić.dzięki Magoo za odpowiedz.
to miałaś obniżoną czy nie?czy zmieniła ci sie bo brałas jakieś leki że pomogły?ja płaciłam 150
w pierwszym badaniu mi wyszło że mam obnizona płodność a w drugim że nie mam obniżonej
taK ZMNIENIŁA SIĘ I NIE BRAŁAM ŻADNYCH LEKÓWto miałaś obniżoną czy nie?czy zmieniła ci sie bo brałas jakieś leki że pomogły?
Ha, cwaniaczku - jak za resztę to się nie da, bo Ty już zaraz a niektóre z nas jeszcze muszą poczekać...
Wiecie - ja nie bez powodu mam czarnego kota jako awatar...
Niestety oryginał już nie żyje, ale jeszcze niedawno z donośnym miałczeniem domagał się pieszczot...
Jezu jakk jaa kocham tego donga i te zioła... dopiero od dwóch cykli wiem co to znaczy płodny śluz jak jajko a w tym cyklu to już w ogóle mnie zalewa a wczesniej wiesiolki nie wiesiolki i zawsze sobiee wmawialam, ze to moze ten sluz, ale teraz dopieroo wiem, że się myliłam niee da się go pomylic z innym jeśli jest
taK ZMNIENIŁA SIĘ I NIE BRAŁAM ŻADNYCH LEKÓW
pierwsze badanie miałam w klinice niepłodności i myśle ze oni naciągają...
a drugie w Akademii medycznej i już dwa razy byłam w ciąży w 2016 r.
aha dzięki za odpowiedztaK ZMNIENIŁA SIĘ I NIE BRAŁAM ŻADNYCH LEKÓW
pierwsze badanie miałam w klinice niepłodności i myśle ze oni naciągają...
a drugie w Akademii medycznej i już dwa razy byłam w ciąży w 2016 r.