reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
chciałabym, ale nie mogę zdjęcia ani zrobić jakiegoś możliwego - ani przesłać, bo mój telefon się nie komunikuje... tak to jest kiedy się nie używa nowych technologii... moja nowa technologia została wyprana w zmywarce, czego nie przeżyła zupełnie... a stara technologia nie obsługuje poczty, internetu, ani innych komunikatorów...

Magoo napewno bym zagladala co u Was slychac.Wiec trzymac kciuki tak jak ja za reszte trzymam he he
Ha, cwaniaczku - jak za resztę to się nie da, bo Ty już zaraz a niektóre z nas jeszcze muszą poczekać...
Wiecie - ja nie bez powodu mam czarnego kota jako awatar...
Niestety oryginał już nie żyje, ale jeszcze niedawno z donośnym miałczeniem domagał się pieszczot...

ja już po wizycie u ginekologa.w s umie nic nie wiem tylko dała mi skierowanie na TSH, estriadiol i LH. Mowiła że zobaczymy jak wyniki i co jest przyczyną tych bardzo skąpych miesiączek czy tarczyca czy co innego .Mówiła też żebym zrobiła sobie badanie AMH jakieś. Wie któraś z was co to za badanie?Wiem tylko że jest płatne i to dość drożej :shocked2:no i tyle.

ja już po wizycie u ginekologa.w s umie nic nie wiem tylko dała mi skierowanie na TSH, estriadiol i LH. Mowiła że zobaczymy jak wyniki i co jest przyczyną tych bardzo skąpych miesiączek czy tarczyca czy co innego .Mówiła też żebym zrobiła sobie badanie AMH jakieś. Wie któraś z was co to za badanie?Wiem tylko że jest płatne i to dość drożej :shocked2:no i tyle.
AMH to badanie rezerwy jajnikowej - jest płatne i to około 200 dlatego nie robię:-p

reklama
Do góry