reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jaaa cudne [emoji173]️
A torbiel gdzie jest? I skąd sie wzięła?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Nie wiem z kąd... lekarz powiedział że chyba dlatego bo nie delikatnie zajęli się mną na badaniu na drożność..też mi się tak wydaje bo cierpiałam mocno.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem z kąd... lekarz powiedział że chyba dlatego bo nie delikatnie zajęli się mną na badaniu na drożność..też mi się tak wydaje bo cierpiałam mocno.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

No kurcze, to Ci dopiero. Oby tylko w ciąży nie przeszkadzał [emoji1307]

Hej dziewczyny. Witam się już nie tak porannie, ale po porannej wizycie u ortopedy. Ha! Wreszcie mogę powiedzieć, że sytuacja jest stabilna, na razie zakończyłam leczenie i oby tak zostało. Kolano mimo całkowitego zerwania więzadła trzyma się kupy i dopóki będę ćwiczyć to raczej będzie się trzymało... wyobrażacie sobie taką 65 lat babcię na siłowni? Sam pomysł mnie rozwala... a to przecież wcale nie tak daleko...
Pyzunia - cieszę się, że jesteś z nami, każda z nas ma jakąś trudną historię za sobą, ale Ty możesz spokojnie być dla nas wzorem optymizmu... Z jednej strony życzę Ci, żebyś jak najkrócej tu zabawiła, a z drugiej poterzba nam takich pozytywnych ludzi... no chyba, że obiecasz, że zostaniesz tak jak Lux - no to sobie fasolkuj szybko i będzie z głowy...
Ja dzisiaj rano rozlozylo mnie pięknie katar zatokowy... A tu do pracy musze iść za chwilę :(
A tak poza tym zero objawów ginekologicznych w tym cyklu. Zero ciągnięcia, klucia, zero bólu cyckow. Jakbym chorych zatok nie miała to bym góry przenosila. Chyba się szykuje na następny cykl
To mi wygląda bardziej na II niż na @... nie szykuj się za bardzo - ja optuję za plusem...

Hej dziewczyny ale naskrbalyscie ;)
Dziękuję za miłe słowa.
Zęby zaciśnięte i wracam do gry 2 dc.
Witam nowe staraczki.
Zbieram się do pracy i miejcie litość z tym pisaniem hehe. Pozdrawiam, miłego dnia.
Nie ma litości!!! Czytaj, kiedyś może się przydać. I żadne zęby - chyba, że w szerokim uśmiechu - uśmiechnij się do świata - - i tu dwa zakończenia do wyboru -
- on uśmiechnie się do Ciebie
- nic tak nie boli wrogów jak to, że Ty jesteś szczęśliwa...

U mnie @ brak, test raczej biel, (choć ja oczywiście"coś widzę"), czekam na rozwój sytuacji.

Hej dziewczyny. Witam się już nie tak porannie, ale po porannej wizycie u ortopedy. Ha! Wreszcie mogę powiedzieć, że sytuacja jest stabilna, na razie zakończyłam leczenie i oby tak zostało. Kolano mimo całkowitego zerwania więzadła trzyma się kupy i dopóki będę ćwiczyć to raczej będzie się trzymało... wyobrażacie sobie taką 65 lat babcię na siłowni? Sam pomysł mnie rozwala... a to przecież wcale nie tak daleko...
Pyzunia - cieszę się, że jesteś z nami, każda z nas ma jakąś trudną historię za sobą, ale Ty możesz spokojnie być dla nas wzorem optymizmu... Z jednej strony życzę Ci, żebyś jak najkrócej tu zabawiła, a z drugiej poterzba nam takich pozytywnych ludzi... no chyba, że obiecasz, że zostaniesz tak jak Lux - no to sobie fasolkuj szybko i będzie z głowy...

To mi wygląda bardziej na II niż na @... nie szykuj się za bardzo - ja optuję za plusem...

Nie ma litości!!! Czytaj, kiedyś może się przydać. I żadne zęby - chyba, że w szerokim uśmiechu - uśmiechnij się do świata - - i tu dwa zakończenia do wyboru -
- on uśmiechnie się do Ciebie
- nic tak nie boli wrogów jak to, że Ty jesteś szczęśliwa...

U mnie @ brak, test raczej biel, (choć ja oczywiście"coś widzę"), czekam na rozwój sytuacji.

No @magoo my tu nadzieje w teście pokładamy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

No @magoo my tu nadzieje w teście pokładamy [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

dziękuję, ale raczej to jest kwestia mojego słabnącego wzroku - widzę to czego nie ma, za to bramy od garażu nie...
na szczęście tak źle jeszcze nie jest, ale tego cienia cienia cienia to nikt oprócz mnie tam zapewne nawet by nie podejrzewał... o domyślaniu się nawet nie wspomnę... to raczej negatyw cienia niż cień cienia....

dziękuję, ale raczej to jest kwestia mojego słabnącego wzroku - widzę to czego nie ma, za to bramy od garażu nie...
na szczęście tak źle jeszcze nie jest, ale tego cienia cienia cienia to nikt oprócz mnie tam zapewne nawet by nie podejrzewał... o domyślaniu się nawet nie wspomnę... to raczej negatyw cienia niż cień cienia....
To pokazuj :D

reklama
Hej dziewczęta! Ale naskrobałyście..
Trudno Was nadrobić ☺ My juz niestety w Niemcowni :frown: Bardzo nie lubię tu przyjeżdżać... Ani znajomych, ani gdzieś wyjść... U nas dzisiaj 13 dc, także działamy ☺ Mam nadzieje, ze w końcu się uda i nie będę musiała tu siedzieć :happy:

Do góry