reklama
Patii26
Fanka BB :)
No ale właśnie to owulacja nie była, bo ja jestem 5 dni po okresie i właśnie to mnie zaczęło tak pobolewać dzień po miesiączce.z tego co ja wiem , to płyn w zatoce Douglasa świadczy o tym że była owulacja , pękł pecherzyk i płyn który się uwolnil jest tam . Ja przed owu zawsze mam napisane ,,zatoka Douglasa wolna ,, a po mam napisane ,, zatoka Douglasa z płynem ,, czy jakoś tak . Kiedy jak byłam , mówiłam że mega mnie boli podburze i czuję takie rozpieranie , wzdęcia ciężko powiedzieć ( teraz też to czułam sobota niedziela ) to powiedziała że mam dużo płynu w zatoce (byłam świeżo po owu ) i dlatego może mnie boleć bo ten płyn coś tam podrażnia i stąd ból
Patii26
No nie była to owulacja właśnie. Pisze,że są ślady płynu w zatoce a nie płyn. Ginekolog nic nie mówił, że to zle.ale z tego co wiem , płyn może się tam znajdować z innej przyczyny . Może też wskazywać na jakiś problem ginekologiczny lub moczowy , coś mogło spowodować że on tam jest jeżeli nie była to owulacja
klaudia16
pytanie brzmi czemu chcesz się wykrecic to po 1 ?Na testowanie jesteś zapisana na 22 także jeszcze dużo dużo czasu Po 2 czy koleżanki wiedzą że się starasz ? Jeśli nie i nie chcesz im tego mówić , zawsze możesz powiedzieć że jesteś na lekach bo miałaś np. zapalenie pęcherza czy coś .Dziewczyny jeszcze jedną sprawa! W piątek mam urodziny i planowałam je dużo szybszej więc zaprosiłam kilka koleżanek. Jak tu się wykręcic od %%?
klaudia16
nie wiem czy źle w Twoim przypadku , napisałam tylko co może oznaczać . Jeżeli lekarze na sorze nie widzieli nic podejrzanego to dobrze . A nadal cię boli ? Ciekawe skąd te bóle skoro USG i wgl wszystko jest okejNo nie była to owulacja właśnie. Pisze,że są ślady płynu w zatoce a nie płyn. Ginekolog nic nie mówił, że to zle.
paola121214
Z tego co wiem to po owulacji może być plyn w zatoce Douglasa i może podrażniać jelita jak dobrze pamiętam.
Ja raz miałam plyn w zatoce Douglasa ale nie bolało mnie wtedy .
Ja raz miałam plyn w zatoce Douglasa ale nie bolało mnie wtedy .
paola121214
U nas w domu szpital
Syn tak chory gorączka kaszel katar aż słabo mu było.
Dostał antybiotyk bo głos już zmieniony .
Pojde do apteki chyba kupie test na grypę.
Mnie też gardło boli
Syn tak chory gorączka kaszel katar aż słabo mu było.
Dostał antybiotyk bo głos już zmieniony .
Pojde do apteki chyba kupie test na grypę.
Mnie też gardło boli
Patii26
Póki ciąży nie ma i testy negatywne to normalnie bym się napiłaDziewczyny jeszcze jedną sprawa! W piątek mam urodziny i planowałam je dużo szybszej więc zaprosiłam kilka koleżanek. Jak tu się wykręcic od %%?
reklama
klaudia16
właśnie dlatego pytałam jaki jest powód chęci wykręcenia bo jeżeli ewentualną ciąża , to tak naprawdę za wcześnie , a póki testy negatywnie to jak to mówią trzeba żyć normalnie . Gdyby nie nasze staraczkowe podejście to w tym momencie nikt nawet nie podejrzewa że może być w ciąży i żyje normalniePóki ciąży nie ma i testy negatywne to normalnie bym się napiła