reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika wszystkiego co naj....

@iza zobacz jak to u mnie wyglada niebieski hcg różowy lh
0c42e6919acb1488c76b83bae1c06852.jpg

w57v9jcg8ygytwh4.png
Czyli owulacyjny nadal poztywny, a jest i ciąża. To by potwierdzało to o czym czytałam, że często tak jest :)

reklama
Ej! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? :):) Jeżeli tak, to gratuluję :):):)

Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór :):)
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia :):)

Trzeba się cieszyć z małych rzeczy dziewczęta!
Sto lat!!! Swoją drogą przyjemne niespodzianki... Zazdroszczę pomysłowych i życzliwych przyjaciółek

Sto lat!!! Swoją drogą przyjemne niespodzianki... Zazdroszczę pomysłowych i życzliwych przyjaciółek

Mam tylko 2 takie przyjaciółki. Znamy się pół życia. Inne moje koleżanki albo gdzieś wyjechały i kontakt się urwał, albo okazały się fałszywe i musiałam zakończyć znajomość... Myślę, że w dzisiejszych czasach najciężej o kogoś kto jest prawdziwy i szczery.

Ej! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? :):) Jeżeli tak, to gratuluję :):):)

Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór :):)
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia :):)

Najlepszego [emoji322] [emoji324] [emoji512]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Paraplu, świetny !! [emoji7] nie chcesz wracać? Mieszkacie tam tymczasowo czy na stałe? Ty już po plodnych? Może mała fasolkę z PL sobie przywieziecie [emoji7]

Spark, w sumie to często jestem w Kozłówej Górze u siostry a to blisko [emoji6] umówimy się kiedyś na spacer z brzuchami co? [emoji3] bo ja wierze, że to już za niedługo [emoji110]
Nimitti, prawda jest raka, że jakby nie chciał to by się zabezpieczał ! [emoji6] moj te focha jeden miesiąc strzelił a teraz nie chce sie zabezpieczać i sam mnie goni [emoji12] wiec prawda jest taka że oni to robią świadomie! Moze twój nie spodziewał sie ze to bedzie tak szybko [emoji23]
Windy, ja jutro wyjeżdżam do Starachowic, hotel z basenem i spa to tez sobie użyje trochę, podrinkuje i zobaczymy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika Dziękuję :)

Gratuluje dwóch kresek :D

Mam pytanie, czy podczas starania bierzecie jakieś witaminy, kwas foliowy...??
Ja biorę witaminy dla ciężarnych i witaminę D [emoji4]
Paraplu, świetny !! [emoji7] nie chcesz wracać? Mieszkacie tam tymczasowo czy na stałe? Ty już po plodnych? Może mała fasolkę z PL sobie przywieziecie [emoji7]

Spark, w sumie to często jestem w Kozłówej Górze u siostry a to blisko [emoji6] umówimy się kiedyś na spacer z brzuchami co? [emoji3] bo ja wierze, że to już za niedługo [emoji110]
Nimitti, prawda jest raka, że jakby nie chciał to by się zabezpieczał ! [emoji6] moj te focha jeden miesiąc strzelił a teraz nie chce sie zabezpieczać i sam mnie goni [emoji12] wiec prawda jest taka że oni to robią świadomie! Moze twój nie spodziewał sie ze to bedzie tak szybko [emoji23]
Windy, ja jutro wyjeżdżam do Starachowic, hotel z basenem i spa to tez sobie użyje trochę, podrinkuje i zobaczymy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo, Starachowice, moje rodzinne okolice [emoji16]

Zaraz się cholera okaże, ze my tu się suplementujemy, dajemy się kłuc, udrażniamy, a trzeba było się po prostu nawalic a nie unikać alkoholu [emoji23]

EDIT gdyby nie suwaczek to nawet nie woedzialabyn że mi się płodne za rogiem czają [emoji38]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
a ja mam jakiegoś czuja, że Bertha jest następna w kolejce po 2 kreski.... Jest coś w temacie Bertha?

Jej, mam nadzieje ze to przepowiednia i za niedługo ujrzę 2 krechy :)
Jutro testuje, ale to bedzie dopiero 10dpo.

Ale cudna niespodzianka i od twojego m i od przyjaciółek!
Spełnienia marzeń!!!

Gabrika Dziękuję :)

Gratuluje dwóch kresek :D

Mam pytanie, czy podczas starania bierzecie jakieś witaminy, kwas foliowy...??
Tak, Pregna plus. Tam juz jest kwas.

W takim razie będę sprawdzać. Oczywiście owulacyjne robić popołudniu??
Ja sprawdziłam u siebie, ze jak nie ma hormonu to nawet rano wyjdzie prawie biały. Wiec myśle ze mozna robic i rano. Przynajmniej ma sie pewność ze podobna długość przerwy między sikaniem sie utrzymało.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry