reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika wszystkiego co naj....

@iza zobacz jak to u mnie wyglada niebieski hcg różowy lh
0c42e6919acb1488c76b83bae1c06852.jpg

w57v9jcg8ygytwh4.png
Czyli owulacyjny nadal poztywny, a jest i ciąża. To by potwierdzało to o czym czytałam, że często tak jest :)

reklama
Ej! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? :):) Jeżeli tak, to gratuluję :):):)

Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór :):)
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia :):)

Trzeba się cieszyć z małych rzeczy dziewczęta!
Sto lat!!! Swoją drogą przyjemne niespodzianki... Zazdroszczę pomysłowych i życzliwych przyjaciółek

Sto lat!!! Swoją drogą przyjemne niespodzianki... Zazdroszczę pomysłowych i życzliwych przyjaciółek

Mam tylko 2 takie przyjaciółki. Znamy się pół życia. Inne moje koleżanki albo gdzieś wyjechały i kontakt się urwał, albo okazały się fałszywe i musiałam zakończyć znajomość... Myślę, że w dzisiejszych czasach najciężej o kogoś kto jest prawdziwy i szczery.

Ej! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? :):) Jeżeli tak, to gratuluję :):):)

Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór :):)
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia :):)

Najlepszego [emoji322] [emoji324] [emoji512]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Paraplu, świetny !! [emoji7] nie chcesz wracać? Mieszkacie tam tymczasowo czy na stałe? Ty już po plodnych? Może mała fasolkę z PL sobie przywieziecie [emoji7]

Spark, w sumie to często jestem w Kozłówej Górze u siostry a to blisko [emoji6] umówimy się kiedyś na spacer z brzuchami co? [emoji3] bo ja wierze, że to już za niedługo [emoji110]
Nimitti, prawda jest raka, że jakby nie chciał to by się zabezpieczał ! [emoji6] moj te focha jeden miesiąc strzelił a teraz nie chce sie zabezpieczać i sam mnie goni [emoji12] wiec prawda jest taka że oni to robią świadomie! Moze twój nie spodziewał sie ze to bedzie tak szybko [emoji23]
Windy, ja jutro wyjeżdżam do Starachowic, hotel z basenem i spa to tez sobie użyje trochę, podrinkuje i zobaczymy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gabrika Dziękuję :)

Gratuluje dwóch kresek :D

Mam pytanie, czy podczas starania bierzecie jakieś witaminy, kwas foliowy...??
Ja biorę witaminy dla ciężarnych i witaminę D [emoji4]
Paraplu, świetny !! [emoji7] nie chcesz wracać? Mieszkacie tam tymczasowo czy na stałe? Ty już po plodnych? Może mała fasolkę z PL sobie przywieziecie [emoji7]

Spark, w sumie to często jestem w Kozłówej Górze u siostry a to blisko [emoji6] umówimy się kiedyś na spacer z brzuchami co? [emoji3] bo ja wierze, że to już za niedługo [emoji110]
Nimitti, prawda jest raka, że jakby nie chciał to by się zabezpieczał ! [emoji6] moj te focha jeden miesiąc strzelił a teraz nie chce sie zabezpieczać i sam mnie goni [emoji12] wiec prawda jest taka że oni to robią świadomie! Moze twój nie spodziewał sie ze to bedzie tak szybko [emoji23]
Windy, ja jutro wyjeżdżam do Starachowic, hotel z basenem i spa to tez sobie użyje trochę, podrinkuje i zobaczymy [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo, Starachowice, moje rodzinne okolice [emoji16]

Zaraz się cholera okaże, ze my tu się suplementujemy, dajemy się kłuc, udrażniamy, a trzeba było się po prostu nawalic a nie unikać alkoholu [emoji23]

EDIT gdyby nie suwaczek to nawet nie woedzialabyn że mi się płodne za rogiem czają [emoji38]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
a ja mam jakiegoś czuja, że Bertha jest następna w kolejce po 2 kreski.... Jest coś w temacie Bertha?

Jej, mam nadzieje ze to przepowiednia i za niedługo ujrzę 2 krechy :)
Jutro testuje, ale to bedzie dopiero 10dpo.

Ale cudna niespodzianka i od twojego m i od przyjaciółek!
Spełnienia marzeń!!!

Gabrika Dziękuję :)

Gratuluje dwóch kresek :D

Mam pytanie, czy podczas starania bierzecie jakieś witaminy, kwas foliowy...??
Tak, Pregna plus. Tam juz jest kwas.

W takim razie będę sprawdzać. Oczywiście owulacyjne robić popołudniu??
Ja sprawdziłam u siebie, ze jak nie ma hormonu to nawet rano wyjdzie prawie biały. Wiec myśle ze mozna robic i rano. Przynajmniej ma sie pewność ze podobna długość przerwy między sikaniem sie utrzymało.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry