Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matuchno! Jakie szczęście! Gratulacje ☺Ni
Nimitii gratuluję kochana!!!!
Haha to zapraszam do PiekarJa niestety wolnego nie dostane [emoji30] ale dzieki za zaproszenie [emoji6] może innym razem się uda [emoji6] Zabrza też w ogóle nie znam.. wiem tylko gdzie M1 jest [emoji23] to juz prędzej chyba bym się w Piekarach odnalazła [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj i powodzenia[emoji14]Witam,
Starania z mężem rozpoczęliśmy w grudniu zeszłego roku mam nadzieję że uda nam się i jeszcze w tym roku pojawi się na świecie nasz mały cud
Nasz czas też przyjdzie[emoji14]Ooooooo ja piernicze ale wysyp II kresek superrrrrr . No to dziewczyny prosze reszte zarazic pozytywami mnie oczywiscie tez Buziole dla zafasolkowanych i tych w trakcie ja tez ze slaska jestem
ja tez mam takie krótkie cykle ostatnio wiec ja testuje w przyszły pt jeżeli temp się utrzymaWidzę cień cienia
No pięknie! Jest wyraźnie druga kreseczka, gratuluję
Ja tez dzisiaj mam 18 dc
Tylko krótkie cukle 25-26 dni więc zatestuje już za tydzień....albo i wcześniej pewnie a co!