reklama
klaudia16
Fanka BB :)
ja zawsze leżę koło 15-30 min i dopiero idę siku i się umyćDziewczyny, wy od razu razu po seksie wstajecie czy jeszcze leżycie? ja się boję że pobrudzę prześcieradło więc wstaje i się wycieram, może tak zabijam szanse na ciążę
olka11135
A mam pytanie , tak wybiegając w przyszłość , jak to wygląda jak chce się prowadzić ciążę prywatnie i na NFZ ? Są wtedy 2 karty założone czy jak ?
Ja zawsze miałam dwie bo tak wolę.
Ale wiem, że czasem dziewczyny miały 1
klaudia16
no właśnie zastanawiałam się czy tak można . Bo napewno chciałabym chodzić dalej do mojej lekarki , ale wiadomo wszystkie badania sporo kosztują więc pomyślałam że mogłabym jak coś chodzić też na NFZ żeby mieć skierowanie na to co potrzeba . Dobrze myślę czy nie ? Zresztą na NFZ to pewnie dłuższe przerwy na wyzyty, a do mojej lekarki mnie przyjma od razu praktycznie i będę się w razie wu czuła bezpieczniejJa zawsze miałam dwie bo tak wolę.
Piłaś pełne cykle czy tylko do owulacji ? Ja chyba będę piła teraz cały cykl ze względu na to że tak naprawdę nie wiem kiedy u mnie ta owulacja wystąpi poprzednie cykle 32-34 dni,a ostatni wydłużył się do 42Piłam dwa cykle. Skróciły mi troszkę cykl, poprawiły cerę i miałam mniejszą chęć na słodycze. Ogólnie na plus
MamaR
Ja raz tylko prowadziłam ciążę na NFZ i prywatnie jednocześnie. Lekarz z NFZ koło 10 tygodnia stwierdził że coś mu się nie podoba bo wg niego dziecko ma wadę i żebym się nie nastawiała pozytywnie , w tym samym czasie lekarz prywatny mówił że ciąża książkowa. To sobie myślałam że ten pajac z NFZ się nie zna. Niestety się okazało że miał rację i na prenatalnych nie dość że już serduszko nie biło to wyszło że NT znacznie powiększone. Badania zarodka wykazały że miał triploidie i nawet jakbym dotrwała do porodu to nie miałby miałby szans. Kolejną prowadziłam tylko na NFZ bo do tego prywatnego straciłam zaufanie. Teraz też jakby się udało to na NFZ będę chciała prowadzić. Szkoda mi kasy prywatnie. Wolę za to zrobić nifty :-)Ja zawsze miałam dwie bo tak wolę.
reklama
penguinlicious
Na to się jeszcze zgodzę, ale nie chcę widzieć przy Twoim nicku! Musi być dobrze!! Wierzę w Twojego kropka!@Patii26 zmień mi może lepiej to na