W takim razie będę sprawdzać. Oczywiście owulacyjne robić popołudniu??
Ja robiłam i rano i popołudniu. Efekt ten sam czyli owu obie wyraźne kreski a w ciążowym jedna słabsza [emoji5]
Oba testy w jednym czasie raz rano raz popołudniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takim razie będę sprawdzać. Oczywiście owulacyjne robić popołudniu??
No to jutro sprawdzę.Ja robiłam i rano i popołudniu. Efekt ten sam czyli owu obie wyraźne kreski a w ciążowym jedna słabsza [emoji5]
Oba testy w jednym czasie raz rano raz popołudniu
Gabrika Dziękuję
Gratuluje dwóch kresek
Mam pytanie, czy podczas starania bierzecie jakieś witaminy, kwas foliowy...??
Poproszę jeśli mogę tak Cię znowu wykorzystać... aż mi głupio...@StorAnia może zapytam na forum pcos o dobrego gina z Łodzi? Tam dziewczyny często sobie doradzają w spr. Lekarzy i jest więcej użytkowniczek, może akurat...
PięknyCo bede opisywac jak moge pokazac [emoji12]
Aaaa jest jest!!!! Gratuluje! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji322][emoji323][emoji253][emoji324][emoji320][emoji307]
Hahaha biedaczek [emoji23] pewnie musial zjechac na pobocze i dojsc do siebie [emoji23]
@basia89 w sobote rano wracamy do tego durnowatego wiatrakowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sto latek i spełnienia marzeńEj! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? Jeżeli tak, to gratuluję
Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia
Trzeba się cieszyć z małych rzeczy dziewczęta!