reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej! Dawno nie pisałam, ale poczytuję Was regularnie. Gratuluję pięknych kresek! U mnie dziś 56 dzień cyklu hoł hoł. Dwa testy ciążowe w 36dc i 43dc pokazały biel, wczoraj wizyta u gina po luteinę na wywołanie okresu i wieczorem kontrolny test. I uwaga - pokazał jedną kreską a po 15 minutach pojawiła się kolejna bledziutka, ale zdecydowanie widoczna. Powiedzcie proszę - ta druga kreska to przez za długi czas leżenia testu tak? Nie chcę robić sobie nadziei.

W instrukcji pisze, aby nie brać pod uwagę wyniku testu po dłuższym czasie niż 5 minut... Więc podeszłabym do tego na Twoim miejscu racjonalnie.

reklama
Ja też z drugim [emoji5]osiem lat bez zabiezpieczenia i dopiero jak odkryłam metaxe to zaskoczyło [emoji6]

w57v9jcg8ygytwh4.png
Staraczki alkoholiczki :-D jak widać to niezawodny sposób :p

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ej! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? :):) Jeżeli tak, to gratuluję :):):)

Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór :):)
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia :):)

Trzeba się cieszyć z małych rzeczy dziewczęta!
Wszystkiego najlepszego i kolejnych urodzin już we troje :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Mam tylko 2 takie przyjaciółki. Znamy się pół życia. Inne moje koleżanki albo gdzieś wyjechały i kontakt się urwał, albo okazały się fałszywe i musiałam zakończyć znajomość... Myślę, że w dzisiejszych czasach najciężej o kogoś kto jest prawdziwy i szczery.
Tak jak u mnie :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

Hej! Dawno nie pisałam, ale poczytuję Was regularnie. Gratuluję pięknych kresek! U mnie dziś 56 dzień cyklu hoł hoł. Dwa testy ciążowe w 36dc i 43dc pokazały biel, wczoraj wizyta u gina po luteinę na wywołanie okresu i wieczorem kontrolny test. I uwaga - pokazał jedną kreską a po 15 minutach pojawiła się kolejna bledziutka, ale zdecydowanie widoczna. Powiedzcie proszę - ta druga kreska to przez za długi czas leżenia testu tak? Nie chcę robić sobie nadziei.
Pokaż nam i powtórz test :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Pokaż test :) ekspertki ocenia :)

Ja wczoraj napisałam do mojego gina.Dzisiaj mi odpisał, ze da znać w wolnej chwili co dalej, jaki plan dzialania. Mam nadzieję, ze mi coś poradzi. Może ta luteina i podtrzymam bobaska. Dzisiaj 6 dc. Małpa poszła, zaczynamy działać bo mam już chęci na mojego :D

Do góry