reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Co bede opisywac jak moge pokazac [emoji12]
80debec592b72b0784f9e40a0e7daf81.jpg

Aaaa jest jest!!!! Gratuluje! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji322][emoji323][emoji253][emoji324][emoji320][emoji307]❣️

Hahaha biedaczek [emoji23] pewnie musial zjechac na pobocze i dojsc do siebie [emoji23]

@basia89 w sobote rano wracamy do tego durnowatego wiatrakowa :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powiem tyle - WOW!!! Śliczny....

reklama
Dzięki za miłe powitanie :-) W lutym kończę 32 lata i jeszcze niedawno mówiłam, że dzieci to nigdy :D Staramy się drugi cykl dopiero. Niestety cykle mam długie i zobaczymy jak to będzie z regularnością po odstawieniu tabletek anty, więc trudno obliczyć dni płodne. Narazie próbujemy się wstrzelić :-)

Oj moja Droga, ja to jeszcze niedawno też mówiłam (mam 30 lat), że dzieci są beeee i że ja nie chcę, bo już mnie wtedy nic dobrego nie spotka... I jakoś tak w jeden dzień mi przeklikało, że jednak tak. Pogadaliśmy z moim M i od tej pory oboje chodzimy nakręceni. Mam nadzieję, że uda nam się szczęśliwie wszystko :) a potem przyjdzie czas i na karierę i podróże. Wierzę, że macierzyństwo da się w to wszystko w pasować :)

Mój facet to fan piłki, muszę znać.TEN stadion ;p

Oooo! Ja mam ten sam typ w domu :) Wielik fan piłki nożnej, mecze niemal na okrąglo ogląda :D Ale ja to nawet lubię, mało oglądam TV więc jak on sobie wieczorami coś ogląda, to ja mam chwile dla siebie :)

Aaaaaaa nimitii REWELACJA [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Czujesz się ciazowo?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

No własnie, czujesz coś? Wielkie gratulacje :):):)

Początek roku obfity i owocny. Jak tak dalej pójdzie to przerzucimy się wszystkie na forum dla tych rodzących w 2017.

Witam,
Starania z mężem rozpoczęliśmy w grudniu zeszłego roku :) mam nadzieję że uda nam się i jeszcze w tym roku pojawi się na świecie nasz mały cud :)

Będzie dobrze :) Trzymamy kciuki!

Ej! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? :):) Jeżeli tak, to gratuluję :):):)

Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór :):)
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia :):)

Trzeba się cieszyć z małych rzeczy dziewczęta!

Oj moja Droga, ja to jeszcze niedawno też mówiłam (mam 30 lat), że dzieci są beeee i że ja nie chcę, bo już mnie wtedy nic dobrego nie spotka... I jakoś tak w jeden dzień mi przeklikało, że jednak tak. Pogadaliśmy z moim M i od tej pory oboje chodzimy nakręceni. Mam nadzieję, że uda nam się szczęśliwie wszystko :) a potem przyjdzie czas i na karierę i podróże. Wierzę, że macierzyństwo da się w to wszystko w pasować :)

Oooo! Ja mam ten sam typ w domu :) Wielik fan piłki nożnej, mecze niemal na okrąglo ogląda :D Ale ja to nawet lubię, mało oglądam TV więc jak on sobie wieczorami coś ogląda, to ja mam chwile dla siebie :)

No własnie, czujesz coś? Wielkie gratulacje :):):)

Początek roku obfity i owocny. Jak tak dalej pójdzie to przerzucimy się wszystkie na forum dla tych rodzących w 2017.

Będzie dobrze :) Trzymamy kciuki!
To ja oglądam z Nim no lubię :D

Ej! Czy ja dobrze przeczytałam posty, że tu nam się też jakieś zaręczyny pojawiły? :):) Jeżeli tak, to gratuluję :):):)

Ja dzisiaj wkroczyłam w 3 dziesiątkę mojego życia. Rano mój M zostwił mi prezent i liścik z życzeniami i dyspozycją że mam się szykować na wieczór :):)
Moje przyjaciółki przywiązały mi z samego rana do drzwi balony i zostawiły bukiet tulipanów, jak wychodziłam z mieszkania to omal zawału nie dostałam!!! Potem płakałam jak bóbr ze szczęścia :):)

Trzeba się cieszyć z małych rzeczy dziewczęta!
[emoji257] [emoji257] [emoji307] [emoji307] [emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji324] [emoji324] 100 lat kochana[emoji14] [emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry