reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha czyżby to było to ??? :)
Właśnie berta czy my o czymś nie wiemy?
Haha, nie wiecie chyba tylko tego ze miałam jelitowke 2 dni przed owulacja (w wigilie) :D a moj M zaraz po mnie.
Dlatego strzał był tylko jeden, dzien przed owu, i musi wystarczyć. :)

Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!! ;)

I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...
Wg mnie fajnie sobie kilka cykli temperatura poprowadzić i zobaczyć jak wyglada skok po owu i potem czy sie ładnie utrzymuje temp. A potem to juz można tylko w okolicach owu mierzyć zeby sprawdzić czy juz po.
Ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie juz zeby troche wyluzować. Ale owu sobie sprawdziłam ze było.

Nasza Luxia w szpitalu, robią jej badania, ktg ..czekamy co dalej !!!!
Trzymać kciuki!
Trzymamy kciuki!!!! :)

Z 8-10 minut. Można kołdrę pod pupe podlozyc. Ważne żeby była w górze i nogi do góry ile sil a potem żeby chociaż pupa była do góry :) hihi
Ja w tym cyklu chyba 45 min leżałam z nogami w gorze, z pupa na poduszkach, aż mi cierpły bo krew cała odpłynęła ;)

Raczej patyczak :) 47 przy 167 cm ?:)
Modelka jak nic a nie patyczak :)
Ja 165 i 68kg, a wolałabym miec tyle co wy :)

Widzę że większość chudzinek.. fajnie raźniej mi jest.. wiem że mnie ktoś zrozumie.. Ja od zawsze jestem szczupłą.. byłam u dietetyka Ale nic nie pomogło. Nie umiem żyć bez słodkiego, czekolady, gdyby mi to wszystko zabrali kiepsko sobie widzę

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Super masz.. szkoda ze niektórzy od razu dostają w uda i bioderka a niektórzy bezkarnie mogą jesc słodycze :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Haha, nie wiecie chyba tylko tego ze miałam jelitowke 2 dni przed owulacja (w wigilie) :D a moj M zaraz po mnie.
Dlatego strzał był tylko jeden, dzien przed owu, i musi wystarczyć. :)

Wg mnie fajnie sobie kilka cykli temperatura poprowadzić i zobaczyć jak wyglada skok po owu i potem czy sie ładnie utrzymuje temp. A potem to juz można tylko w okolicach owu mierzyć zeby sprawdzić czy juz po.
Ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie juz zeby troche wyluzować. Ale owu sobie sprawdziłam ze było.

Trzymamy kciuki!!!! :)

Ja w tym cyklu chyba 45 min leżałam z nogami w gorze, z pupa na poduszkach, aż mi cierpły bo krew cała odpłynęła ;)

Modelka jak nic a nie patyczak :)
Ja 165 i 68kg, a wolałabym miec tyle co wy :)

Super masz.. szkoda ze niektórzy od razu dostają w uda i bioderka a niektórzy bezkarnie mogą jesc słodycze :)

Jelitowka w święta? Moi teście też ja mieli.. całe szczęście mnie nie dopadła [emoji1] Ale to jedzenie słodyczy kiedyś się skończy. Wątroba mi padnie[emoji1] Ale dopóki mogę to korzystam..

Jelitowka w święta? Moi teście też ja mieli.. całe szczęście mnie nie dopadła [emoji1] Ale to jedzenie słodyczy kiedyś się skończy. Wątroba mi padnie[emoji1] Ale dopóki mogę to korzystam..

Tez bym korzystała :) korzystaj ile sie da! :)

O o o !!! :D Ja też z pajęczaków. Duża tłusta tarantula :D
Ale Wam zazdroszczę chudzinki :)
Nie ma czego... Całe życie walczę o to, żeby nie spaść poniżej 50...
Poza tym dla zdrowia to też nie jest tak hop. No i zimno szybciej... i siniaki się łatwiej robią, i posiedzieć w jednej pozycji dłużej się nie da bo tyłek boli...
Teraz wreszcie udało mi się złapać kilka kilo i bardzo o nie dbam...
Za to mój mąż dla kontrastu 150...

Poza tym dla zdrowia to też nie jest tak hop. No i zimno szybciej... i siniaki się łatwiej robią, i posiedzieć w jednej pozycji dłużej się nie da bo tyłek boli...
Mnie pomimo 100 kg też wiecznie zimno, bo mam kiepskie krążenie... Także nie tylko chudzinki marzną, grubaski też :p

Cześć dziewczyny[emoji8] wróciłam do świata żywych hihi teraz jelitowka przeszła na teściowa, siostrę i mamę [emoji33] cudne zakończenie roku...
Same chudziny tu!! A ja jestem nałogowym pożeraczem słodyczy i niestety idzie mi w brzuch.. mam 171cm i 63kg [emoji30]
Bulbasek, to aż tyle? Ja trzymałam te nogi w gorze moze 1 min i jeszcze M sie śmiał ze mam tak nie robić [emoji849] oj trzeba to zmienić [emoji12]
Ja tez uwielbiam gorące kąpiele i nie wiem czy w tym cyklu z nich nie zrezygnuje..
U mnie owu w okolicach trzech króli a szykuje nam sie wyjazd rodzinny ( prezent od rodziców) i obawiam sie ze M bedzie wolała balować niż płodzić malucha [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny[emoji8] wróciłam do świata żywych hihi teraz jelitowka przeszła na teściowa, siostrę i mamę [emoji33] cudne zakończenie roku...
Same chudziny tu!! A ja jestem nałogowym pożeraczem słodyczy i niestety idzie mi w brzuch.. mam 171cm i 63kg [emoji30]
Bulbasek, to aż tyle? Ja trzymałam te nogi w gorze moze 1 min i jeszcze M sie śmiał ze mam tak nie robić [emoji849] oj trzeba to zmienić [emoji12]
Ja tez uwielbiam gorące kąpiele i nie wiem czy w tym cyklu z nich nie zrezygnuje..
U mnie owu w okolicach trzech króli a szykuje nam sie wyjazd rodzinny ( prezent od rodziców) i obawiam sie ze M bedzie wolała balować niż płodzić malucha [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gorące kąpiele nie są wskazane. Więc lepiej z nich zrezygnuj :-) wyjdzie Tobie to na dobre

reklama
Rozumiem Cię w 100 %[emoji1] [emoji1] Ale nie powiem chciałabym mieć kilka kg więcej..

Do góry