bertha
Fanka BB :)
Bertha czyżby to było to ???
Haha, nie wiecie chyba tylko tego ze miałam jelitowke 2 dni przed owulacja (w wigilie) a moj M zaraz po mnie.Właśnie berta czy my o czymś nie wiemy?
Dlatego strzał był tylko jeden, dzien przed owu, i musi wystarczyć.
Wg mnie fajnie sobie kilka cykli temperatura poprowadzić i zobaczyć jak wyglada skok po owu i potem czy sie ładnie utrzymuje temp. A potem to juz można tylko w okolicach owu mierzyć zeby sprawdzić czy juz po.Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!!
I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...
Ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie juz zeby troche wyluzować. Ale owu sobie sprawdziłam ze było.
Trzymamy kciuki!!!!Nasza Luxia w szpitalu, robią jej badania, ktg ..czekamy co dalej !!!!
Trzymać kciuki!
Ja w tym cyklu chyba 45 min leżałam z nogami w gorze, z pupa na poduszkach, aż mi cierpły bo krew cała odpłynęłaZ 8-10 minut. Można kołdrę pod pupe podlozyc. Ważne żeby była w górze i nogi do góry ile sil a potem żeby chociaż pupa była do góry hihi
Modelka jak nic a nie patyczakRaczej patyczak 47 przy 167 cm ?
Ja 165 i 68kg, a wolałabym miec tyle co wy
Super masz.. szkoda ze niektórzy od razu dostają w uda i bioderka a niektórzy bezkarnie mogą jesc słodyczeWidzę że większość chudzinek.. fajnie raźniej mi jest.. wiem że mnie ktoś zrozumie.. Ja od zawsze jestem szczupłą.. byłam u dietetyka Ale nic nie pomogło. Nie umiem żyć bez słodkiego, czekolady, gdyby mi to wszystko zabrali kiepsko sobie widzę
Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku