reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Bertha czyżby to było to ??? :)
Właśnie berta czy my o czymś nie wiemy?
Haha, nie wiecie chyba tylko tego ze miałam jelitowke 2 dni przed owulacja (w wigilie) :D a moj M zaraz po mnie.
Dlatego strzał był tylko jeden, dzien przed owu, i musi wystarczyć. :)

Dziewczyny testujące trzymam kciuki !!! ;)

I pytanie do wszystkich o doświadczenia z mierzeniem temperatury. Kto jest za a kto przeciw....dajcie znać kochane...
Wg mnie fajnie sobie kilka cykli temperatura poprowadzić i zobaczyć jak wyglada skok po owu i potem czy sie ładnie utrzymuje temp. A potem to juz można tylko w okolicach owu mierzyć zeby sprawdzić czy juz po.
Ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie juz zeby troche wyluzować. Ale owu sobie sprawdziłam ze było.

Nasza Luxia w szpitalu, robią jej badania, ktg ..czekamy co dalej !!!!
Trzymać kciuki!
Trzymamy kciuki!!!! :)

Z 8-10 minut. Można kołdrę pod pupe podlozyc. Ważne żeby była w górze i nogi do góry ile sil a potem żeby chociaż pupa była do góry :) hihi
Ja w tym cyklu chyba 45 min leżałam z nogami w gorze, z pupa na poduszkach, aż mi cierpły bo krew cała odpłynęła ;)

Raczej patyczak :) 47 przy 167 cm ?:)
Modelka jak nic a nie patyczak :)
Ja 165 i 68kg, a wolałabym miec tyle co wy :)

Widzę że większość chudzinek.. fajnie raźniej mi jest.. wiem że mnie ktoś zrozumie.. Ja od zawsze jestem szczupłą.. byłam u dietetyka Ale nic nie pomogło. Nie umiem żyć bez słodkiego, czekolady, gdyby mi to wszystko zabrali kiepsko sobie widzę

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Super masz.. szkoda ze niektórzy od razu dostają w uda i bioderka a niektórzy bezkarnie mogą jesc słodycze :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Haha, nie wiecie chyba tylko tego ze miałam jelitowke 2 dni przed owulacja (w wigilie) :D a moj M zaraz po mnie.
Dlatego strzał był tylko jeden, dzien przed owu, i musi wystarczyć. :)

Wg mnie fajnie sobie kilka cykli temperatura poprowadzić i zobaczyć jak wyglada skok po owu i potem czy sie ładnie utrzymuje temp. A potem to juz można tylko w okolicach owu mierzyć zeby sprawdzić czy juz po.
Ja w tym cyklu odpuściłam mierzenie juz zeby troche wyluzować. Ale owu sobie sprawdziłam ze było.

Trzymamy kciuki!!!! :)

Ja w tym cyklu chyba 45 min leżałam z nogami w gorze, z pupa na poduszkach, aż mi cierpły bo krew cała odpłynęła ;)

Modelka jak nic a nie patyczak :)
Ja 165 i 68kg, a wolałabym miec tyle co wy :)

Super masz.. szkoda ze niektórzy od razu dostają w uda i bioderka a niektórzy bezkarnie mogą jesc słodycze :)

Jelitowka w święta? Moi teście też ja mieli.. całe szczęście mnie nie dopadła [emoji1] Ale to jedzenie słodyczy kiedyś się skończy. Wątroba mi padnie[emoji1] Ale dopóki mogę to korzystam..

Jelitowka w święta? Moi teście też ja mieli.. całe szczęście mnie nie dopadła [emoji1] Ale to jedzenie słodyczy kiedyś się skończy. Wątroba mi padnie[emoji1] Ale dopóki mogę to korzystam..

Tez bym korzystała :) korzystaj ile sie da! :)

O o o !!! :D Ja też z pajęczaków. Duża tłusta tarantula :D
Ale Wam zazdroszczę chudzinki :)
Nie ma czego... Całe życie walczę o to, żeby nie spaść poniżej 50...
Poza tym dla zdrowia to też nie jest tak hop. No i zimno szybciej... i siniaki się łatwiej robią, i posiedzieć w jednej pozycji dłużej się nie da bo tyłek boli...
Teraz wreszcie udało mi się złapać kilka kilo i bardzo o nie dbam...
Za to mój mąż dla kontrastu 150...

Poza tym dla zdrowia to też nie jest tak hop. No i zimno szybciej... i siniaki się łatwiej robią, i posiedzieć w jednej pozycji dłużej się nie da bo tyłek boli...
Mnie pomimo 100 kg też wiecznie zimno, bo mam kiepskie krążenie... Także nie tylko chudzinki marzną, grubaski też :p

Cześć dziewczyny[emoji8] wróciłam do świata żywych hihi teraz jelitowka przeszła na teściowa, siostrę i mamę [emoji33] cudne zakończenie roku...
Same chudziny tu!! A ja jestem nałogowym pożeraczem słodyczy i niestety idzie mi w brzuch.. mam 171cm i 63kg [emoji30]
Bulbasek, to aż tyle? Ja trzymałam te nogi w gorze moze 1 min i jeszcze M sie śmiał ze mam tak nie robić [emoji849] oj trzeba to zmienić [emoji12]
Ja tez uwielbiam gorące kąpiele i nie wiem czy w tym cyklu z nich nie zrezygnuje..
U mnie owu w okolicach trzech króli a szykuje nam sie wyjazd rodzinny ( prezent od rodziców) i obawiam sie ze M bedzie wolała balować niż płodzić malucha [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny[emoji8] wróciłam do świata żywych hihi teraz jelitowka przeszła na teściowa, siostrę i mamę [emoji33] cudne zakończenie roku...
Same chudziny tu!! A ja jestem nałogowym pożeraczem słodyczy i niestety idzie mi w brzuch.. mam 171cm i 63kg [emoji30]
Bulbasek, to aż tyle? Ja trzymałam te nogi w gorze moze 1 min i jeszcze M sie śmiał ze mam tak nie robić [emoji849] oj trzeba to zmienić [emoji12]
Ja tez uwielbiam gorące kąpiele i nie wiem czy w tym cyklu z nich nie zrezygnuje..
U mnie owu w okolicach trzech króli a szykuje nam sie wyjazd rodzinny ( prezent od rodziców) i obawiam sie ze M bedzie wolała balować niż płodzić malucha [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gorące kąpiele nie są wskazane. Więc lepiej z nich zrezygnuj :-) wyjdzie Tobie to na dobre

reklama
Rozumiem Cię w 100 %[emoji1] [emoji1] Ale nie powiem chciałabym mieć kilka kg więcej..

Do góry