reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzięki.. chyba widziałam reklamę w tv Ale to bezpieczne? To wzmaga apetyt?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
To taka bomba kaloryczna w małej buteleczce ...
bogate źródło witamin i minerałów
smak: wanilia

- Źródłem białka są kazeina i serwatka.
- Zawiera wyłącznie tłuszcze LCT.
- Źródłem węglowodanów są wolno wchłaniane maltodekstryny i sacharoza
- Bezresztkowa
- Bezglutenowa

Wskazania:

Zapobieganie niedożywieniu lub leczenie go w przypadkach takich jak:
- choroby nowotworowe,
- przed operacją i po niej,
- brak apetytu o różnej etiologii,
- zaburzenia żucia i połykania,
- mukowiscydoza,
- okres rekonwalescencji,
- jadłowstręt psychiczny.
Zwiększone zapotrzebowanie na białko i energię jako rezultat stresu metabolicznego lub urazu (np. w wyniku zabiegu operacyjnego, nowotworu, oparzeń, trudno gojących się ran, poważnych infekcji lub zakażeń).

Przeciwwskazania:

Stosować pod nadzorem lekarza.

Nie stosować u dzieci poniżej 3. roku życia. U dzieci w wieku 3–6 lat podawać jedynie jako uzupełnienie diety. Nie stosować w przypadku nietolerancji laktozy, alergii na białka mleka krowiego, galaktozemii i fruktozemii.

Ze względu na wysoką zawartość białka produkt nie jest odpowiedni dla pacjentów z niewydolnością nerek (bez odpowiedniej nerkowej terapii zastępczej) oraz wątroby, zagrożonych wystąpieniem encefalopatii wątrobowej.

Nie może być jedynym źródłem pożywienia.

Poswiatecznie witam sie pokonana przez jelitowke, wiec albo sie owu przesunie albo nici z tego cyklu, padli wszyscy, maz syn rodzice tescie no i ja...

To taka bomba kaloryczna w małej buteleczce ...
bogate źródło witamin i minerałów
smak: wanilia

- Źródłem białka są kazeina i serwatka.
- Zawiera wyłącznie tłuszcze LCT.
- Źródłem węglowodanów są wolno wchłaniane maltodekstryny i sacharoza
- Bezresztkowa
- Bezglutenowa

Wskazania:

Zapobieganie niedożywieniu lub leczenie go w przypadkach takich jak:
- choroby nowotworowe,
- przed operacją i po niej,
- brak apetytu o różnej etiologii,
- zaburzenia żucia i połykania,
- mukowiscydoza,
- okres rekonwalescencji,
- jadłowstręt psychiczny.
Zwiększone zapotrzebowanie na białko i energię jako rezultat stresu metabolicznego lub urazu (np. w wyniku zabiegu operacyjnego, nowotworu, oparzeń, trudno gojących się ran, poważnych infekcji lub zakażeń).

Przeciwwskazania:

Stosować pod nadzorem lekarza.

Nie stosować u dzieci poniżej 3. roku życia. U dzieci w wieku 3–6 lat podawać jedynie jako uzupełnienie diety. Nie stosować w przypadku nietolerancji laktozy, alergii na białka mleka krowiego, galaktozemii i fruktozemii.

Ze względu na wysoką zawartość białka produkt nie jest odpowiedni dla pacjentów z niewydolnością nerek (bez odpowiedniej nerkowej terapii zastępczej) oraz wątroby, zagrożonych wystąpieniem encefalopatii wątrobowej.

Nie może być jedynym źródłem pożywienia.
Dzięki [emoji1] [emoji173]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hihi ja tak leżę :) biorę książkę albo czytam staraczki w tym czasie :D nawet o 1 w nocy :D
Ja opieram nogi o ścianę, poducha pod tyłek i sobie leżę, czytam na komórce, pstrykam zdjecia czasem zeby kiedyś dziecku pokazać ze tak sie staraliśmy o nie ;)

Ale rzadko w sumie tak leżę. Tez mam tylozgiecie. Ale ani leżenie na brzuchu ani z nogami w gorze jeszcze nie pomogło ;)

Też kiedyś miałam D - jakieś 3 ciąże temu... a teraz potrzebuję maści na pryszcze:o

O, to po ciążach maleją? Fajnie, bo mogłyby mi troche sie zmniejszyć.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry