Bulbasek
Fanka BB :)
Z 8-10 minut. Można kołdrę pod pupe podlozyc. Ważne żeby była w górze i nogi do góry ile sil a potem żeby chociaż pupa była do góry hihi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z 8-10 minut. Można kołdrę pod pupe podlozyc. Ważne żeby była w górze i nogi do góry ile sil a potem żeby chociaż pupa była do góry hihi
Raczej patyczak 47 przy 167 cm ?Ważne że już coś masz na grzybka to Ty modelka jesteś
Emzilka nie łam się :* wszystko jest dobrzeHej, jak mowa o wadze to ja waze 45-46 kg przy 161 cm...
@NeSSi mi dolegliwosci ciazowe odeszly jak reka odjal...
Jutro ide do gin to sie zobaczy co i jak, chociaz dzis cycuchy znowu pobolewaja
Mama na mnie mówi pajaczek heheRaczej patyczak 47 przy 167 cm ?
Trzymamy [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Nasza Luxia w szpitalu, robią jej badania, ktg ..czekamy co dalej !!!!
Trzymać kciuki!
kto testuje ok 15.01?
Jola8986 witamy!!
To ja też tak miałam w poprzednim cyklu. Ból jajnika, nawet plamienie implantacyjne ale wszystko poleciało...i miałam @ dłuższą o 2 dni :/ i też właśnie myslę, ze się nie utrzymało. Ale niestety w tym cyklu czuję inaczej ale jeszcze zobaczymy, dopiero 6dpo. Zatem trzymam za nas kciuki i za inne staraczkiTak jak w poprzednim miesiącu od tygodnia czuję mocno jajnik. Czasami nawet pobolewa i tak na pachwine właśnie. Oby mi się tam zagniezdzilo. Bo po poprzednim cyklu widzę, ze plemniczek jakiś dotarł ale nie przyczepilo się jajeczko widocznie.
Polecam też świece. W tamtym cyklu robiłam za każdym razem i się w końcu udało. Może znowu się szczęście do mnie uśmiechnie.
O o o !!! Ja też z pajęczaków. Duża tłusta tarantulaMama na mnie mówi pajaczek hehe