reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nawet nie wiecie ile ja bym dała by przytyć ! Całe życie dupaaa mnie boli od kości ...nawet nic miękkiego tam nie ma, ani (__)____) ani (*) (*) ... no krew mnie zalewa. Robiłam cuda wianki, żarłam na potęgę, diety na gr. krwi, specjalne mieszanki odżywcze dla ludzi wykończonych chemią ... i góra szło kilo w górę i spadało. Niestety mam to po mamie, a ona dopiero po menopauzie przytyła :(

Co do sylwestra to my chyba w domu zostaniemy ... bo i tak nie poszaleję, to się K solidaryzuje :p

reklama
Zaz
Nawet nie wiecie ile ja bym dała by przytyć ! Całe życie dupaaa mnie boli od kości ...nawet nic miękkiego tam nie ma, ani (__)____) ani (*) (*) ... no krew mnie zalewa. Robiłam cuda wianki, żarłam na potęgę, diety na gr. krwi, specjalne mieszanki odżywcze dla ludzi wykończonych chemią ... i góra szło kilo w górę i spadało. Niestety mam to po mamie, a ona dopiero po menopauzie przytyła :(

Co do sylwestra to my chyba w domu zostaniemy ... bo i tak nie poszaleję, to się K solidaryzuje :p
Zazdroszczę...ja całe życie wyrzeczeń i ciągle grubas... A jak ciężko stanik dobry kupić... masakra

Cześć dziewczyny[emoji8] wróciłam do świata żywych hihi teraz jelitowka przeszła na teściowa, siostrę i mamę [emoji33] cudne zakończenie roku...
Same chudziny tu!! A ja jestem nałogowym pożeraczem słodyczy i niestety idzie mi w brzuch.. mam 171cm i 63kg [emoji30]
Bulbasek, to aż tyle? Ja trzymałam te nogi w gorze moze 1 min i jeszcze M sie śmiał ze mam tak nie robić [emoji849] oj trzeba to zmienić [emoji12]
Ja tez uwielbiam gorące kąpiele i nie wiem czy w tym cyklu z nich nie zrezygnuje..
U mnie owu w okolicach trzech króli a szykuje nam sie wyjazd rodzinny ( prezent od rodziców) i obawiam sie ze M bedzie wolała balować niż płodzić malucha [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi ja tak leżę :) biorę książkę albo czytam staraczki w tym czasie :D nawet o 1 w nocy :D

Ja właśnie mimo swej szczuplosci (przez cale zycie) mam biuscik spory. Małe C. Jak idę raz w roku na usg piersi to lekarz zawsze się śmieje, ze dziecko będzie miało radoche i dużo mleka będzie hehe :)

To akurat też znam... Był taki okres kiedy przez stres zjechałam do 38 kg i mój lekarz zagroził, że jak nie przytyję to mnie na psychiatrię wyśle, bo był przekonany, że mam anoreksję. A ja żarłam i chudłam... więc zaczęłam jeść odżywki dla kulturystów... no i przytyłam do 45...
a w ciąży z małą jak nie mogłam przybrać ani ja ani ona to zaczęłam pić nutridrinki - takie właśnie jak dla ludzi po chemii. też trochę pomogło, ale i tak urodziła się malutka...

To akurat też znam... Był taki okres kiedy przez stres zjechałam do 38 kg i mój lekarz zagroził, że jak nie przytyję to mnie na psychiatrię wyśle, bo był przekonany, że mam anoreksję. A ja żarłam i chudłam... więc zaczęłam jeść odżywki dla kulturystów... no i przytyłam do 45...
a w ciąży z małą jak nie mogłam przybrać ani ja ani ona to zaczęłam pić nutridrinki - takie właśnie jak dla ludzi po chemii. też trochę pomogło, ale i tak urodziła się malutka...
Myślałam że tylko ja mam taki problem Ale widzę że jest nas więcej[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciąży z przytyciem nie mam problemów ...młody też nie wąski był 3 kg, a na wypisie miał 2950,
Ale co z tego jak zaraz wszystko spadło ...
Nutridrinki też przerabiałam...ohydne jak nie wiem co ...

reklama
Do góry