reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nawet nie wiecie ile ja bym dała by przytyć ! Całe życie dupaaa mnie boli od kości ...nawet nic miękkiego tam nie ma, ani (__)____) ani (*) (*) ... no krew mnie zalewa. Robiłam cuda wianki, żarłam na potęgę, diety na gr. krwi, specjalne mieszanki odżywcze dla ludzi wykończonych chemią ... i góra szło kilo w górę i spadało. Niestety mam to po mamie, a ona dopiero po menopauzie przytyła :(

Co do sylwestra to my chyba w domu zostaniemy ... bo i tak nie poszaleję, to się K solidaryzuje :p

reklama
Zaz
Nawet nie wiecie ile ja bym dała by przytyć ! Całe życie dupaaa mnie boli od kości ...nawet nic miękkiego tam nie ma, ani (__)____) ani (*) (*) ... no krew mnie zalewa. Robiłam cuda wianki, żarłam na potęgę, diety na gr. krwi, specjalne mieszanki odżywcze dla ludzi wykończonych chemią ... i góra szło kilo w górę i spadało. Niestety mam to po mamie, a ona dopiero po menopauzie przytyła :(

Co do sylwestra to my chyba w domu zostaniemy ... bo i tak nie poszaleję, to się K solidaryzuje :p
Zazdroszczę...ja całe życie wyrzeczeń i ciągle grubas... A jak ciężko stanik dobry kupić... masakra

Cześć dziewczyny[emoji8] wróciłam do świata żywych hihi teraz jelitowka przeszła na teściowa, siostrę i mamę [emoji33] cudne zakończenie roku...
Same chudziny tu!! A ja jestem nałogowym pożeraczem słodyczy i niestety idzie mi w brzuch.. mam 171cm i 63kg [emoji30]
Bulbasek, to aż tyle? Ja trzymałam te nogi w gorze moze 1 min i jeszcze M sie śmiał ze mam tak nie robić [emoji849] oj trzeba to zmienić [emoji12]
Ja tez uwielbiam gorące kąpiele i nie wiem czy w tym cyklu z nich nie zrezygnuje..
U mnie owu w okolicach trzech króli a szykuje nam sie wyjazd rodzinny ( prezent od rodziców) i obawiam sie ze M bedzie wolała balować niż płodzić malucha [emoji30]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hihi ja tak leżę :) biorę książkę albo czytam staraczki w tym czasie :D nawet o 1 w nocy :D

Ja właśnie mimo swej szczuplosci (przez cale zycie) mam biuscik spory. Małe C. Jak idę raz w roku na usg piersi to lekarz zawsze się śmieje, ze dziecko będzie miało radoche i dużo mleka będzie hehe :)

To akurat też znam... Był taki okres kiedy przez stres zjechałam do 38 kg i mój lekarz zagroził, że jak nie przytyję to mnie na psychiatrię wyśle, bo był przekonany, że mam anoreksję. A ja żarłam i chudłam... więc zaczęłam jeść odżywki dla kulturystów... no i przytyłam do 45...
a w ciąży z małą jak nie mogłam przybrać ani ja ani ona to zaczęłam pić nutridrinki - takie właśnie jak dla ludzi po chemii. też trochę pomogło, ale i tak urodziła się malutka...

To akurat też znam... Był taki okres kiedy przez stres zjechałam do 38 kg i mój lekarz zagroził, że jak nie przytyję to mnie na psychiatrię wyśle, bo był przekonany, że mam anoreksję. A ja żarłam i chudłam... więc zaczęłam jeść odżywki dla kulturystów... no i przytyłam do 45...
a w ciąży z małą jak nie mogłam przybrać ani ja ani ona to zaczęłam pić nutridrinki - takie właśnie jak dla ludzi po chemii. też trochę pomogło, ale i tak urodziła się malutka...
Myślałam że tylko ja mam taki problem Ale widzę że jest nas więcej[emoji1]

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ciąży z przytyciem nie mam problemów ...młody też nie wąski był 3 kg, a na wypisie miał 2950,
Ale co z tego jak zaraz wszystko spadło ...
Nutridrinki też przerabiałam...ohydne jak nie wiem co ...

reklama
Do góry