Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Nasza Luxia w szpitalu, robią jej badania, ktg ..czekamy co dalej !!!!
Trzymać kciuki!
Ja mam od wczoraj @ ale niech tylko minie i znowu do dzieła [emoji1] [emoji173]Ja testowałam wczoraj, bo był pierwszy dzień @, ale niestety nic, dzisiaj mnie nawiedziła. A co do wagi-49kg, wiec nie jestem sama tutaj chudziakiem [emoji5]
Tak jak w poprzednim miesiącu od tygodnia czuję mocno jajnik. Czasami nawet pobolewa i tak na pachwine właśnie. Oby mi się tam zagniezdzilo. Bo po poprzednim cyklu widzę, ze plemniczek jakiś dotarł ale nie przyczepilo się jajeczko widocznie.To u mnie podobnie z obstawianiem.....owu w 14dc a przytulaski w 11dc, 12dc, 13dc a pozniej z 15dc/16dc w nocy i 16dc. A czujesz coś?
U mnie chyba podziałało leżenie na brzuchuTak jak w poprzednim miesiącu od tygodnia czuję mocno jajnik. Czasami nawet pobolewa i tak na pachwine właśnie. Oby mi się tam zagniezdzilo. Bo po poprzednim cyklu widzę, ze plemniczek jakiś dotarł ale nie przyczepilo się jajeczko widocznie.
Polecam też świece. W tamtym cyklu robiłam za każdym razem i się w końcu udało. Może znowu się szczęście do mnie uśmiechnie.
Czyli nogi do góry? Długo tak leżysz?Tak jak w poprzednim miesiącu od tygodnia czuję mocno jajnik. Czasami nawet pobolewa i tak na pachwine właśnie. Oby mi się tam zagniezdzilo. Bo po poprzednim cyklu widzę, ze plemniczek jakiś dotarł ale nie przyczepilo się jajeczko widocznie.
Polecam też świece. W tamtym cyklu robiłam za każdym razem i się w końcu udało. Może znowu się szczęście do mnie uśmiechnie.
Ważne że już coś masz na grzybka to Ty modelka jesteśDzwoniłam do gina, przyjąć mnie nie może bo nie pracuje do NeW YeAr - ale kazał iść na rejon po nystatyne i dupka ...no i kupiłam ...bo grzybek nadal dokucza. Od kilku dni targają mną mdłości, wczoraj doszły wymioty, a dzisiaj od rana mdłości brak...trochę się martwię.
W ciąży z synem ważyłam 45,5 kg, przytyłam około 15kg i znowu po porodzie wyszłam z płaskim brzuchem ...teraz ok 47
Mnie cycki też bolą, ale te ustępujące mdłości i wymioty to mnie martwią ...znaczy cieszę się, że znowu mogę się poddać wilczemu apetytowi, ale i też się martwię ...daj znać koniecznie !Hej, jak mowa o wadze to ja waze 45-46 kg przy 161 cm...
@NeSSi mi dolegliwosci ciazowe odeszly jak reka odjal...
Jutro ide do gin to sie zobaczy co i jak, chociaz dzis cycuchy znowu pobolewaja
Podziel się przepisem [emoji1] [emoji1]U mnie chyba podziałało leżenie na brzuchu
Hej, jak mowa o wadze to ja waze 45-46 kg przy 161 cm...
@NeSSi mi dolegliwosci ciazowe odeszly jak reka odjal...
Jutro ide do gin to sie zobaczy co i jak, chociaz dzis cycuchy znowu pobolewaja