reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja testowałam wczoraj, bo był pierwszy dzień @, ale niestety nic, dzisiaj mnie nawiedziła. A co do wagi-49kg, wiec nie jestem sama tutaj chudziakiem ☺

reklama
To u mnie podobnie z obstawianiem.....owu w 14dc a przytulaski w 11dc, 12dc, 13dc a pozniej z 15dc/16dc w nocy i 16dc. A czujesz coś?
Tak jak w poprzednim miesiącu od tygodnia czuję mocno jajnik. Czasami nawet pobolewa i tak na pachwine właśnie. Oby mi się tam zagniezdzilo. Bo po poprzednim cyklu widzę, ze plemniczek jakiś dotarł ale nie przyczepilo się jajeczko widocznie.

Polecam też świece. W tamtym cyklu robiłam za każdym razem i się w końcu udało. Może znowu się szczęście do mnie uśmiechnie.

Tak jak w poprzednim miesiącu od tygodnia czuję mocno jajnik. Czasami nawet pobolewa i tak na pachwine właśnie. Oby mi się tam zagniezdzilo. Bo po poprzednim cyklu widzę, ze plemniczek jakiś dotarł ale nie przyczepilo się jajeczko widocznie.

Polecam też świece. W tamtym cyklu robiłam za każdym razem i się w końcu udało. Może znowu się szczęście do mnie uśmiechnie.
U mnie chyba podziałało leżenie na brzuchu :p

Czyli nogi do góry? Długo tak leżysz?

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, jak mowa o wadze to ja waze 45-46 kg przy 161 cm...
@NeSSi mi dolegliwosci ciazowe odeszly jak reka odjal... :(
Jutro ide do gin to sie zobaczy co i jak, chociaz dzis cycuchy znowu pobolewaja

Dzwoniłam do gina, przyjąć mnie nie może bo nie pracuje do NeW YeAr - :) ale kazał iść na rejon po nystatyne i dupka ...no i kupiłam ...bo grzybek nadal dokucza. Od kilku dni targają mną mdłości, wczoraj doszły wymioty, a dzisiaj od rana mdłości brak...trochę się martwię.
W ciąży z synem ważyłam 45,5 kg, przytyłam około 15kg i znowu po porodzie wyszłam z płaskim brzuchem ...teraz ok 47 :)
Ważne że już coś masz na grzybka :) to Ty modelka jesteś :)

Hej, jak mowa o wadze to ja waze 45-46 kg przy 161 cm...
@NeSSi mi dolegliwosci ciazowe odeszly jak reka odjal... :(
Jutro ide do gin to sie zobaczy co i jak, chociaz dzis cycuchy znowu pobolewaja
Mnie cycki też bolą, ale te ustępujące mdłości i wymioty to mnie martwią ...znaczy cieszę się, że znowu mogę się poddać wilczemu apetytowi, ale i też się martwię ...daj znać koniecznie !

reklama
Do góry