reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Pierwsza ciąże prowadziła Kowalczyk-Amico. Super babka, ale nie robi usg na każdej wizycie, a jednak na tym mi zależało.
USG genetyczne i połówkowe robiłam u dr Perenc. Dla mnie anioł po prostu! Dzieki niej mam zdrowego syna, bo to ona odkryła, ze moje dziecko się poplątane w pępowinie.
Teraz mam fajny pakiet w LUXmedzje i tam chodzę do Michała Skoczylasa. Pełna profeska :) generalnie skupiam się na kadrze z Madurowicza :) rodziłam tam pierwszego syna i drugie chyba tez tam będę rodzic.

Co to za pogoda :( :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Święta, Święta i po Świętach ...
Jak tam testowanie Asica ?
Chciałam testować jutro ale poszłam do wc i lekko różowy śluz więc chyba nie ma sensu :frown: czwarty cykl do bani. Chyba muszę przerwać starania na jakiś czas... A myślałam że uda mi się nie wrócić do pracy z tymi palantami... Chyba że jednak zadzwonią że mam przyjść po wypowiedzenie...

Pierwsza ciąże prowadziła Kowalczyk-Amico. Super babka, ale nie robi usg na każdej wizycie, a jednak na tym mi zależało.
USG genetyczne i połówkowe robiłam u dr Perenc. Dla mnie anioł po prostu! Dzieki niej mam zdrowego syna, bo to ona odkryła, ze moje dziecko się poplątane w pępowinie.
Teraz mam fajny pakiet w LUXmedzje i tam chodzę do Michała Skoczylasa. Pełna profeska :) generalnie skupiam się na kadrze z Madurowicza :) rodziłam tam pierwszego syna i drugie chyba tez tam będę rodzic.

Co to za pogoda :( :(

Ja chodzę do kufelnickiej, a teraz idę na konsultacje do budeckiej. Także też kadra madurowicza

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Budecka znam :) przykuje na zielonej w tym samym gabinecie, gdzie Perenc :)
Pani Budecka - świetny specjalista. Dla mnie tylko wiecznie obrażona mina i brak empatii zniechęca mnie do niej.
Robiła mi usg w Madurowiczu. Ani be ani me nie powiedziała co się dzieje z dzieckiem. A ja Kubie wiedzieć :)
Ale generalnie specjalista jest świetnym :)

Budecka znam :) przykuje na zielonej w tym samym gabinecie, gdzie Perenc :)
Pani Budecka - świetny specjalista. Dla mnie tylko wiecznie obrażona mina i brak empatii zniechęca mnie do niej.
Robiła mi usg w Madurowiczu. Ani be ani me nie powiedziała co się dzieje z dzieckiem. A ja Kubie wiedzieć :)
Ale generalnie specjalista jest świetnym :)

Wiem, słyszałam te wszystkie opinie, ale ja idę do niej tylko po pomoc w zajsciu, a do prowadzenia ciąży (jesli sie uda oczywiscie) wezmę kogoś milszego[emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie powinien być dzisiaj test mocny ?
WP_20161227_018.jpg

Jakoś kiepsko to czuję ...

Załączniki

• WP_20161227_018.jpg
    WP_20161227_018.jpg
    161,2 KB · Wyświetleń: 473
reklama
Do góry