Ja właśnie nie wiem co jeszcze dodatkowo mam, stąd pewnie będą robione badania, ale zobaczymyTeż masz PCOS? Masakra... ja dodatkowo niedoczynność i Hashimoto
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie nie wiem co jeszcze dodatkowo mam, stąd pewnie będą robione badania, ale zobaczymyTeż masz PCOS? Masakra... ja dodatkowo niedoczynność i Hashimoto
Super...powodzenia.Hej Pamięta mnie ktoś jeszcze?
Wracam do gry a raczej dopiero zaczynam. Byłam z Wami jako odkladaczka. Teraz oficjalnie czekam na dwie krechy
Powodzenia nam życzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Pamięta mnie ktoś jeszcze?
Wracam do gry a raczej dopiero zaczynam. Byłam z Wami jako odkladaczka. Teraz oficjalnie czekam na dwie krechy
Powodzenia nam życzę
PowodzeniaHej Pamięta mnie ktoś jeszcze?
Powodzenia nam życzę
To znaczy że kiedyś już tu byłaś? Ja jestem miesiąc na tym forum[emoji1]Dzięki pewnie trochę mi zajmie zanim na nowo się tu odnajdę. Widzę dużo nowych nickow co chyba znaczy, ze wiele staraczek przeszło na fora ciążowe super!
Chyba jutro będę testować dla spokoju w sylwka i spożywania szampana bez stresu [emoji16]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom