Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym nie czekała na Twoim miejscu. Lepiej od razu załatwiać skierowanie i iść. Czas ucieka. No, chyba że masz go dużo, bo ja niestety nie. Za chwilę stuknie mi czterdziestka... o zgrozoJa właśnie nie wiem co jeszcze dodatkowo mam, stąd pewnie będą robione badania, ale zobaczymy
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To witaj w gronie staraczek [emoji1]Mifi tak chyba nawet nadal na pierwszej stronie wątku jestem wpisana jako odkldaczka Wcześniej byłam jako ta, która chciała, ale nie mogła się starać. I była tylko dla wsparcia dziewczyn.
Antonia to można się godzić podobno seks na zgodę jest najlepszy
U mnie okres dopiero w okolicach połowy stycznia. A raczej brak okresu mam nadzieje [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No aż mi ochota minęła na starania z tym baranem:-( chybaze przeprosi ;-)Mifi tak chyba nawet nadal na pierwszej stronie wątku jestem wpisana jako odkldaczka Wcześniej byłam jako ta, która chciała, ale nie mogła się starać. I była tylko dla wsparcia dziewczyn.
Antonia to można się godzić podobno seks na zgodę jest najlepszy
U mnie okres dopiero w okolicach połowy stycznia. A raczej brak okresu mam nadzieje [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy chłop musi się napić.. to jest dla nich relaks.. mój zawsze tak powtarza. Ubierz jakąś sexi bieliznę i do dzieła.. nie można zmarnować takiego dnia [emoji1] głowa do góry
Podobno czasu mam sporo, ale to łatwo powiedzieć. I tak interniste mam dopiero na 2.01 umówionego więc nie mam się nawet jak rozpędzić [emoji6]Ja bym nie czekała na Twoim miejscu. Lepiej od razu załatwiać skierowanie i iść. Czas ucieka. No, chyba że masz go dużo, bo ja niestety nie. Za chwilę stuknie mi czterdziestka... o zgrozo
Podobno czasu mam sporo, ale to łatwo powiedzieć. I tak interniste mam dopiero na 2.01 umówionego więc nie mam się nawet jak rozpędzić [emoji6]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom