Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super :-) może możesz polecić jakiegoś ginka?
Chciałam testować jutro ale poszłam do wc i lekko różowy śluz więc chyba nie ma sensu czwarty cykl do bani. Chyba muszę przerwać starania na jakiś czas... A myślałam że uda mi się nie wrócić do pracy z tymi palantami... Chyba że jednak zadzwonią że mam przyjść po wypowiedzenie...Święta, Święta i po Świętach ...
Jak tam testowanie Asica ?
Ja chodzę do kufelnickiej, a teraz idę na konsultacje do budeckiej. Także też kadra madurowiczaPierwsza ciąże prowadziła Kowalczyk-Amico. Super babka, ale nie robi usg na każdej wizycie, a jednak na tym mi zależało.
USG genetyczne i połówkowe robiłam u dr Perenc. Dla mnie anioł po prostu! Dzieki niej mam zdrowego syna, bo to ona odkryła, ze moje dziecko się poplątane w pępowinie.
Teraz mam fajny pakiet w LUXmedzje i tam chodzę do Michała Skoczylasa. Pełna profeska generalnie skupiam się na kadrze z Madurowicza rodziłam tam pierwszego syna i drugie chyba tez tam będę rodzic.
Co to za pogoda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem, słyszałam te wszystkie opinie, ale ja idę do niej tylko po pomoc w zajsciu, a do prowadzenia ciąży (jesli sie uda oczywiscie) wezmę kogoś milszego[emoji4]Budecka znam przykuje na zielonej w tym samym gabinecie, gdzie Perenc
Pani Budecka - świetny specjalista. Dla mnie tylko wiecznie obrażona mina i brak empatii zniechęca mnie do niej.
Robiła mi usg w Madurowiczu. Ani be ani me nie powiedziała co się dzieje z dzieckiem. A ja Kubie wiedzieć
Ale generalnie specjalista jest świetnym
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
przeciez jest ladna kreska