nie ma na to rady, przynajmniej ja nie mialam, po prostu leciala mi ta ciaza i juzPamiętam, pamiętam Teraz mam to samo ..
reklama
no moze chce byc styczniowy
S
StorAnia
Gość
Prywatnie?Ja chodzę do kufelnickiej, a teraz idę na konsultacje do budeckiej. Także też kadra madurowicza
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
mag_dzik
Fanka BB :)
Witajcie podczytuje Was od jakis dwoch tygodni i zbieralam sie zeby sie odezwac:-) Od niedawna zaczelismy starania o drugie dzidzi... No i jakies dziwne przeczucia mialam ale w dniu @ nic test nie pokazal a dopiero kilka dni po. Druga kreska nie wyszla taka ciemna i tez sie zamartwiam:/
Nessi a kiedy mialas termin @?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nessi a kiedy mialas termin @?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Też się boję, że jak się uda to przez 9 miesięcy będę miała ciągła schize, że znowu poronie.Pamiętam, pamiętam Teraz mam to samo ..
Ale nie denerwuj się, bo Ci teraz nie wolno [emoji38]
P.S krechy nadal piękne
Prywatnie?
Tak, prywatnie. Niestety...
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
Ładny wykres rokujący trzymam
Co sądzicie o tym wykresie? Czy jakieś informacje można wyczytać? Ja wpatruje się i wpatruje ale mam straszne watpliowsci. Macie większe doświadczenie wiec liczę na wasze zdanie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
evelinia
NeSSi no co Ty ciemniejsza jak nic rośnie fasolka
reklama
Witajcie po Swietach,
Nessi, piękna kreska, żaden tam cień cienia, pięknie ja widac nie martw sie.
Leeleeth, dobrze wyglada wykres póki co, ile Ci zostało do terminu @?
Lux, mam przeczucie ze bedzie noworoczny smyk[emoji16] wiem, ze Ci ciezko, ale Tak Czy siak zegnaj sie po malu z brzuszkiem, bo zaraz go nie bedzie[emoji846]
Dziewczyny, jak mi apka wylicza 4tydzien, 4 dzien ciazy tzn ze jestem w piatym tygodniu, Tak? Dobrze pamietam? Czyli w czwartek zaczne 6 tydzien?[emoji848]
Usg mam wyznaczone na 12 stycznia, w dniu w którym rozpocznę 8 tydzień wiec nie ma bata, wszystko musi być pięknie widac. Chciała mnie umówić na pierwszy tydzień stycznia ale poprosiłam o drugi bo chce mieć 100% pewność, ze to czas na podglądanie.
W pierwszej ciazy sie na tym troche przejechałam bo poszłam za wczesnie, serduszka nie było i mialam dwa tyg stresu[emoji849]
Podczytuje cały czas, tylko czasu nie mam na pisanie bo mam w pracy najgorętszy chyba okres w roku a chodzę jak snieta ryba i spalabym na stojąco jakbym mogła.
Ahaaaaa, zapomniałabym!! Paraplu, wczoraj w skrzynce czekała na mnie piękna karteczka, Dziekuje!![emoji8][emoji8][emoji8]
Jak sie miewasz?
Nessi, piękna kreska, żaden tam cień cienia, pięknie ja widac nie martw sie.
Leeleeth, dobrze wyglada wykres póki co, ile Ci zostało do terminu @?
Lux, mam przeczucie ze bedzie noworoczny smyk[emoji16] wiem, ze Ci ciezko, ale Tak Czy siak zegnaj sie po malu z brzuszkiem, bo zaraz go nie bedzie[emoji846]
Dziewczyny, jak mi apka wylicza 4tydzien, 4 dzien ciazy tzn ze jestem w piatym tygodniu, Tak? Dobrze pamietam? Czyli w czwartek zaczne 6 tydzien?[emoji848]
Usg mam wyznaczone na 12 stycznia, w dniu w którym rozpocznę 8 tydzień wiec nie ma bata, wszystko musi być pięknie widac. Chciała mnie umówić na pierwszy tydzień stycznia ale poprosiłam o drugi bo chce mieć 100% pewność, ze to czas na podglądanie.
W pierwszej ciazy sie na tym troche przejechałam bo poszłam za wczesnie, serduszka nie było i mialam dwa tyg stresu[emoji849]
Podczytuje cały czas, tylko czasu nie mam na pisanie bo mam w pracy najgorętszy chyba okres w roku a chodzę jak snieta ryba i spalabym na stojąco jakbym mogła.
Ahaaaaa, zapomniałabym!! Paraplu, wczoraj w skrzynce czekała na mnie piękna karteczka, Dziekuje!![emoji8][emoji8][emoji8]
Jak sie miewasz?