reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie ;) podczytuje Was od jakis dwoch tygodni i zbieralam sie zeby sie odezwac:-) Od niedawna zaczelismy starania o drugie dzidzi... No i jakies dziwne przeczucia mialam ale w dniu @ nic test nie pokazal a dopiero kilka dni po. Druga kreska nie wyszla taka ciemna i tez sie zamartwiam:/
Nessi a kiedy mialas termin @?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

19f0abd96ad3678fa3d1d7b950c45ab9.jpg

Co sądzicie o tym wykresie? Czy jakieś informacje można wyczytać? Ja wpatruje się i wpatruje ale mam straszne watpliowsci. Macie większe doświadczenie wiec liczę na wasze zdanie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ładny wykres rokujący :happy: trzymam ✊✊✊

Dziewczyny do mnie z rana przylazla @ i z takim bólem jakie miałam przed pierwsza ciąża bolesne.trochę się zdolowalam ale teraz myślę nowy cylk musi się kiedyś udać

reklama
Witajcie po Swietach,
Nessi, piękna kreska, żaden tam cień cienia, pięknie ja widac nie martw sie.
Leeleeth, dobrze wyglada wykres póki co, ile Ci zostało do terminu @?
Lux, mam przeczucie ze bedzie noworoczny smyk[emoji16] wiem, ze Ci ciezko, ale Tak Czy siak zegnaj sie po malu z brzuszkiem, bo zaraz go nie bedzie[emoji846]

Dziewczyny, jak mi apka wylicza 4tydzien, 4 dzien ciazy tzn ze jestem w piatym tygodniu, Tak? Dobrze pamietam? Czyli w czwartek zaczne 6 tydzien?[emoji848]
Usg mam wyznaczone na 12 stycznia, w dniu w którym rozpocznę 8 tydzień wiec nie ma bata, wszystko musi być pięknie widac. Chciała mnie umówić na pierwszy tydzień stycznia ale poprosiłam o drugi bo chce mieć 100% pewność, ze to czas na podglądanie.
W pierwszej ciazy sie na tym troche przejechałam bo poszłam za wczesnie, serduszka nie było i mialam dwa tyg stresu[emoji849]

Podczytuje cały czas, tylko czasu nie mam na pisanie bo mam w pracy najgorętszy chyba okres w roku a chodzę jak snieta ryba i spalabym na stojąco jakbym mogła.

Ahaaaaa, zapomniałabym!! Paraplu, wczoraj w skrzynce czekała na mnie piękna karteczka, Dziekuje!![emoji8][emoji8][emoji8]
Jak sie miewasz?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry