Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pamietam, myslalam niedawno o TobieHej Pamięta mnie ktoś jeszcze?
Wracam do gry a raczej dopiero zaczynam. Byłam z Wami jako odkladaczka. Teraz oficjalnie czekam na dwie krechy
Powodzenia nam życzę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam schizę, myśli czarne ...chyba po poronieniu nie da się pozytywnie myśleć. Albo mam dzisiaj taki dołująco-stresujący dzień.przeciez jest ladna kreska
a myslisz, ze ja takich dni nie mialam na samym poczatku ciazy?Ja mam schizę, myśli czarne ...chyba po poronieniu nie da się pozytywnie myśleć. Albo mam dzisiaj taki dołująco-stresujący dzień.
Wiem Luxia I to jest dobijające ...że człowiek zamiast się cieszyć to czeka na najgorsze Zrobię sobie gorącej czekolady na poprawę humoru:/ chyba ..a myslisz, ze ja takich dni nie mialam na samym poczatku ciazy?
mnie nic nie pocieszalo, po stracie czlowiek jest tak wystraszony, ze hej zreszta pamietasz pewnie moje poczatki?Wiem Luxia I to jest dobijające ...że człowiek zamiast się cieszyć to czeka na najgorsze Zrobię sobie gorącej czekolady na poprawę humoru:/ chyba ..
w sumie to juz po TYM DNIU, bo mialam wedlug @ na 26 a wedlug usg mam na 30 grudnia wiec glowny termin minalLUX a Ty się jeszcze kulasz widzę jak nastroje przed TYM dniem?
Nessi to chyba naturalne ale jak sama widzisz trzeba być dobrej myśli, bo po co być złej mi Lem i Ten cytat pomagal przy problemach w pracy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam, pamiętam Teraz mam to samo ..mnie nic nie pocieszalo, po stracie czlowiek jest tak wystraszony, ze hej zreszta pamietasz pewnie moje poczatki?