Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihihi, moje jajeczko tam pewnie rosnie w siledobranoc Ty jajko z niespodzianką![]()
dobranoc i na wzajemNo nic ja jeszcze pooglądam tv i tez idę spać. ..dobrej nocki dla wszystkich....i owocnego przytulania![]()
poczekaj cos Ci skopiuje ok?Lux - wina leży w niechęci jej męża. gdyby tylko on chciał mieć z nią drugie dziecko- nie byłoby problemu i dziś pewnie by Cię wyściskała z uśmiechem na twarzy.....
on jej sam powiedzial, jak ty chcesz miec dziecko wytlumacz mi? mieszkamy osobno, na prawko nie chcesz isc, Jula masz problem by sie zajac, mieszkac do mojego miasta na swoje nie..bo to jak my mamy wychowac to dziecko? na odleglosc? to jest jej facet wzial ja z dzieckiemLux - wina leży w niechęci jej męża. gdyby tylko on chciał mieć z nią drugie dziecko- nie byłoby problemu i dziś pewnie by Cię wyściskała z uśmiechem na twarzy.....
ok a czemu na nie chce z nim mieszkać? nie kumam abo coś przegapiłam. nie kocha go czy jak? praca ją trzyma ? o co kaman?on jej sam powiedzial, jak ty chcesz miec dziecko wytlumacz mi? mieszkamy osobno, na prawko nie chcesz isc, Jula masz problem by sie zajac, mieszkac do mojego miasta na swoje nie..bo to jak my mamy wychowac to dziecko? na odleglosc? to jest jej facet wzial ja z dzieckiem
ona boi sie isc na swoje, bo nie umie gotowac ani nic..dzis mi sie pytala jak ma piekarnik wlaczyc..dzizas, poza tym jej mama chowa jej corke i ona sie do tej wygody przyzwyczailaok a czemu na nie chce z nim mieszkać? nie kumam abo coś przegapiłam. nie kocha go czy jak? praca ją trzyma ? o co kaman?
Lux ile ona ma lat? madafaka masakra jakaśona boi sie isc na swoje, bo nie umie gotowac ani nic..dzis mi sie pytala jak ma piekarnik wlaczyc..dzizas, poza tym jej mama chowa jej corke i ona sie do tej wygody przyzwyczaila